Гард на Алексей Петров - стрелецът в София. Ранените - автокрадци

Мишените се казват Марио и Любомир, имало и трети
Обновена: 7 дек 2015 22:12 | 7 дек 2015 20:45,
78

Снимка: Булфото

Мъжът, прострелял двамата мъже на бул. ”Черни връх” тази вечер, е охранител на Алексей Петров. Двамата ранени пък са криминално проявени – на 21 и 30 г. – Марио и Любомир. Това съобщи БНТ.

Както Dnes.bg писа престрелката стана малко преди 18 часа.

Още по темата
Инцидентът станал над паркинг на магазин за хранителни стоки. Ранените са без опасност за живота, простреляни са в краката и са откарани в болница.

Двамата простреляни са с широка палитра от криминални деяния, свързани главно с кражби на коли.

Около 17:30 ч. – 17:45 ч. двамата са се навъртали край офиса на Алексей Петров. Именно там е започнал първоначално конфликтът, което е и причината за объркването, че е стреляно по офиса на бившата барета.

Двамата се спречквали с охраната  на офиса на Алексей Петров. По думите на гардовете младите мъже първи скочили на бой, охранителите ги подгонили към бул. “Черни връх”. Там по информация на БНТ ги пресрещнали други охранители на Алексей Петров.

Според гардовете, единият от бягащите извадил пистолет и заради това охранител на Алексей Петров вади своето оръжие и прострелва другите двама. С този, който е извадил пръв пистолета, е станал ръкопашен бой, но той е успял да избяга и в момента се издирва от полицията.

Стрелецът от охраната на Алексей Петров в момента се разпитва от разследващите. По информация на ”Дарик” той е задържан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A koi e Mario posnava li se s dr Mutri milioneri
32
0
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
На снимка 6 ,полицейския бус се е блъснал и гумата му е спукана.Тез полицаи от бързане ще се притрепят!
31
0
 
5
 
! Отговори
ME преди 8 години
Заглавие от преди няколко дни - "Осъдиха крадец на 2 години затвор за кражба на 2000 лв, ". Аз питам а ТИЯ и ОНИЯ колко са лежали, колко лежат и колко ще лежат ?
30
0
 
4
 
! Отговори
Флоко преди 8 години
Цитат от друга новина по темата : "Минути след инцидента се появиха спекулации за прострелян гард на Алексей Петров. Шефът на СДВР Младен Маринов категорично отрече тази информация."...... Сега следва да уволнят журналиста написал тази невярна статия !!!
29
0
 
19
 
! Отговори
Пейьо преди 8 години
Слаб 2 за охранителя. Цели се в ръцете, както е правел Крум на крадците! И този път ако ги освободят под гаранция значи компота от гнили ябълки е превкиснал.Това да не са икономически имигранти от провинцията? - малко се съмнявам.Все пак гардовете са спасили от разочарование някой притежател на скъп автомобил.Ха сега да видим полиция и съдебна система - колко още бонуси искате - може би 30 заплати.Докажете, че не са ваши хора.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама вие какво очаквате след като живеем в страна управлявана от ченгета и мутри ??? Така ще е !
27
1
 
20
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
да се глоби за неточна стрелба гарда
26
0
 
23
 
! Отговори
Евала на гарда преди 8 години
Само бой по тая нагла ***.
25
4
 
10
 
! Отговори
зад океана преди 8 години
Четейки коментарите СЕ УБЕЖДАВАМ че тъпия народ обича да му е....т м.й...а и той защитава тоя дет го клати. Добре че се спасих от тоз ши...н бг. Манталитет. Да се върна. НИКОГА. Народа прави държавата а бг.то е мъша и ревльо
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗнаеш ли *** с кво се занимавам да ми казваш че съм некомпетентен? И ако некой ... женати а комшията знае по твойта логика ако го хванеш нема ли да то пребиеш бе гей???
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТия ако те пребият или оберът (с доста досиета за това са)друга песен ще пееш
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ви откраднат колата или ви оберът,ВСЕКИ РЕВЕ. Но като прострелат такъв ***,87%го защитават. Изгнил *** народ сме!!!
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TEZI IMAT PRAVO DA KRADAT KOLI,DA UBIVAT I DA IZNUDVAT ZA PARI--TE VINAGI SA IMALI TOVA PRAVO V BALGARIA.
20
3
 
34
 
! Отговори
boc преди 8 години
Аз не съм вярвал, че пак ще се върнем към господството на онези момчета с черни очила и дебели ланци.Но с това двамандатно оправление на един г-н, който казва само: АЗ ДАВАМ, АЗ НАПРАВИХ, АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНЯТ ВЪЗМОЖЕН УПРАВНИК, С ДРУГИ ДУМИ АЗ СЪМ ЦАРЯТ, ВЕЧЕ ПОВЯРВАХ!ПОВЯРВАХ, ЧЕ МАТРЯЛА Е МНООООГО ЛОШ, ЩОМ СИ ИЗБИРА ТКЪВ УПРАВНИК!ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ЦАР(ЖАЛКО, ЧЕ АНТИБЪЛГАРИН)!!!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези двамата да не са гранатометчиците? На тези годинки не са ходили у родната казарма и затова се поизложиха със стрелбата. Сега това може да им е наказанието - да не грешат повече. Пък и по-професионално да подхождат към нещата за в бъдеще.То туй нящо стрелбата с РПГ, да не е като унуй нящо? :D
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Брей, само в дсклозета, тетевенски дсколибар може да има охрана и да се стрелят по улицата с пистолети и гранатомети. А това боклуче тракторчето, как е свързано с опицвет?
17
0
 
8
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 8 години
да се бяха поизтрапали малко , та то само покутевици
16
0
 
22
 
! Отговори
boc преди 8 години
Не вярвам в една Белгия, Германия, Швейцария ииии, коя да е друга нормална европейска държава, някакви си застрахователи, т.н. бизнесмени, та дори и държавни служители (министри, съдии и прокурори), да могат да имат армия от охранители.Това го има само в мутренскомафиотска държава, като България!!!
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стрелба в населено място от гардове?! Криминално проявени с "палитра" от прояви на свобода!?И безброй полицаи с бонуси и социални придобивки допускащи това!?Ако ще продължава така по-добре Русия да анексира и България!!
14
0
 
25
 
! Отговори
боц преди 8 години
Държавата на Борисов и Цветанов в действие!Увеличаваме ценат на Гражданската отговорност, увеличаваме цената на винетките!Все действия в полза на определени лица - приятелите на една........бив......мут...ра..!