Ало апаши измъкнаха 2 бона от възрастна габровка

Дала пари уж за спешна операция на внучката
18 юли 2016 13:52,
4
Ало апаши измъкнаха 2 бона от възрастна габровка
Снимка: архив Булфото

Възрастна жена от Габрово е станала жертва на измама, извършена по телефона, при която са й били отнети 2000 лева. По случая е започнало досъдебно производство, съобщиха от МВР.

Измамниците действали през почивните дни. В събота неизвестен мъж се обадил на 83-годишната жена и й обяснил, че нейната внучка се нуждаела от спешна операция, за която били нужни 2000 лева. Загрижената баба предала сумата на непознати хора.

От полицията отново предупредиха, че през летния сезон телефонните измами зачестяват и посъветваха възрастните хора да не се доверяват на непознати и да се свържат с близките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: телефонна измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Габровката си е габровка.Само 2 000 лв.Срам....
2
0
 
5
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
До УменСигурен съм че ако отидете при тази ГЛУПАВА БАБИЧКА и поискате 10 лева /назаем/, за да си купите хляб и сирене за да се нахраните . . . няма да ви даде и стотинка !!!Но тези дъртофелници щом им се кажат ВЪЛШЕБНИТЕ ДУМИЧКИ /внук, внучка, син или дъщеря/ са склонни и душата да си дадат ! За това не са и за жалене !Разсъждавам така, защото моите неблагодарни деца ме изоставиха и сега вече се чувствувам ОСВОБОДЕН ОТ АНГАЖИМЕНТИ, като не се интересувам нито от тях, нито и от внуците
1
0
 
8
 
! Отговори
Умен преди 7 години
Отнети?Хайде да бъдем обективни!Тя сама си е дала парите.Никой не е отишъл да й каже: - Парите или живота!?Ало бабе така и така, дай пари.- Готово бабе, няма проблеми.