Моторист загина при тежка катастрофа в Горубляне

Кола правела обратен завоя, а той се забил в нея
10 авг 2015 16:22,
50
Моторист загина при тежка катастрофа в Горубляне
Снимка: Булфото

Млад моторист загина при тежка катастрофа на бул. "Цариградско шосе", в района на квартал "Горубляне". Инцидентът е станал малко преди 14 часа днес.

Водач на ван "Шевролет" Орландо правел опит за извършване на маневра - обратен завой, когато странично е ударен от мотоциклетиста.

Вследствие на тежкия сблъсък мотористът е загинал на място. С него е пътувало момиче, което е без опасност за живота, но е откарано в болница за медицински преглед.

По непотвърдена информация загиналият е на около 20 години.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
ЕДНА ОТ ВАС преди 8 години
ЗАЩО СЛАГАТЕ ХОРАТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ,ВСЕКИ ОТГОВАРЯ САМ ЗА СЕБЕ СИ,АЗ ЛИЧНО СЪМ И МОТОРИСТКА, И ШОФЬОР НА КОЛА ,И ПЕШЕХОДЕЦ...В КОЯ ГРУПА СЪМ ??? КОГАТО СЪМ С МОТОРА ,КАРАМ ВНИМАТЕЛНО И С ОГРАНИЧЕНИЕТО НА СКОРОСТТА И ЕТО ВИ РЕЗУЛТАТ , ЩЕ СЕ СКЪСАТ ДА МЕ ЗАОБИКАЛЯТ ОТ ЛЯВО И ОТ ДЯСНО...Е КАЖЕТЕ МИ СЕГА,КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ...СТИГА СТЕ ХВЪРЛЯЛИ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ЗА МОТОРИСТИТЕ ИЛИ ШОФЬОРИТЕ НА КОЛИ...ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ НЯМАМЕ КУЛТУРА НА ПЪТЯ...
43
0
 
6
 
! Отговори
kelesha преди 8 години
Хора спрете да обвинявате само мотористите. От както тече ремонта на Цариградско се нагледах на какви ли не *** правещи обратни завои, пресичащи платното за едната посока за да влезнат в другото платно за да спестят няколко метра и да минат по правилата. Колко катастрофи с коли станаха заради такива хора.И вместо да обвиняваме този или онзи да станем малко по-разумни и толеранти на пътя.Съболезнования на близките на момчето!
42
0
 
2
 
! Отговори
Игор Стрелков преди 8 години
Стефчо , ще те помня винаги .....
41
3
 
4
 
! Отговори
Атила преди 8 години
Така става като нямат култура на каране и се подават на адреналин и комплекси Вие мотористите като не се пазите ни е как да ви пазим спазвайте правилата няма да ***
40
4
 
8
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Чета ви *** и не мога да ви разбера останаха ли хора в тази държава.... шофьора на джипа прави ОБРАТЕН завой на ЗАБРАНЕН участък ???? Всички ли прочетоха това внимателно ... все мотористите ви виновни ... И майка с количка да беше пак щеше да му се натресе.... ама щом е мотор значи той е виновен ... Не останаха ХОРА в тази държава за съжаление....
39
1
 
11
 
! Отговори
шоп преди 8 години
Събота хубав ден за разхотка магистрала Тракия между Пазарджик и Пловдив настигам три турски тира и започвам изпреварване с 135км. зад мен няма никой застигам втория тир и забелязвам в огледалото бързо приближаваща точка натискам орело и изпреварвам третия тир с 176км. мотора мина покрай мен все едно съм спрял и аз карам мотор и то яка машина 1200куб.на магистрала повече от 130км.не вдигам но и съм на 55г.и бивш автомобилен състезател.
38
10
 
9
 
! Отговори
Северняк преди 8 години
Колко от коментиращите тука са карали мотор? Покарайте една седмица из България, после ще запеете друга песен. В града карам с 45, на кръстовище без светофар в 7 вечерта през зимата на 2 метра пред мен един умник с баничарка решава да прави ляв завой. Дядка ме изпреварва на еднолентов път и е на 5см вляво от мен, докато аз съм в средата на лентата. На дълъг път редовно се опитват да ме наврат в канавката заради *** изпреварвания. Кара ли човек мотор, трябва да гледа не на 4, а на 16 страни.
37
9
 
9
 
! Отговори
_ преди 8 години
Мотоциклетистът е невидим в огледалата, защото българският шофьор няма културата да гледа в тия огледала за мотоциклетисти. Въпрос на обучение и набиване в главите, докато стане рефлекс.Само че тук никой никого не е научил по време на курсове да кара автомобил като хората. Обучението се случва в джунглата на пътя след взимането на книжка...
36
2
 
25
 
! Отговори
df преди 8 години
Снощи точно на хотел Плиска, сега ремонтират, и се движим в 1 лента, един моторист изпреварва от дясно колоната. Точно пред мен му свърши разширението и просто виждах как този *** се разплесква в стълба. Набих спирачки и това л.йно взе да кара на зиг-заг пред мен. На косъм изпревари и другата кола и така караше и пред нея. Пази моториста?!?!?
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 4-5 дни в Овча купел по обиколна един "видим" на задна гума по осевата от червения дракон до светофара на била! Е такъв как да го опазиш?
34
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
съдейки по размера на задната гума, това не е мотор повече от 250 кубика, реално е по бавен от кола 90 коня.
33
1
 
18
 
! Отговори
KAT преди 8 години
До 34 - дето мисли че е видим....Вие всички дето мислите че сте видими трябва да ви спират, дави захващат пръстина на предния капак на колата, да ви свалят гащите, и после или да ви бия по гол *** или нещо друго но със снимане........................Как да видиш движещ се със над 150 километра в час мотор бе?????Искаш ли да се пробваш да го видиш ти ???И ако него видиш да те снимам и да те пусна тук всички да те гледат ...............
32
16
 
10
 
! Отговори
Фофьора преди 8 години
До Шьофора....а защо сме невидими ....?!?! .... защото не гледате.... ако аз карам джип или камаз трябва ли да мина през тези с малолитражен автомобил .... закона на джунглата е за джунглата .... освен ако джунглата не си я носите във Вас то тогва няма да можем и ние да Ви помогнем ..... :Х
31
5
 
25
 
! Отговори
Родители, родители.. преди 8 години
Родители, вие сте виновни! Няма такъв българин, който на 20 да е изкарал сам пари за мотор. 90% от мотористите са *** под 30. Абсолютно убеден съм, че 90% от моторите у нас са закупени от мама и тате на любимото детенце, което е *** без грам житейски опит. Вразумете се и спрете да купувате подобни *** играчки, защото така убивате децата си. Държавата да не спи, а да забрани тази глупост. Или да са разрешени само по черни пътища.
30
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
едно гълъбче ми каза, че:1. шофорът е направил обратен завой на неразрешено място2. мотористът е карал в "насрещното" /извън маркировката/тааа не знам кой е по-виновен, само дето единият е жив, другият не е.
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не казва с каква скорост с е движел мотоциклета, вероятно защото не би могла да бъде измерена! Повече няма са се движи с такава скорост и слава Богу, че пътничката му е невредима!
28
11
 
31
 
! Отговори
Шьофора преди 8 години
Уважаеми малолетни, малолитражни, мото не наиграли се с пърпоретки и мотопедки, разберете най-сетне че си игрете с живота във всеки момент, когато сте яхнали тъпия си мотор. Безумно опасно е-падаш и мреш за част от секундата-кое не е ясно и как да ви се каже по-ясно. Абсолютно невидими сте в огледалата на колите, така че не очаквайте нито помощ, нито съдействие на пътя от другите водачи. Зачерняте родители, изчезвате от общество, което има нужда от вас. Толкова селско и просташко е да си моторис
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е правил обратен завой? И защо е ударен от ляво, а не отдясно? Това значи ли, че моториста се е движел в насрещното ? или в ляво от колите?
26
1
 
6
 
! Отговори
аналнологичен слючай преди 8 години
До Анонименми то на "слънчака" само слънчасали
25
1
 
42
 
! Отговори
Bandit преди 8 години
В 90 % от случаите мотористите са в постоянно нарушение, но иначе "пазете мотористите", защото те нямат акъл в главите си. Никой не е длъжен да ясновидства действията на мотористите. Те се движат бързо, изскачат мигновено, карат по осовата линия, влизат в насрещното, излизат на банкета, рязко сменят посоката и се очаква от автомобилистите да ги видят в огледалото. Няма как да стане.Неслучайно този който е отзад винаги е виновен, той е следвало да спазва нужната дистанция. Мир на праха на момчето