Тиха къщурка, а зад стените – семейни разпри

Убитите съпрузи от Пловдивско имали имотен спор със сина си
20 май 2016 09:14,
19
Тиха къщурка, а зад стените – семейни разпри
Снимка: bTV

Мистерията около двойното убийство на родителите на полицай от Пловдив продължава да се заплита.

Съпрузите Цветан и Божурка Караджови бяха намерени убити преди три дни. 45-годишният им син Венцислав Караджов, служител на "Икономическа полиция", остава в ареста.

Още по темата

В четвъртък вечерта срещу Венцислав Караджов беше повдигнато обвинение, за това, че е дал огнестрелно оръжие на 14-годишния си син.

"Ситуацията ми прилича на нещо такова: Не можаха да докажат, нямат доказателства за убийствата, но дайте сега по един по-лек член ще го осъдим", заяви пред bTV Зоя Тошкова, адвокат на арестувания полицай.

До необичайното обвинение срещу Караджов се стига, след като разследващите разпитали 14-годишния му син. Момчето споменало, че преди няколко седмици баща му стрелял за удоволствие на вилата край село Дедево.

"Без наше знание и съгласие се оказа, че след полунощ детето беше в следствената служба", обясни съпругата на арестувания полицай Каля Караджова.

Полицаят имал дълъг спор с родителите си. Преди 18 години купил имот и вдигнал къща, а по-късно фиктивно записал всичко на баща си. Родителите му обаче приели мястото за свое не само на документи, а и се заселили в къщата.

"Ние просто се опитахме да си върнем това, което е наше и което сме построили със съпруга ми със собствените си ръце", посочва Караджова.

За съседите убитите Цветан и Божурка били тихи мирни хора, но зад оградата на спорния имот се разигравали грозни сцени между тях и сина им, разказва Каля Караджова.

"Пред детето ми свекър ми се опита да прободе мъжа ми в корема. Те постоянно ме нападаха, обиждаха ме пред детето, наричаха ме с ужасни обидни квалификации. Съответно и сина си - съпруга ми. Кълняха го с много грозни злобни клетви", разказва жената.

По неофициална информация възрастното семейство е разстреляно от упор. По телата е изстрелян един пълнител. Не е ясно обаче дали жилището е обрано. Арестуваният полицай категорично отрича да има нещо общо с престъплението.

"Аз имам и други версии. Примерно, че може да има конфликт с някой от ръководството на пловдивската дирекция. Може някой да е поискал жилището възрастните хора да им го прехвърли и те да са сторили това", смята адвокат Тошкова.

Телата бяха открити във вторник, но се предполага, че убийството е извършено поне две денонощия по-рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
10
 
! Отговори
Нед преди 7 години
Колко угодно адвокатката и жената на полицая бързат да обвинят хора които не могат да се защитят.Направо виждам как дядо на 70г напада 100кг мъж в разцвета на силите си!Ей тва съвсем за глупави н и взимат.
14
0
 
11
 
! Отговори
внукът е Алекс преди 7 години
И баба му го отгледа Алекс и така се отблагодариха,Венцислав се изпокара с тях заради алчната Каля,дето на нея това й е трети брак...
13
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 7 години
Ако има алиби значи зад убийството стои сина или колега/приятел.
12
0
 
20
 
! Отговори
123 преди 7 години
"Преди 18 години купил имот и вдигнал къща, а по-късно фиктивно записал всичко на баща си"Браво! Колко 27 годишни могат да се похвалят с такива финансови постижения!Егоизъм, алчност, завист, злоба .........престъпление?
11
0
 
23
 
! Отговори
Борнео преди 7 години
С какви средства е закупен имота и построена къщата?Признанието: "фиктивно записан на баща му" от съпругата е нищо повече от корупция и участие на полицая в схеми на покровителство.Парите оставят следи, стига да има желаещи да ги видят.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
koito strelia posleden kazva istinata
9
0
 
26
 
! Отговори
Даа преди 7 години
Зад убийството стои сина или жена му. Кой ще има мотив да ги убива? *** крадци нямат. Биха ги убили от бой, но не с пистолет. А защо строи къща и я приписва на баща си, а не на свое име? Този полицай е престъпник.
8
1
 
21
 
! Отговори
one преди 7 години
пълна скръб е тая адвокатка и съпругата Каляхората вече не са между живите а тя така ги оплюва- все едно тя е опръчала убийството. Много жалка картинка.и адвокатката с по скалъпени версии не можа ли да излезе.явно се и една семейна драма.
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много интересни, интелигенти версии вади адвокат Тошкова, пък и г-жа Каля също.
6
16
 
14
 
! Отговори
МУЮ преди 7 години
Най-лесно се арестува полицай , ако беше някоя мутра щяха да го обикалят като голям камък . Следователчета и прокурорчета щяха да да се вайкат .... леле кво ша праим сега ???
5
2
 
15
 
! Отговори
Лъжат преди 7 години
Проклети да са Каля и Венцислав,алчни продажници,Господ ще ви накаже накрая!
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скотски бг събития!
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случай само като за Еркюл Поаро.
2
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До nobiПросто не е искал да плаща данъци.
1
0
 
38
 
! Отговори
nobi преди 7 години
Яснооооо. кой *** ще записва имот на друго лице, ако не крие доходи.