Поредно зверство, садист сряза лапите на коте

Прокуратурата се задейства, образува проверка
87
Поредно зверство, садист сряза лапите на коте
Снимка: Facebook

Софийската районна прокуратура разпореди проверка заради информация за проявено насилие над малко коте.

Социалната мрежа Facebook отново гръмна, след като се появиха снимки, качени от неизвестен столичанин на обезобразеното животно.

От тях се вижда, че садистът е срязал лапичките на малкото котенце и от тялото му буквално се подават кости и месо.

От прокуратурата уточняват, че след приключването на проверката ще бъде преценено дали има данни за извършено престъпление и повдигане на обвинение, както и по кой текст от Наказателния кодекс.

Престъпленията срещу животни бяха регламентирани с едни от последните поправки в Кодекса.

Според тях човек, който е убил или тежко и трайно е увредил гръбначно животно, например котка, куче, крава и други, може да лежи в затвора до три години и да бъде глобен от 1000 до 5000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
7
 
! Отговори
w преди 8 години
Дано си получи заслуженото....изверг болен
59
2
 
9
 
! Отговори
КОШМАРЪТ преди 8 години
Този да си копае гроба!!!!!!!
58
9
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Тц тц тц .Насилието бълва в Държавата вие с котки ми се занимавате!!!!!Станахме държавата на Малките Котки !!!!!!
57
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз харесвам котки,но много повече ме потрисат случаите с пребити до смърт старци.Знам, че няма да ви хареса, но предпочитам шериат пред демокрация.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
i dorde koteto e pistialo ot bolki v nesviast po ulicata sa se trkaliali nekolko nezainteresovani tikvi.ezika i busite da mu otrejat- da be zadnite buzi i buzite na liceto. ako ima buzi i na drugi anatomi4ni mesta i teh da otrejat- abe celia da go naklizat s iztupeni tesli i posle da go namajat s med i kofitiur- muhite i osite ste go pogadeli4kat kak si trebe i si e nujno za da e efektivno
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До теди:Ще ти отговоря аз вместо него.ЗАЩОТО МОГА.Следкато има фабрики за създаването на уръжия за масово поразяване и е одобрено от обшеството на всяка една държава какво си се зачудил.А отговорът го съпостави с всички други глупости на тази планета.
54
2
 
22
 
! Отговори
Drobeca преди 8 години
хора говорим за малко котенце има няма 2-3 месеца, никак не е хубаво.Нали уж ние ЧОВЕЦИТЕ сме с по-развит интелект грозно е да убиваш малко животинче.
53
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само в България душманите на животни преобладават. Никога няма да настигнем цивилизования свят. На всеки такъв душманин Господ стократно да го върне на децата му!
52
22
 
5
 
! Отговори
Е и преди 8 години
Едно време взимахме котета и им правехме дисекция. Беше много полезно и нужно. После бях по спокоен когато оперирах хора.
51
1
 
2
 
! Отговори
До 62 преди 8 години
Е сега да чакаме вездесъщата Русия да се произнесе и по случай жестокостите спрямо животни ли? Ти нямаш ли мнение или те е страх да не объркаш точките?
50
2
 
24
 
! Отговори
Теди преди 8 години
Има много огромна разлика между това да убиеш животно за да се нахраниш и да измъчваш зверски животно ей така за забавление.Тоя *** искам да го питам защо го е направил това ,каква му е целта -да видя какво ще ми отговори???
49
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да му отрежат и неговите ръце!
48
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Запада гледаше как се руши Палмира, гледаше клипове в ютуб с изпълнения, прозяваше се, ходеше да плаши гаргите с Сирия, докато не се намеси Русия и каза, че това са престъпление срещу цивилизацията. Запада се уплаши не от Идитата, а от намесата на Русия. Много се уплащи. Същото е и с останалите "европейски ценности". Пълна извратения и цинизъм.
47
7
 
10
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Щом приравнявате зверството на снимката със предлагането в магазинната мрежа на различен тип месо и животински продукти, то извергът сте вие!
46
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От един български филм: "Котки и кучета може, а *** и агнета не може, така ли!"
45
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В супермаркетите садисти продават свински крачета, смлени животни и изкормени вътрешности на животни. Пуснете проверка, прокуратурата да се задейства. Отрязани свински уши, свински крачета, опашки и цели агнешки главички. Ужасссс !!! Прокуратурата спи и бездейства.
44
3
 
30
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Това пак е бебе, бе! Само, че коте! Основните проблеми на тая земя идват от това, че повечето хора смятат, че животът на едни, не е равен на живота на други!
43
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТАЗИ НОВИНА Е СМЕШНА НА ФОНА НА БЕБЕБИЯЧКАТА!!!ВЪРВИ ВЪРВИ ДУМ ЕДНО КРУШЕ В БЕБОКА, ВЪРВИ ВЪРВИ ПРАС ЕДНА БЕБЕШКА БУТИЛКА ЗА МЛЯКО W ГЛАВА И ТАКА С ЧАСОВЕ :D---------------ДЕЛОТО ЗА БЕБЕБИЯЧКАТА ОЩЕ НЕ Е ПОЧНАЛО ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА НЯМАМЕ НИКАКВА ОПРАВИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ ЧЕТВЪРТИЯ СВЯТ!
42
2
 
4
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Тая традиция по Великден и Гергьовден да се яде агнешко въобще не съм я измислил, аз! А, едва ли си я измислил и ти! Не се годви, ами се готви! Не съм тръгнал никому да натрапвам собствените си схващания, че трябва да се яде месо! За това изобщо не виждам що щат вегански коментари от сорта на: Ах, горките агнета, и прочее глупости! Ако искаш да ти уважават схващанията и убежденията, по-добре не ги навирай на другите без да са ти ги искали! Това е до коментар 55.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво 44, според мен всеки подрекящ насилието и постъпката на този никаквец не е гушкан достатъчно от родител, или е имал някакъв неприятен белег останал от детството,за да подрепя изродщините на този никаквец