Задържаха столични полицаи, обирали чужденци

Те са 24-годишни, на младши изпълнителски длъжности
6 авг 2015 16:54,
22
Задържаха столични полицаи, обирали чужденци
Снимка: Булфото, ахрив

При акция на Софийска градска прокуратура са задържани двама служители на МВР заради жалба от незаконно пребиваващи чужди граждани, в която твърдят, че униформените са ги обрали.

След подаване на сигнала, незабавно е проведена съвместна операция с участието на служители от Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР, СДВР и Държавна агенция "Национална сигурност", съобщиха от прокуратурата.
В хода на действията първоначалната информация е потвърдена.

Задържани са двама служители от отдел "Специализирани полицейски сили" при СДВР. Те са 24-годишни, на младши изпълнителски длъжности.

Двамата са привлечени като обвиняеми по образуваното досъдебно производство за това, че са използвали служебното си положение, за да си набавят противозаконна облага. Следствените действия по случая продължават. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
хайде сега да видим кой ги е назначил кой е ходотайствал и срещу какво
12
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До9 , много сте докачливи , когато някой ви каже истината . Униформата много отдавна не ми придава никаква важност , а ви отличава от останалите нормални хора. Един куп полуграмотници сте събрани по службите , без никакво образование , сричащи , неможещи да пишат грамотно. Прочетете и останалите коментари , толкова ли един човек не ви похвали за "добрата" работа , която вършите неуморно по цял ден - рекет над нормалните граждани и пълно безделие , че затова и пенсии ви дават!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
Бай Гочо преди 8 години
Бубаса занаят !!!
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия да не са от първите ро..и в министерството по програмата за интеграцията
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ В БЪЛГАРИЯ СА ТАКИВА ОБИРДЖИИ ,,, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ И ХРАНИМ ....РОБИ СМЕ БИЛИ И РОБИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо не знам как ще се изкорени този начин на мислене в повечето хора, това си е индивидуална задача за всеки, а повечето не осъзнават колко е необходимо да се направи.
7
2
 
27
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Кви са тия полицай 24_ри годишни?! Веднага да ги сменят с 19_се годишни!!!
6
15
 
18
 
! Отговори
ченге от миналото преди 8 години
До анонименАнономнико от 8, явно и ти си роден пред безвластието наречено "Демокрация" и нямаш никаква представа от живота, камо ли от работата на милицията и след 1992 година прекръстена на полиция. Много е лесно да се плюе от клавиатурата, но при една по-напечена ситуация на секундата ще звъниш на 112, защото няма да имаш здраво дупе да се справиш сам. Сигурно и в казарма не си ходил.
5
12
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Все съм си мислил , че само старите комунистически милиционерски мутри са крадливи , но явно и младочетата са научили добре занаята от бащите/чичовците/дядовците си.Тази система на МВР наистина оправия няма .
4
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега разбрахте ли, от какво са стресирани и искат пенсия на тридесет години? То и аз, ако се занимавам ден и нощ с престъпления, години наред, не стресиран,а сън няма да ме хване,защото незнам от къде ще ми дойде.
3
1
 
34
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Видяли са възможност - въззползвали са се. Но е хубаво да четем повечко такива новини, защото сега заради 200-300 евро са станали кепазе и са си загубили работата. Дано някой от колегите, имащи подобни практики вдене, че той може да е следващият. Извода е, каквото и да ни струва, ако сме жертва на такова отношение - оплакване и това е! Може 9 пъти да му се размине, но на 10-ия ще го набарат!
2
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМИ ТОВА СА РОДЕНИТЕ В ДЕМОКРАЦИЯТА БЕ ТАВАРИШИ! ТАКА СА ГИ НАУЧИЛИ ДРУГАРИТЕ *** ГЕРБЕРАСТИ БЕСЕПАСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЖИВОТНИ ОТ ОБОРА. ТОВА Е НОВИЯТ МОРАЛ ВИЕ ЗАЩО СЕ УЧУДВАТЕ?
1
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затвор ! Оня ден по пътя за Калотина гледам двама спрели турци ли, не знам какви с немски номера. И се чудят какво да им намерят, за да отмъкнат някое евро. И се чудя, що за перде трябва да си и да не чувстваш поне малко срам така да се излагаш.