Бирмата плаща 500 лв. за бой над гард на Преслава

Бургаският окръжен съд излезе с окончателно решение
44
Бирмата плаща 500 лв. за бой над гард на Преслава
Бирмата и Преслава, когато бяха гаджета. Снимка: Facebook

25-годишният бизнесмен и бивше гадже на Преслава Георги Станоев отнесе глоба от 500 лева за боя над гард на фолкпевицата. Наказанието му бе наложено от Несебърския районен съд по Указа за борба с дребното хулиганство да плати и бе потвърдена от Окръжния съд в Бургас.

Жоро Бирмата, както е известен в свеските среди, пледирал невинен и поискал да бъде оправдан. Заедно с него е обжалвал санкцията и Стефан Зоранов от охраната му, осъден да плати 100 лв. глоба, съобщава "24 часа".

Бирмата и Зоранов набиха Венцеслав Иванов, гард и шофьор на Преслава. Инцидентът стана пред хотел в Слънчев бряг, а според обвинението и свидетелски показания Стефан Зоранов е държал Венцеслав докато Бирмата го е налагал. Преслава също бе разпитана в следствието.

Трима охранители са били оправдани по делото, като според решението на Несебърския районен съд те са опитали да спрат саморазправата.

Станоев и Зоранов са изтъкнали на по-висшата инстанция, че е нямало следи от бой по Венцеслав Иванов. Съдът обаче е преценил, че според свидетели е имало нанесени удари и липсата на медицински документ не изключва причинени наранявания.

Втората инстанция е категорична, че наложеното наказание е справедливо и е потвърдила глобите - съответно от 500 лв. за Станоев и 100 лв. за Зоранов. Решението е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Pfui преди 8 години
Tozi e tolkova grozen miliq ne e istina .... IGIT
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на Бога!По 24 часа притеснения за Бирмата и неговата глоба, Преслава и нейния бодигард, изходът от тази заплетена пернишка трагедия!!!
20
0
 
11
 
! Отговори
Костадин преди 8 години
Евтините хора харесват евтини жени!
19
0
 
9
 
! Отговори
65 преди 8 години
Тия боклучиви мамини синчета са по-гадни и страшни от децата на депутатите,защото всичките ще учат навън и може и да не се върнат.А на БИрмата лие бурма ли е ,Главата иоше много други ибоя не ги оправя .
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toва е постижение - има осъден за побой, без да има медицинско свидетелство че има бит :)
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До светълЗаконите ги има, но за съжаление НЯМА КОЙ ДА ГИ ПРИЛАГА!
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вдигаме една стена, хвърляме лошия материал там и да прават квото щът, аман от комплексари
15
1
 
14
 
! Отговори
Остороко преди 8 години
Опаааа....кой тоя *** сега.. пропуснал съм го.. да доиде ще го намажа с вазелинец.. тук в затвора ще му е супер кефче .. ще си разказва еротичен разказ за Преславка.. ще си го мажеме.. ох на батко пуделчето .. ще те срежа като прясна любеница моито момче .. и теб и дрограчетата ти.. муцунки мамини .. ще ви изпапкам
14
0
 
18
 
! Отговори
6to преди 8 години
Разстрел и пак разстрел ... Тия даже не могат да копаят в трудов лагер.. ще го обърнат на хомо приключения там.. ще си го подават ще си пеят .. на ешафода чалга ***
13
1
 
4
 
! Отговори
UACEG преди 8 години
Вреслава...
12
0
 
25
 
! Отговори
xxx преди 8 години
Къв, бизнесмен, кви 500 лв? Тоя домашен любимец, багерист в джобовете на мама и на тати!!! Ама не той е виновен, че е такова рядко щастие, а точно неговите родотели..,,
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати тоталните *** са чалгаджиите !
10
1
 
25
 
! Отговори
BB преди 8 години
поредната чалга простотия! Не може да се избяга от шаблона - псевдо мутри, фолкаджийки наркоманки, пердах и прочие! Изобщо съда как може да се занимава с такива тъпотии! Всички участващи да положат три месеца обществено полезен труд барабар с Преслава!
9
0
 
22
 
! Отговори
bg преди 8 години
***
8
0
 
39
 
! Отговори
Чочо преди 8 години
До АнонименИменно!!! И не мама, а ТАТЕ. А какво мишленце е тоя... не е за разправяне. Добре, че ТАТЕ му плаща и охраната щото някъде може и да му намажат дупеца на тоя *** мамин.
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да хванем тогава нашите депутати и да им теглим един бой. Все ще прежалим по 500 лв
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
остави селската проява, ама 500 лева ли "струва" един побой ? и то само ако те хванат
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са феновете на преслава да протестират за смяна на закона? Всеки фен на който и да било тъгува или се радва за своя идол, стилиян петров го подкрепяха, шумахер..да не изброявам, та това ме навежда на мисълта що е то чалга, кви ..хора с какви ценности я слушат, и има ли почва у нас..
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви *** има в тази държава не е истина, точно като този "бирмата" ... Значи може да нападнеш и набиеш човек, и да те глобят с 500 лв. ?!
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато за бой наказанието е глоба, то в тази държава пародия богатите ще бият, нямам думи просто, АЛОООО ОПРАВЕТЕ ЗАКОНИТЕ