Мотор удари каруца, 8-годишно дете почина

Братчето му е в кома, мотористът също е в болница
47
Мотор удари каруца, 8-годишно дете почина
Снимка: Булфото, архив

Момче на 8 година почина на място, а братчето му, което е на 7 г. е с опасност за живота след тежка катастрофа, станала вчера на пътя между Милево и Поповица.

Сигналът за инцидента е получен около 21, 40 ч., съобщиха от полицията.

Децата, които са от Селци, са се возили в каруца заедно с възрастни жители на селото.

Мотициклет "Ямаха" е блъснал отзад каруцата.

Петгодишната сестричка на двете братчета е освободена за домашно лечение.

Травми са получили 25-годишният моторист от с. Мирово и спътникът му, на 24 г. Двамата са настанени в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: моторкаруцакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Nemo преди 7 години
До АнонименНе си прав. Веднъж с мотор се връщах по тъмно с изправен фар без да надвишавам 90, но понеже познавах района и постоянно ме жегваше мисълта: "ами ако ми излезе каруца?". По едни време насреща идва лека кола и за да не заслепя шофьора превключих на къси. Малко преди да се разминем мернах някакъв силует от моята страна на пътя, поотпуснах газта и тръгнах да го заобиколя. Минах между леката кола отсреща и както се оказа каруца без кьорав светлоотразител, за фенер да не говорим!
25
0
 
0
 
! Отговори
Лошо... преди 7 години
Ако заключат моториста, ще попадне при роднини на пострадалите деца и ще им стане жена.
24
1
 
5
 
! Отговори
goose преди 7 години
До 7Дали в 10 вечерта каруца без никакво осветление не е основна причина за подобно произшествие?
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за да управляваш каруца по пътната мрежа трябва да притежаваш свидетелство за правоуправление и застраховка.сега водачите не носят отговорност а за причинени щети трябва да го съдиш на това е почти невъзможно.ако успееш няма да можеш да си върнеш разходите отделно много от водачите са непълнолетни.постоянно си играят да променят здп за разни глупави идеи а за тези превозни средства не мислят.
22
0
 
12
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
От доста години живея в Щатите и тъй като карам камион,съм минал през какви ли не села,паланки и градове. В няколко от щатите живеят така наречените Амиши,движат се предимно с каруци,черни с прозорци тип "кардинал Ришельо",но каруците са с огледала за задно виждане,триъгълник отзад и са снабдени със светлини и мигачи. Много съжалявам за загубата на това семейство,но като моторист мога да кажа,че вината е и в двамата:-несъобразена скорост на МПС-то и никаква маркировка и осветление на каруцата!!!
21
4
 
3
 
! Отговори
7 преди 7 години
Karucata lie vi vinovno sega ve kriminslisti ili yow det det se dvijil s nad 150 v naselenno mqsto
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каруците ги управляват безхаберни ***. Това е проблемът.
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каруцата дали е имала винетка?
18
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАРУЦИТЕ СА ПРОБЛЕМ В ГРАДОВЕТЕ!!!!!ТОВА Е СТАНАЛО НА ПЪТ МЕЖДУ ДВЕ СЕЛА НЯКЪДЕ СИ В БЛИЗОСТ ДО ПЛОВДИВ!!!ЯВНО Е СТАНАЛО КОГАТО Е БИЛО ТЪМНО ЩОТО ТОВА ДА СЕ БЛЪСНЕШ В КАРУЦА И ТО В ЗАДНИЦАТА И СИ Е ИЗЛАГАЦИЯ!!! ЯВНО Е НЯМАЛ И ФАР ТОЯ МОТОР ИЛИ НЕ Е ИСКАЛ А ГО ВКЛЮЧИ!!!ПЪТНОТРАНСПОРТНОТО ПРОИЗШЕСТВИЕ Е ПРЕДИЗВИКАНО ОТ МОТОРА! ЩО ЗА ИНДИВИД Е ДА НЕ ВИДИ ЦЯЛА КАРУЦА И ДА СЕ НАЦЕПИ В НЕЯ!
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ли крайно време повсеместно да бъдат забранени каруците?
16
1
 
0
 
! Отговори
Уф преди 7 години
В текста на 29, вместо *** да се чете шведът.
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каруците трябва да се забранят да се движат по шосетата. На нас водачите на МПС искате предпазни колани, ГО, винетки, свидетелсъв за управление на МПС, всички пътници в колата също да са с предпазни колани, а за каруците какво?Там водачът има ли книжка?Има ли предпазен колан?Пиян ли е?
14
2
 
22
 
! Отговори
въпрос до КАТ преди 7 години
Какво правят транспортни средства от средновековието в 21-ви век?Значи според закона е безопасно дете да седи в каруца, движеща се по междуградски път. Това е просто нелепо.
13
5
 
8
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
В Германия,района на Цвикау, каруци колкото щеш.От магазин в Мееране си купих за спомен газен фенер с трите стъкла-безцветно, жълто и червено !Какво означава конска каруца с два коня на пътя? През деня я забелязваш от 300-400 метра, нощно време е видна от 500 метра най-малко. На двете климии от ляво са тези фенери със съответните цветове и светят !Каруцата е в жълто-лимонена светлоотразителна боя, с черно изписан номер.Отзад на дъното и на челата на конете ярко-червени светлоотразители.Красота !
12
13
 
10
 
! Отговори
Ст. Попов преди 7 години
Много жалко за 8 годишното дете, надявам се братчето му да се оправи. Аз съм сигурен, че на моториста няма да му е по-леко да живее след като е отнел живот без значение дали е с предимство или не. В каруцарска държава да се забранят каруците няма как да стане.
11
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решението наистина е да се конфискува каруцата и коня и пълна забрана на каруците по асфалт. От там каруцата на клечки за зъби, конят във ферма, а мaнro да *** камъни, докато изплати щетите тройно. Иначе почваме пак хайдуството и побратимяването.
10
2
 
18
 
! Отговори
изчезващ българин преди 7 години
Има решение на проблема с каруците.На главата и задницата на коня и на четирите ъгъла на каруцата трябва да има сини полицейски лампи.Извънземните са ценен кадър и трябва да ги пазим.Живея на края на село в което има махала на извънземни.Изведнъж кмета реши да асфалтира улицата и ме убеждава че е заради изстрадалите българи.А извънземните имат само мерцедеси и беемвета, само чакат пистата да е готова и започват състезанията, пистата е дълга 300 метра.Жалко е но нашата България вече я няма
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
na bas 4e v karycata sa bili BG-4eta ot romlqnski proizxod i karycata im e bila v izpravnost s vsi4ki svetlotrazitelni znaci
8
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
каруца удари мотор отзад.- ето това е интересна статия!
7
0
 
33
 
! Отговори
Веско преди 7 години
До 1Едно, вярно е че пътищата са за всички и няма минимална скорост освен на указаните със знаци. Обаче на другите превозни средства им скъсват *** от изисквания за да се движат. Колани, пожарогасители, застраховки, аварийни, детски столчета вече, прегледи и т.н.