11-годишно момче гръмна куче с въздушна пушка

Детето е в Дом за временно настаняване, бащата е задържан
21
11-годишно момче гръмна куче с въздушна пушка
Снимка: Булфото, архив

11-годишно дете застреля куче с въздушната пушка на баща си. Инцидентът е станал в района на ул. "Китен" в квартал "Ветрен" в Бургас късно снощи, докато стопанката разхождала животното, съобщи "Дарик".

Още по темата

Домашният любимец бил повален на земята с един изстрел.

Жената веднага позвънила на спешния телефон 112. Изпратен е полицейски екип, който за минути установил извършителя на деянието.

Оръжието е иззето, а детето е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас.
Бащата е задържан за срок от 24 часа.

В средата на януари 17-годишно момче от село Кошарица беше задържано в несебърската полиция затова, че стреляло с въздушната пушка на баща си по хора. Полицията стигнала до него, след като в несебърския спешен център постъпи 12-годишно момиченце с прострелна рана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Нед преди 8 години
На някой от мрънкалата тук да мум идва на ум че говорим за 11г дете? Или за вас е нормално ? Да започнем от детската градина да ги въоръжаваме а? В днешно време младежите не правят голяма разлика между добро и зло, така че мрънкачите да не се окажете на мушката на някой пик,,,о дето е решил си пренесе играта в реалния живот . Да ви видя тогава дали ше мрънкяте!!!
11
2
 
3
 
! Отговори
DIDI преди 8 години
В статията обаче не се споменава, че кучето е влязло в чужд двор. В случая къщата на момчето , което също има кучета. В едни бели държави какво става ако пуснеш кучето си в чужда собственост. Не оправдавам момчето и насилието срещу животни, но се дразня от непълната информация и вземането на страна от журналистите. Пак казвам кучето е било пуснато и е влязло в чужда собственост.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тренира детето. Сега с кучето, после ще гърми съучениците си, а накрая ще стреля наред по всички.
9
0
 
4
 
! Отговори
пепо преди 8 години
Пресилено лицемерие ......!!!!!!
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ ТАКА ГЛУПЧО.....ИМА ХУБАВИ ОТРОВИ ЗА ТИЯ РАБОТИ.САМО СИ НАВЛИЧАШ ГНЕВА НА ПРИМИТИВИТЕ И СМОТАНЯЦИТЕ!ТЪРСИ --И ЩЕ НАМЕРИШ!Поискай--и ще получиш!ХУБАВИТЕ РАБОТИ ---СЕ ПРАВЯТ , ТИХО ,КРОТКО И .........БЕЗШУМНО!!
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, само с един изстрел по подвижна мишена!
6
7
 
11
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Днес 11 годишен стрелял по домашно куче, утре като 16-17 годишен ще стреля по хора. Ти изглежда н еси чел статията до края, където пише, че 17 годишен е стрелял по 12 годишно момиче. То агресията така се насажда, още от малък.
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оръжието е иззето, а детето е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас.Бащата е задържан за срок от 24 часа.Милиционерите полудяхаА незаконните им коп тори?А дж игитите?А Тия дето са паркирали върху пешеходните пътеки, местата за инвалиди и тротоарите? Стига с това лицимерие!!!
4
6
 
6
 
! Отговори
Петър преди 8 години
хахаха, бил станал мъж, хвала да са ни такива мъже, *** народ
3
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ти отнемат детето затова, че е стреляло по куче? Брей, каква прогресивна еврогейщина! Ако съществуваше това преди 30 години, милиони деца да са били отнети за стрелба по врабчета.
2
3
 
4
 
! Отговори
93999 преди 8 години
трябва да има чистки
1
5
 
5
 
! Отговори
DO 2 преди 8 години
ZASHTOTO E BILO DOMASHNO !!!