Кървавата драма в Пловдив заради огромен кредит

Комшии твърдят, че мъжът изпитвал патологична ревност
Обновена: 4 яну 2016 15:37 | 4 яну 2016 15:37,
150

Снимка: БулФото

35-годишният Благой Сапунджиев е убиецът, затрил днес 29-годишната си съпруга Йорданка и 5-годишната им дъщеря Петя.

Причината за трагедията, разиграла се в пловдивския квартал "Кючук Париж", е огромен кредит, след който семейството изпаднало във финансов колапс заради невъзможността да го изплаща, научи Dnes.bg.

Още по темата
Семейството живеело на улица "Асен Христофоров".

Около 5 часа тази сутрин съседка чула три изстрела. Към 11 часа в кооперацията дошла разтревожената майка на мъжа и поискала от домоуправителката ключове за апартамента на младото семейство, защото те не отговаряли на обажданията й.

В крайна сметка кумът на семейството се спуснал по въже от горния етаж, за да стигне до терасата на Сапунджиеви и пред очите му се разкрила ужасяващата картина.

Благой работел като шофьор на цистерна, а Йорданка – като счетоводител.

Някои от съседите разказват, че двамата били разделени заради патологичната ревност на мъжа. Благой бил изключително ревнив и съседите са ставали свидетели на шумни скандали. На мястото е открито и оръжието на престъплението.

Трагедията се разигра три години след касапницата на бул. "Македония" в Пловдив. Тогава бившият военен Георги Тепавичаров застреля съпругата си Николинка и двете им деца. Труповете бяха открити от брата на убития Георги.

Отключвайки жилището, той се натъкнал най-напред на трупа на младата жена в спалнята. Впоследствие стана ясно, че причината за убийството е невъзможността им да изплащат кредит, който изтеглили, за да финансират семейния си бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
32
 
! Отговори
... преди 8 години
банките били виновни.. като всичко останало и това си е до преценка. ето нов блок- преценили са, че ще са там. като не могат повече да плащат си се връщат там, където преди това са живели и това е. никой никого не кара на сила да си купува апартамент. в случая става въпрос за тежка семейна драма с психически отклонения и малоумие(ревност) на мъжа, което е довело до този фатален край. Бог да ги прости и дано са на по-добро място, където няма ни ревност ни тъга ни болка..
36
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя, че е психопат е ясно, но жена му с гаранция му е натривала на главата да вземат кредита. После докато си кара камиона в чужбина - пей сърце
35
14
 
33
 
! Отговори
до Наблюдаващ преди 8 години
Лабилни са им само гащичките на българските жени, щото от малки само това им говорят - пари, пари, да си вземеш богат мъж. На ти сега богат мъж.
34
3
 
25
 
! Отговори
Американ дрийм преди 8 години
1. Взимаш кредит2. Не плащаш3. Гърмят те като куче
33
15
 
26
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
Масово в България след дълги години брак жените са готови на всичко за някой лев повече и по Добър живот!!!!Това една Сръбкиня една Гъркиня или една Румънка не биха го направили!!!!! Просто Бг жените са с по лабилна психика!!!!!
32
3
 
26
 
! Отговори
извода преди 8 години
Изводите са ясни -банката винаги печели .А друг брои труповете- лекари ,полицаи ,експерти ,сеирджиии........
31
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
непосилен кредит, ревност, каторжен труд... Не всеки издържа!
30
16
 
31
 
! Отговори
избор преди 8 години
Видими резултати. Кабинет Борисов I хората се палеха живи насред София. Кабинет Борисов II вече цялото семейство избира единствения възможен изход.
29
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой нормален взима кредит като незнае утре дали ще е на работа и колко пари ще изкара?
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
жалко за детето и жената , а този *** го хвърлете на кучетата
27
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ак един Ром не се гръмна до сега ? Те спят най-добре когато имат да дават. На тях краденото им е най вкусно. Грозна и долна държава, с още по грозни и долни държавници.Борисов купи ли имот в Калифорния, подарък за бъдещия внук ? Всички около него са доволни. Винетката Лилянка, реже линтички и граби от където и видят очи
26
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не се е разходил до банката да ги пораздвижи рано сутрин?
25
19
 
16
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Трудно е да го кажа, но това е естествен подбор. Хората, които не могат да си правят сметка стават жертва на кредиторите. Разбира се, има и неприятни случайности, които са изключение.
24
22
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън до 32 преди 8 години
Като се жениш за българка трябва да си готов на всичко. Това много хора не го разбират и после се случват трагедии.
23
0
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 27Едва ли!Наследниците плащат! Ако искат да наследят нещо!
22
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не съм теглил кредит и нямам намерение. В апартамента в който живея, преди мен собственика от който купих апартамента, на моя възраст 40 години, постоянно го търсят да връща пари. Звънят ми на вратата, слагат ми лепенки на вратата, защото личната карта на стария собственик е още с моя адрес. Невероятен психически тормоз. Смених партиди на ток, вода всичко е вече на мое име и пак го търсят на моя адрес. Самата мисъл да изтегля пари от банка и да не мога да ги върна ме вцепенява, ужасява
21
50
 
5
 
! Отговори
гербист-столичан преди 8 години
Ами защо са теглили кредита от банки?Можело е да вземат някой и друг бърз кредит, вече станаха много популярни и предпочитани бързите кредити. Много по-лесни за получване са и са подходящи до заплата или за празниците да се зарадва човек с един нов бърз кредит.
20
7
 
19
 
! Отговори
Ран и Ът преди 8 години
Доволни сме, но има какво да се изисква още...
19
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Яко е прецакал банката - сега кредита минава в несъбираеми вземания
18
2
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 19Те и Ало бизнесмените си гледат бизнеса, но срещат все по-злостно неразбиране от страна на народонаселението... Та и банките..., завалиите!