Кола се вряза в заведение в Пловдив

Причината – безразсъдно шофиране и минаване на червено
19 сеп 2015 21:13,
19
Кола се вряза в заведение в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Тежка катастрофа в Пловдив. Ауди със старозагорска регистрация събори част от лятната градина на заведение в пловдивския район „Южен“ и сгази няколко маси. По чудо няма жертви. Причината – безразсъдно шофиране и минаване на червено.

"Аудито караше с близо 100 километра в час, прелетя и влезе в заведението – извикахме линейка и полиция”, разказа пред Dnes.bg очевидец на катастрофата.

Колата е засечена от друг автомобил. От удара младият шофьор загубил контрол над колата и се врязал в заведението, като съборил бетонната ограда. Ранени са шофьорът на втория автомобил и спътничката му. Те са откарани с линейка в болница.

"Не знам, трябва да съм минал на зелено, карах с не повече от 60 км/ч", заяви пред Dnes.bg водачът на старозагорската кола.

Това не е първия инцидент на това кръстовище заради безрасъдно шофиране.

"От 7 години сме наематели на това заведение и редовно стават катастрофи - или карат много бързо или са пияни!”, каза собственичката на заведението Виолета Бухчева.

Алкохолните проби на водачите са отрицателни. 

Кола се вряза в заведение в Пловдив

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Не става ясно, кой се е движил с 100 км/ч. Защо четворно да плаща сметката? Такова правило няма, елементарна злоба е това.
5
2
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Браво на юнака!Да му бяха приготвили и маса с морски деликатеси и той направо на софрата .Този без име и физиономия направо да си вземе еднопосочен билет за РАЯ. Сега четворна сметка за щетите и един хубав бой.
4
2
 
1
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Офицерите от БНА обучаващи младежи /войници/, за да работят с взривни вещества, понякога, за някого даваха характеристика " Негоден! Принизено чувство за самосъхранение." Такъв войник биваше пренасочван, да си служи военната служба във друг род войски. Точно на такива хора не трябва да се дава волан! За всеки кандидат-водач на МПС трябва сериозен психо-тест и при наличие на излишна "смелост" - н е г о д е н ! Опасен за себе си и най-вече за околните! Пази Боже такъв да пийне и една-две ракии ...
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** , който не признава закони-макони не е за кола, по мощна от вартбург.......как така 95% от катастрофите са заради "изгубване на контрол" ?
2
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако КАТ си беше на мястото, там нямаше да стаеат кстастрофи.
1
5
 
8
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 8 години
Живея на 200м от кръстовището, там стават едни и същи катастрофи поне веднъж на 2 седмици и не заради безрасъдно шофиране, а заради светофарната уредба, която точно на това място е само един стар светофар в ъгъла на кръстовището, зад който обаче на 20м светят 6 нови силни светлини от следващото кръстовище, които бъркат шофьорите. Всички катастрофи там са точно по един и същи начин именно поради това заблуждение и не знам кога район Южен ще се усети да оправи сигнализацията най-накрая.