Спипаха контрабандни чехли, скрити във WC на автобус

Митничарите намерили и 167 кутии цигари
23 юни 2016 13:44,
10
Спипаха контрабандни чехли, скрити във WC на автобус
Снимка: Агенция Митници

Служители от мобилна митническа група откриха при проверка в автобус на "Капитан Андреево" 1115 чифта сандали, чехли и маратонки от различни марки, 167 кутии цигари и 4,5 килограма нарязан тютюн за пушене, съобщават от Агенция "Митници".

Автобусът е бил с българска регистрация и е пристигнал на граничния пункт от Турция. Двама от пътниците са декларирали 167 кутии с цигари без български акцизен бандерол от различни марки и 1,5 килограма тютюн за пушене. Друг пътник е декларирал, че пренася 470 чифта чехли и 120 чифта сандали.

Превозното средство било отклонено за щателна митническа проверка, при която митническите служители открили в тоалетната на автобуса 320 чифта сандали и 205 чифта маратонки с логото на няколко световноизвестни марки. В личния багаж на един от пътниците били намерени 3 килограма нарязан тютюн за пушене.

Декларираните сандали, чехли и маратонки, както и тютюневите изделия, са иззети с разписка за митническо направление, а за недекларираната стока са съставени три акта на пътници от автобуса за нарушение на Закона за митниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
хгх преди 7 години
МАНДРИТЕ продават сирене,което не е сирене и трови хората,а тез бандити чехли,НАЙК)))за 2-3лв,Голяма работа са по митниците.браво
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
зарежете чехлите и цигарите,хората ги пребиват по домовете им за килограм сливи. хайде,борете я тази битова престъпност,а не само когато се отнася за акцизи,данъци,приходи,НАП....
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
167 кутии цигари? И как ги декларира, като имаш право да пренесеш само 2 за собствена употреба?
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джапанки , тютюн ..... Митничарите са направили удара на века :)
5
1
 
5
 
! Отговори
Кина преди 7 години
Ха ха ха , как не ви е срам да заемате информационното пространство !?
4
1
 
6
 
! Отговори
Van4i. преди 7 години
Лелееее народе колко много контрабанда .да не са ги следели цял месец службите тези контрабандисти. Онези изнесоха милярди в офшорките те за некви стотинки пишат.до каде паднаха наще псевдо новинари.
3
1
 
4
 
! Отговори
Blago преди 7 години
Хубаво е като знам, че ще живеем в свят без контрабандни чехли. Жалко, че сега някой бос по морето ще остане без стока и няма да има какво да предлага по дискотеките.
2
0
 
13
 
! Отговори
И какво от това преди 7 години
Та тия чехли ги продават по 3-4 лева Какво сте спипали - на Муро оная работа
1
3
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Майко мила! Червената мафия краде милиарди, те спипали контрабандни чехли.