Новите дилъри на дрога - отличнички с чисто досие

Най-често те разпространяват марихуана
Обновена: 17 дек 2015 05:26 | 16 дек 2015 22:45, Александър Попов
33
Новите дилъри на дрога - отличнички с чисто досие
Снимка: Reuters

Все повече сред разпространителите на дрога се настаняват ученички с отличен успех и чисто досие. деца, които не отсъстват от училище и радващи се на репутацията на добри деца в семейството и в училище.

"От всякакви училища са, всякакви деца са. Не може да се каже, че в някой район употребата е повече. Ако някой директор ви каже, че при тях няма наркомани, няма дилъри, не се въртят там, не е искрен”, коментира пред bTV Виолета Аланджийска от СДВР.

Най-често отличничките  разпространяват марихуана, но "шефовете" им разширяват асортимента и с други наркотици.

В битката срещу учениците дилъри се включва преди няколко месеца директор на училище в Благоевград.

"Имаше трима младежи, от които един наш ученик, нещо си разменяха. Веднага ми дойде на ум, че са наркотици. Паркирах близо до тях, залових нашия човек, другите избягаха”, разказа директорът на НХГ „Св. Св. Кирил и Методий” Марин Митов.

Наскоро директорът пак получил сигнал за разпространение на дрога, но когато се обадил в полицията му казали, че ще минат на следващия ден.

От училището поискали още през март дворът да бъде осветен, както и видеонаблюдение по околните улици. Досега общината обаче не е взела никакви мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: марихуанадрогадилъри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
8
 
! Отговори
fsb преди 8 години
истината е, че алкохола и цигарите са мноого по-вредни от тревата, но по ред политически причини едните са забранени, а другите не. Който не е запознат с материята да не се изказва неподготвен, особено разни бащи и майки, които не правят разлика между трева и хероин. Айде бай.
14
2
 
2
 
! Отговори
ДО 31 преди 8 години
Бате и пиенето и пушенето са индивидуални неща виждал съм хора след две ракии незнаят на кой свят са но също така съм виждал млади момичета след две три дръпвания да се хилят и да си палят косите
13
3
 
5
 
! Отговори
They call him skunka преди 8 години
Бате, седни и пий 1 Л ракийка, аз ще пушна един г чаделче.Ти- биеш жената и повръщаш, а на сутринта дори не помниш, че си се наакал, докато си повръщал,А аз ставам и отивам да тичам, помеже съм свежарка;)За синтетични наркотици- 3- но по- строги наказания от сегашните, ама то е до съзнание:)
12
3
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Не се възмущавайте, това са част от евроатлантическите ценности за които така горещо ни пропагандират нашите политици.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да им се начупят пръстите на ръцете с тесла.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Марихуана е работното заглавие на агенцията за борба с порока на канабиса. След краха на сухия период и контрола върху тютюна в САЩ си нарочват него, като даже го кръщават с мексикано подобно име, което по онова време е било синоним на нещо лошо. Агенцията си е намерили основание да съществува навремето. А вие тук дилъри, тинтириминтири. Кои са дилърите на тютюн в града?
9
1
 
7
 
! Отговори
А Благоевград? преди 8 години
Хайде полицията в Благоевград да види какво става в Езиковата/Математическата, както и в Трето основно (което е залепено за Полицията). Ще посмеят ли да направят проверки? :)За нощните заведения е излишно да се споменава, там мащабите са къде по-големи. :)Децата са наша отговорност и е престъпление да ги оставяме да се тровят без време било с химия било с алкохол. Като станат на 18 вече да му мислят!
8
8
 
4
 
! Отговори
джанго преди 8 години
цялата ни държава вече се крепи само на производството на каптагон за арапите и трафика на бежанци и хероинец. лъвския пай пак си отива у цру и политическия ни "елит" но остава и малко пара по веригата. ты то.
7
7
 
5
 
! Отговори
джанго преди 8 години
и ако айпитата им са в холадния ко праи бе ушев? май е най добре според теб 13 годишните да се убиват с първак като теб вместо да опънат по един фишек а? като ти чета глупостите и ми изчезват всякакви съмнения кое е по вредно. легализацията в много държави е довела до намаляване на на наркозависимите а за парите които ще доядат от данъци и които сега пълнят гушата на тиковча не ми се мисли направо. *** народ слаба държава.
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма работа, че децата друсат и продават дрога. Важното е, че сега всеки може да си купи банани, телевизор и свободно да пътува в ЕС. Да не се ограничава свободата на малчуганите, иначе диктатура ще стане. :))) България има нужда от повече демокрация. :)))
5
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИЕ КОИТО ЗНАЕМ КАК ДА УПОТРЕБЯВАМЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ НАРКОТИЦИ СМЕ ПО УМНИ И НАДАРЕНИ ОТ ВАС ДРУГИТЕ , И ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ВСИЧКИ ОТ ЗАГУБЕНОТО ВИ ПОКОЛЕНИЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ ! ВСЪЩНОСТ НЕ СМЕ ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА , А СМЕ ОСЪЗНАЛИ ЧЕ НАРКОТИЦИТЕ СА ДАР БОЖИ, ПОЗНАТ ОТ ВРЕМЕТО НА ИНКИТЕ ! АЙДЕ МАРШ ПО ЛЕГЛАТА
4
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само куките знаят ами и бабичките по входовете на блоковете и незнам кво толко ви кефи тревоманите да ходите с гъбясал мозък по добре пийте бира
3
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми щом продават изключително марихуана и са отличнички, значи марихуаната не е никакъв проблем. Все някак трябва да изкарват и джобни - какъв по-добър шанс, ако тревата е безвредна и се търси, а и цената й е висока? Изобщо, поредната истерия без никакъв смисъл.
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Учителите не карат децата да продават дрога. Възпитанието е 100% отговорност на родителите.
1
6
 
12
 
! Отговори
нпмг преди 8 години
НПМГ какво правите с децата НИ? Заведох го там да учи, а не да го съсипвате! Директорката там спи!