12 камери заснели стрелбата срещу Алексей Петров

Записите са иззети, стрелците още се издирват
30 окт 2015 15:04,
22
12 камери заснели стрелбата срещу Алексей Петров
Снимка: архив Булфото

12 частни камери в района на атентата срещу Алексей Петров са заснели стрелбата срещу него. Записите са иззети от прокуратурата.

Още по темата
На тях се вижда червеният “Опел Астра”, с който са се оттеглили нападателите, съобщи БНТ.

Както Dnes.bg писа, колата е с номер 38 60. Проверката обаче е установила, че номерата са били обявени за откраднати преди повече от два месеца.

Опитът за покушение срещу Алексей Петров беше извършен вчера сутринта. Бившата барета остана невредим, защото не бе улучен. По-късно Петров обяви, че атентатът не е бил срещу него и е станала грешка.

Днес разследващите откриха и гранатометите, с които неизвестните стрелци стреляли по Алексей Петров. Те са десантни – българско производство на ВМЗ–Сопот, модел РПГ–22 и са пригодени за еднократна употреба.

По двата гранатомета няма пръстови отпечатъци, проверява се обаче дали не са оставени биологични следи от стрелците. Те все още се издирват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
9
 
! Отговори
a преди 8 години
е разбира се ще ги намерят след месец когато изплуват от дъното на някой язовир
17
1
 
2
 
! Отговори
az преди 8 години
ne mi pyka za izmenici na rodinata samo smart.da se trepat loshoto che nee chesto.
16
0
 
7
 
! Отговори
Krasno selo преди 8 години
Vij ti - kamerite na Oboriste snimat izstreli, a ne mogat da snimat chuvali s glasove v arenata?!
15
0
 
12
 
! Отговори
Мафия преди 8 години
Б.Х. колко камери са ги заснели.СМЕШНИЦИ! Няма да ги хванете.Хващате ми убитаците а големите мутри за шливера.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
14
0
 
9
 
! Отговори
кашик преди 8 години
Не.. просто тези дето са стрелали не са били войници и досега не са стреляли и изучавали характеристиките на оръжията... Тези тт данни, които казваш са в идеалния случай. За да пробие броня е необходимо заряда да достигне целта перпендикулярно и за да може комулативния заряд да "стопи" бронята преди да се взриви втория заряд. Ама това те няма как да го знаят.... При добър изстрел РПГ пробива танк и МТЛБ ... къв мерцедес кви пет лева ако попадне точно ....
13
1
 
14
 
! Отговори
uu преди 8 години
Гранатомета има заводски , по който веднага ще проличи на кого е продаден и т. н.Освен ако не е от "бракуваните", които се водят за "унищожени". Има, сигурно, и съответните протоколи за това.А, боеприпаси, колкото щеш - имам АК47, ловен вариант, отивам пред едно поделение, поне 5 човека ми предложиха патрони. Купих си 500 по 0,30 лв парчето.Дали ако не бях искал едно НЕТО, нямаше да ми изнесат? Следващия път ще опитам.
12
0
 
16
 
! Отговори
пръц преди 8 години
Сега като нищо ще се окаже че,камерите не са работили.
11
2
 
25
 
! Отговори
жеко преди 8 години
който и да е стрелял най вероятно вече мирно си почива в някоя гора затрупан от достатъчно количество пръст
10
1
 
17
 
! Отговори
сигналист преди 8 години
"...още се издирват." И ще продължат да се издирват - на думи, разбира се.Иначе полицаите ще си стоят край бюрата е ще чакат "сигнали"
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВАХ МААМУ ТИЯ ОТ КАРЛУКОВО ЛИ СА? ДА СИ ЗАХВЪРЛЯТ ГРАНАТОМЕТА. ГРАНАТОМЕТА СЕ ХВЪРЛЯ НА ТАКОВА МЯСТО НА КОЕТО И ПИЛЦИ НЕ СТЪПВАТ БЕ АМАТЬОРИТЕ. ХЕМ НИЩО НЕ СВЪРШИХА ХЕМ И УЛИКАТА НАСРЕД ПЪТ СИ ОСТАВИХА. Е ТЕЗИ АКО НЕ СА ОТ ПСИХО ДИСПАНСЕРА ЗА ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАМ. ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ЧЕ Е НЯКАКВА ПОСТАНОВКА НА НАРОДНИЯТ ТЕАТЪР СЪЛЗА И СМЯХ. СМЕЕЕЕХ ГОЛЕМ СМЕЕЕХ. НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ОСВЕН ОЛИГО.РЕНИ ДРУГИ НЕ ВИЖДАМА ДА СА ОСТАНАЛИ.
8
3
 
9
 
! Отговори
казармофф преди 8 години
Аз като съм ходил в казармата да не би да съм виждал гранатомет? Ама помня как на един обяд намерихме едни буболечки в десерта и 99% не го пипнаха, а аз събрах едно 10-на метални панички, изстъргах буболечките и ги изядох. Може би един от най-щастливите ми дни в казармата.
7
0
 
16
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
Пак добре че са ги намерили. Преди няколко години клошари бяха намерили гранатомет и го бяха чукали за да извадят джилязото. Единият клошар го бяха събирали после по дърветата.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СПОКОЙНО ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩЕ ГИ ИЗЕДАТ МИШКИТЕ :DТОВА ДА ФАНАТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ Е РАВНОСИЛНО НА ТОВА БУДА ДА СИ ПРИЗНАЕ, ЧЕ Е ТОЙ!!! С ДВЕ ДУМИ НЕМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 5Бе и аз съм бил в казармата 1,5 години, но никога не съм стрелял с гранатомет, както и цялото ми бойно поделение на Родни Балкани.
4
3
 
32
 
! Отговори
д преди 8 години
ей го, махнаха казармата и вече никой не може да стреля с гранатомет
3
2
 
21
 
! Отговори
АТАКЛАРЪ преди 8 години
То е ясно! Стреляли са некви пишлигари 80 и детския набор. Без да са ходили в казарма. Хаха. Значи 10 000 бежанци от афганистан ще ни прегазят кат куцу поли донат.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Открити са гранатометите, а ако е стреляно с тях искате да ми кажете че снарядите не са гръмнали някъде си? Вие за овце ни взехте бе! Май ще се окаже че е имало само гранатомети за версия без снаряди. Толкова тъпо и скалъпено че направо ме е гнус. Алексей и той не става за актьор понеже е адски тъпир- било грешка покушенбието срещу него. Ще се разплача.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Издирва се някой когато знаеш КОЙ е!!Не чух да са разпознати но пък може и да са вече.Защо ли имам усещането че тези ще ги хванат.12 камери, опела не е запален, хвърляли са гранатите на ръка едва ли не.Абе клоуни.И бандитите са ни като всичко останало- куци магарета.