Откриха убита млада българка в Осло

Тялото е намерено в колата на жертвата на крайбрежна улица
18 дек 2015 18:43, Красимир Ангелов
32
Откриха убита млада българка в Осло
Снимка: dagbladet.no

28-годишната българка Галина Сандева е открита мъртва в автомобила си в близост до Операта в норвежката столица Осло, съобщава местното издание Dagbladet.

По първоначална информация се предполага, че младата жена е убита от няколко криминално проявени мъже, съобщава “Фокус”.

Тялото на Галина е открито вчера в 17:19 часа в колата на жертвата – сив „Форд Фиеста“ с българска регистрация, паркиран на крайбрежната улица „Биспекайа“. Близките на жената вече са уведомени.

Българката е намерена от своя приятелка, която я търсила от сряда вечерта. Последно е била видяна на паркинг в центъра на Осло.

Във връзка с инцидента полицията в Осло търси съдействие от гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
covek преди 8 години
ako v bg.im6e ra bota xorata nqma6e da xodqt po 4ujbina da rabotqt nqma zna4enie kakvo i kak.golemi ste prokorori.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е българка. Ромка е. Много се дразня, когато пишат, че там било пълно с български простит*тки. Има разлика все пак. Макар всички да сме хора и да сме равни, но все пак нека назовават нещата, както са си!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази е от групата на Събина Богдева. Те държат скандинавските страни в бизнеса проституция.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега и разгледах фейса..е,на едно място през 2014 е написала,коментирала,че не и се умира,,стоя и си мисля какво нещо сме хората..мислим си,че сме до 200 години,а никой не знае до кога е,не подозираме дори..и защо не сме наистина ХОРА?как и кога станахме такива злобни?..
18
4
 
11
 
! Отговори
Господа знайковци преди 8 години
В Осло и въобще в Норвегия си имат достатъчно пр-ту-тки. Не е задължително да е била, за да я убият.Не ми се правете на големи разбиратели пред публиката, кой квартал в Осло къде е, от това ще порастнете повече само в собствените си очи, но не и в чуждите. Фактът е, че едно българско момиче вече го няма, а не подробностите ви.
17
2
 
10
 
! Отговори
Ноел преди 8 години
Това е работа на ислямистките емигранти които са превърнали скандинавските страни в гета и извършват постоянно престъпления като това. Гражданска война, гражданска война ни чака и тук ако Бойко изпълни нарежданията на Меркел с квотите и пусне паплачта и тук.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКочина, ***... колко да е *** като българските *** са там?
15
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без забрадка ходила и я взели за ******
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХХААХАХААХ от днеса са цензурирали нарицателното на спиндерман за лека жена!
13
4
 
6
 
! Отговори
Норвежец преди 8 години
До ...хайде като поживееш в Осло да говориш кой квартал е баровски!!! Новата опера се намира точно до ЖП Гарата и там се събира всякаква ***. Също така операта е близо и до "Шипер гата" това е улицата с проститутките и нищо баровско не виждам там, макар и борсата и няколко посолства като това на Литва да са в близост с "Шипер гата". Баровските квартали на Осло са: "Холмен Колен" (най богатите хора в Норвегия живеят там), "Бигдьой", "Барум", "Акер-Бриге" и "Тшувхолмен", "Фрогнър".
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще изкарат че е работничка, че е криминално проявена и че го е заслужила. Мейната им - съсипаха ни позволиха низките страсти да вземат връх, поощриаха анархията и беззаконието облечени в красиви реклами и приказки - съсипахме България, както и реда и научния ни и технически напредък.Превърнаха ни във ... А после ни преподават морал.Трябва да има начин да пречупим тази система.Не това заслужаваме.Трябва да има нещо, някак ....
11
12
 
6
 
! Отговори
... преди 8 години
За всичките тия с "бежанците"....Жената е убита на няма и 100метра от операта в Осло,един от най-баровските и скъпи райони на града.Добре че коментиращите по норвежките медии не са като вас,а са човечни и всички до един изказват съчуствие.Заслужавате съдбата си,спор няма.
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ, ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ, НО ЗА 20 ГОДИНИ НОРВЕГИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В К'ОЧИНА И Е НА ПРАГА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!
9
4
 
7
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Напоследък всички гъркини са червенокоси, а всички от етноса са руси.....
8
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече знаят че убийците са криминално проявени ?Не искат да кажат че бежанците извършват престъпления в довчера скокойно живеещи държави . ЕС си затварят очите !Ще бъдат ли доведени до съд ?
7
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стара познайница е на полицията тук .... *** е а нашите медии както винаги отразяват квото си искат да бе мирно седяло не бе чудо видяло кават хиората
6
4
 
47
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Да ви кажа, там с такива новини прикриват изнасилвания от онеправдани "бежанци", за които всяка неислямска жена е к. ***, с която си правиш каквото искаш щот шариата така повелява. А трябваше на мястото на нашето момиче, да е мутрата на някоа от ония нпо-шки дето ходеха да целуват и посрещат "бежанците" по гарите на австрия и германия.
5
7
 
34
 
! Отговори
Газдов преди 8 години
Това е работа на новите "европейци".
4
4
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
Ти ако знаш баща му какво бачка... Но май е по-добре да не знаеш.
3
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До що така Това , че е упражнявала древната професия, не оправдава убийството. По- вероятно е новите "европейци" да имат пръст. И там вече гетата стават все повече.