Пиян катастрофира в крайпътни скали

Седнал зад волана с 2,10 промила алкохол посред бял ден
14 мар 2016 11:52, Красимир Ангелов
3
Пиян катастрофира в крайпътни скали
Снимка: Булфото, архив

Пиян шофьор катастрофира в крайпътни камъни край Каварна, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Сигнал за инцидента е подаден на 13 март около 13:10. Пристигналите на място полицаи са установили водач на лек автомобил "Рено" - 50-годишен мъж от Каварна, който е самокатастрофирал в крайпътни камъни на пътя от Каварна за село Божурец.

От последвалата проверка с дрегер, цифровата индикация отчита 2,10 промила алкохол в издишания въздух. На водача е взета и кръвна проба за химически анализ.

По случая  е образувано досъдебно производство. Водачът е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Каквито и да бяха животни, за година-две, до пет, щяха да бъдат дресирани и да проумеят, че като пият алкохол, не трябва да шофират !И някой казват, че човекът бил разумно същество ?!? Хайде -де !
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще шофират пияни разбира се, след като КАТ от 26 години спи и не работи.В нормалните държави на човек и през ум не му минава да наруши правилата, защото знае, че неизбежно ще бъде санкциониран, а в България всеки знае, че КАТ не работи и може да прави каквито нарушения си иска. Това важи най-много за чужденците шофьори, шофиращи в България, но и нашите не им отстъпват. Първопричината обаче е КАТ.
1
3
 
2
 
! Отговори
stani yunak balkans. преди 8 години
sas takiva *** balomosvat obshtestvoto kak v Germaniq nqma da chuesh edna podobna novina ?vseki treti balgarin robuva v chujbina !!!