Хванаха син на монтанска полицайка с канабис

Колата на майка му беше подпалена преди ден
27 май 2016 17:15, Анисия Иванова
4
Хванаха син на монтанска полицайка с канабис
Архив: Булфото

Полицаи откриха суха зелена листна маса в апартамент на ул. "Васил Левски" в Монтана, обитаван от 28-годишен мъж, съобщиха от полицията в града.

Намерени са и  иззети 100 гр полиетиленови топчета, които при направения полеви тест реагирали на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

Момчето е син на бивша полицейска служителка от Монтана, чиито автомобил изгоря напълно предишната нощ. Униформените претърсили апартамента на собственичката, допълва "24 часа".

Криминалисти търсят връзката между двата случая.

Само преди ден лекият им автомобил "Фолксваген Голф 3" с монтанска регистрация, паркиран пред блока им бе подпален. 54-годишната собственичка е бивша служителка от сектор СОТ на монтанската полиция. Автомобилът е напълно унищожен. По случая е образувано досъдебно производство за палеж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: МВРканабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не са го заловили стругари бе папур нещастен!??!?!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито на стругар, нито на земеделски производител му се занимава с тия глупости. Това става само с рамо по отгоре. Парите леки и бързи.
1
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хванаха син на полицайка - гръмко заглавие, пък после била бивша, пък работела в СОТ. Аман от гръмките ви заглавия *** да ви се чете. Заща трябва да я споменавате жената, като полицайка тя сигурно е била най - обикновенна чиновничка, какво като е работила в МВР, ако работила като счетоводителка, деловодство или чистачка - полицайка ли е. Или да се плюе постоянно по полицията и друго синът и е достатъчно голям за да споменавате нея.