Дядо стреля по кола с бременна и дете

74-годишнят Иван се възмутил, че колата се движи бързо
6 юни 2016 17:17,
24
Дядо стреля по кола с бременна и дете
Снимка: flickr

Стрелба стресна жителите на авренското село Тръстиково и за малко не прерасна в кървава свада. В неделя около 20 часа на кръстовището между централната улица и ул. "Никола Вапцаров" местен пенсионер открил огън по преминаващ покрай дома му автомобил.

В него пътувало младо семейство от Синдел, което бързало да заведе болното си 6-годишно момиченце на преглед в спешния кабинет в Девня. Внезапно край колата им зафучали куршуми, един от които ударил предното стъкло.

"На улицата имаше хора. По чудо никой не пострада, но детенцето от колата и бременната му майка изпаднаха в шок. Наложи се да ги свестяваме и да успокоим вбесения съпруг, който каза, че има нож и хукна да дири стрелеца", разказаха пред "Труд" свидетели на екшъна.

Те викнали полиция и бабаитът - 74-годишният дядо Иван, когото местните наричат Певеца, бил задържан. Според комшии той бил сприхав и щом кипнел, вадел оръжие.

Униформените установили, че е стрелял със законно регистриран газов пистолет. Иван Певеца им обяснил, че се възмутил, защото колата се движела прекалено бързо по улицата.

Срещу пенсионера е образувано бързо производство по Указа за дребното хулиганство и предстои съдът да му наложи административна санкция, обясниха от пресцентъра на варненската полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Див Петел преди 8 години
Браво на Певеца, а и ако снимката е автентична, разбира и от оръжия.
14
0
 
10
 
! Отговори
... преди 8 години
...и накрая извади ножа и ги застреля !
13
0
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
Не стреляйте по пианиста, пардон, журналиста, той толкова си може.Статията е писана от жена журналист. Няма лошо, но първо да си изясни какво е газово оръжие, и може ли да стреля с куршуми, и те да хвърчат покрай колата.Единственото обяснение е, да е изстрелял осветителна ракетка, но тогава може да изстреля само една, а колата след това е на десетки метри.Другото обяснение е да е ползувал от малкото допуснати до пазара револвери с гумени топчета, забранени от закона, сега.
12
5
 
4
 
! Отговори
пешо преди 8 години
колкото и глупости да има в статията, въобще не се учудвам, че луд зъл пенсионер е стрелял по коли. ето затова съм против да се дава на всеки оръжие. да, ще можеш да си пазиш дома, но ще има и много повече такива случаи, които ще са много по-сериозни и летални. да не говорим за децата, които ще почнат да се стрелят в училище като в сащ.
11
1
 
19
 
! Отговори
ined преди 8 години
Навремето и Доган за малко да го гръмнат с газов куршум
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бреййй с какъв модерен пистолет е стрелял..
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе че журналистите не мислят кат пишат, не мислят, ама и е ясно че дядото няма да извади и предаде бойния пищов, дал им е там на ченгетата един газов пищов и нека доказват с него ли е стреляно или не.
8
2
 
12
 
! Отговори
Оня преди 8 години
А то не е било кола, ами кораб.. и не е имало бременна жена ами малко делфинче, което са бързали да заведат на ветеринар. И не е било пистолет, ами бластер и дядо Иван е бил пряк потомък на Анакин дагое!П.П каквото и да е било пак мега малоумщина се е случила явно...
7
0
 
30
 
! Отговори
глупости, преди 8 години
Хем куршум се забил в челното стъкло, хем пистолето газов :) АЛООО ЖУРНАЛЯТААА :)
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mlad bashtiza vednaga rasbira , che tryabva da e geroya.Kato kara burso se opravdava. Dori I da go sgasi stareza, veche ima opravdanie.
5
0
 
22
 
! Отговори
Гънмен преди 8 години
е какви са тез глупости - с боеприпас за газов пистолет пробил стъкло на кола - освен ако не е стрелял от упор ама и тогава не се знае. Явно е стреляно с боен пистолет или пригоден.
4
0
 
33
 
! Отговори
xdfn преди 8 години
Брей, хвърчат газови куршуми та пушек се вдига!
3
5
 
15
 
! Отговори
1 преди 8 години
Непрестанното гредане на хамерикански филми води до ......отклонения. Дообре, че бременната не е хващала куршумите със зъби.
2
1
 
38
 
! Отговори
НЕ УЧУДЕН преди 8 години
До Учуден Не се чуди брат , свистят и плющат нечии "дисаги" край ушите на Валерия ,докато е "съчинявала" този пасквил !
1
1
 
44
 
! Отговори
Учуден преди 8 години
"Внезапно край колата им зафучали куршуми, един от които ударил предното стъкло. Униформените установили, че е стрелял със законно регистриран газов пистолет." Моля Валерия да ми обясни как от газов пистолет свистят куршуми.