Задържаните полицаи – хванати с пари и дрога

Единият дори стрелял срещу колегите си
Обновена: 29 мар 2016 21:37 | 29 мар 2016 21:30,
45
Задържаните полицаи – хванати с пари и дрога
Снимка: Архив Bulphoto

Двама полицаи са заловени с пари и наркотици при сключване на сделка. Това съобщи репортер на телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Полицаите са арестувани на кръстовището на бул. "Братя Бъкстон" и "Тодор Каблешков".


По време на ареста единият се опитал да избяга и произвел няколко изстрела срещу колегите си, които са работили няколко месеца по случая срещу тях.

От пресцентъра на МВР отказват подробности и информация. Отведени са за разпит.

По непотвърдена информация у двамата полицаи са намерени наркотици, единият дори е бил заловен в момент на предаване на дрогата.

Припомняме, че по-рано днес при специализирана акция под контрола на Софийската градска прокуратура бяха задържани двама служители на СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Чудна работа...,Кажи честно!!!
36
2
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
За всички е ясно, че и дрога и *** без участие на милиционери няма как да има - и Волен Ви го каза .......после пак ревете за 20 заплати гащници нещастни......
35
0
 
7
 
! Отговори
Ефенди преди 8 години
Полицаи и дилъри открии разликата!
34
0
 
23
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Бойко каза, че не е вярно, у нас корумпирани няма ... били са под прикритие! Съсипали са ювелирна акция, градена 26 години. Сега ще градим нова за още 26 години ...
33
0
 
24
 
! Отговори
бг преди 8 години
Ееееее...разгеле...най - накрая....ясно е че без участието на ченгета игра няма, но е желателно да се пипне и по-високо....по горните етажи...ама надали...
32
0
 
44
 
! Отговори
Главен редактор преди 8 години
В Шумен има едно заведение - Азаро. Там се продава дрога всяка вечер, що куките веднъж не влязоха да проверят? Да направят акция, всички знаят че там се продава дрога. Шефа на кръчмата е един ***, Бисер Балинов, бивш общински съветник и наркоман. Ама за такива няма проверки, нали господа полицаи? Хващате мишки с 20 гр. трева и вече много работа сте свършили. А всяка вечер в Азаро се продава дрога за 10 бона. Всяка вечер. Кво ми се правите че не знаете??? Мишки в униформи, *** мишки...
31
4
 
29
 
! Отговори
Главен редактор преди 8 години
Винаги съм казвал че от полицаите по големи престъпници няма. Тез мижитурки в униформи само грабят, продават дрога, съдействат в каналите за износ на ***... Всичко рпавят и после като се пенсионират искат 20 заплати. Аре да се гръмнат, няма да има заплати. Сваляйте този закон и само вижте колко ченгета ще напуснат веднага системата на МВР. Сега само дремят по колите и чакат да мине поредното дежурство. И така с години наред. Чакат да се пенсионират, да вземат пари наведнъж и това е.
30
1
 
38
 
! Отговори
Ян преди 8 години
Нарк0търговията става с протекции от корумпирани полицаи от местни РПУ-та, много е добре дето свестните полицаи са пресекли един от тези канали.
29
2
 
31
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
И ние сме виновни, че търпим тези ......
28
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако един свестен имаше в МВР нямаше да търпи този срам за България! Защото МВР е срам за България!
27
0
 
53
 
! Отговори
виц един преди 8 години
Митничар спира кола за проверка -"Алкохол, цигари, наркотици? " И отвътре му отговарят " Два картона Малборо ,ако обичате."
26
3
 
31
 
! Отговори
De Georgio преди 8 години
До Просто Някой : Абсолютно си прав. И 20 заплати само за полицаи доказали се като професионалисти, а не дремуцащи в патрулките регистратори на престъпнления или както в случая самите те извършващи или ятаци на престъпност.
25
6
 
47
 
! Отговори
testiculis acris преди 8 години
А остават ли с 20 заплати сега или да ги увеличим,като се пенсионират на цели 45?Освен това са и в бизнеса с кражби на коли,ХВАЛА НА ОРГАНИТЕ НА МВР.
24
5
 
36
 
! Отговори
Meн преди 8 години
Те нямат вина че са родени бедни, вината е в правителствата до сега. Никой не помисли за хората. Оставиха ни на произвола на съдбата Загрижени само за себе си. Като откраднеш няколко милиона и се насираш от кеф... колко си велик. Но няма 7- милиона длъжности за премиер. Трябва да се живее тук и сега , и всеки иска да е по-добре. Не че ги оправдавам. Има и по-Виновни.
23
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде Боко измисли нещо по дяволите !
22
0
 
50
 
! Отговори
Просто Някой преди 8 години
Кога в тази "ПРОБИТА КОФА "НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА нещо ще се промени Трябва за тези полицаи да направят нови закони и присъдата да е минимум по три....Защото са пазители на реда и закона ,а всъщност са най-големите престъпници!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!
21
5
 
29
 
! Отговори
Куха лейка преди 8 години
И сега да си представим: Полицията ви проверява... хвърля ти едно пакетче ... условна реакция хващаш го.... *** докажи че нямаш сестра ***.... жалки.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mnogo hubavo z tova sme na toia hal
19
0
 
15
 
! Отговори
tu pac is dumb преди 8 години
дa не обобщaвaме,кaстa чистa нямa
18
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хмм, нищо ново под слънцето. " А кой ще ни пази от пазачите? "