Внимание! Прибират чанти с пари от колата, докато паркирате

Любимото място на обирджийте са паркингите на хипермаркети
Обновена: 31 юли 2016 17:26 | 31 юли 2016 17:00, Камелия Цветанова
31
Внимание! Прибират чанти с пари от колата, докато паркирате
Снимка: Булфото, архив

Нова схема действа в кражбите - прибират чанти и пари от колата ви, докато паркирате в центъра на София. Близо 1300 са обраните от началото на годината досега.

Крадците ползват специални устройства, за да заглушат алармите на колите, предупреждават от МВР.

"Сигналът, който излъчват те, покрива сигнала от заключващото дистанционно на вашия автомобил”, посочи Красимир Любомиров, началник на сектор "Улична престъпност” към СДВР пред bTV.

Крадците често използват наглед елементарни устройства. Това всъщност са дистанционни за автомобили и за гаражни врати.

Обирджиите действат в цялата страна, а любимото им място са паркингите на хипермаркети.

Потърпевши предупреждават, че обирджиите са пъргави и карат скъпи коли.

От полицията предупреждават да не оставяте колата си отворена и да не държите по седалките скъпи телефони и ценни вещи, който могат да изкушат обирджиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: паркингобирколакрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
таипаи преди 7 години
До жо и къде я оставя
22
0
 
6
 
! Отговори
жо преди 7 години
и кой носи чанта с пари и я оставя в колата?
21
0
 
6
 
! Отговори
Шматко фон Хамургси преди 7 години
Нова схема работеща от началото на годината ? Алоо смрадливи шушляци и вие общинари в момента е 31 ЮЛИ 2016 г ! Защо страшната Бъч и Борисов не са си подали оставките ? За какво в крайна сметка плащаме данъци да ни четат статистика и да ни уведомяват къде и кога ще ни грабят или убият ? Мисля че ГЕРБ , Борисов и компания както и уж опозицията са в кражбите и за това само ни предупреждават за заниманието на тяхните свещенни крави !
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нова схема действа в кражбите - прибират чанти и пари от колата ви, докато паркирате в центъра на София."Модул за автоматично заключване на колата в движение? Или всички в Тикволандия карат баничарки? Еми господата с баничарките и бусчетата - да бегат на село, там проблеми няма.
19
0
 
3
 
! Отговори
vilenita преди 7 години
ужас
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както е теъгнало не само докато паркирате ами и докато сте в автомобила ще ви оберат в бантустан. Важо е да е стабилна обстановката и гепенето да продължава!
17
0
 
17
 
! Отговори
коко преди 7 години
Ама те всичките обирджии са известни на полицията . Като хванат някой от тях се оправдават че той е регистрира но не му знаят адреза да го призоват по реда.Няма социални придобивки , няма полицаи.Тук е така ,който не вярва може да пробва .
16
0
 
27
 
! Отговори
. преди 7 години
Тя полицията ако само ще предупреждава - няма нужда от нея. И аз мога да предупреждавам. Вместо да предупреждава - да прати няколко цивилни там, да ги подлъже и да ги залови. Аз ли да ги светна как се прави ?
15
2
 
3
 
! Отговори
край преди 7 години
Бе ти Хейтър Тролев - какъв се падаш на Анахид Тролева?
14
0
 
3
 
! Отговори
ASi преди 7 години
От полицията предупреждават да не оставяте колата си отворена и да не държите по седалките скъпи телефони и ценни вещи, който могат да изкушат обирджиите.Dobre che pone predupejdavat ot POLCETO,a az smiatah dasi ostavia kliuchovete na tablotote kradat zakliucheni i s alarmi a te.....pfuuuuuhahahaaaaa
13
3
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Ми хубаво. И кво?Аз пари нося само в малко джобче, ако изобщо ми останат. И ако има нещо в дебитната карта.Ама обикновено и там няма. Кого плашат?Да се плашат баровците - кой в БеГе има цяла чанта пари???
12
6
 
17
 
! Отговори
край преди 7 години
До познаващия законите хейтър. Когато караш с максимално разрешената от закона и от здравия разум скорост от 140 км./час не си длъжен да опразваш лявата лента щото иде Митьо Очите - щото иначе си овца за стригане. Още повече ако пред теб има и други коли. Спрете да го правите. Вие сте личности с права и с ценност даже по голяма от тази на глигана с бруталния автомобил.
11
2
 
10
 
! Отговори
край преди 7 години
Осъзнаването на проблема с "мигането" по магистралата и безусловното сваляне на колите от тротоарите са тестове за това дали българите могат да направят държава от граждани или ще ги оправи само сопата. Не изключвам второто.
10
2
 
26
 
! Отговори
край преди 7 години
Вече и баничарките вдигат 180 км. час. Максималната скорост по закон е 140 км./час. Пред вас в лявата лента има колона от коли. Идва някой "Дилян Пеевски", някой "Божинов" или някой "Митьо Ушите" с панамера или мерцедес или БМВ и ти мига да бегаш щото си муха. У тук Ви го казвам че при нормалните народи това е невъзможно. Нашия е народ от 95% мухи и 5% нахални глигани.
9
2
 
8
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
по закон трябва да караш най-вдясно , няма нужда да ти мигат за целта ..
8
1
 
28
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Много сте зле от тудей.bg -- " Обират ни докато паркираме "-- и в статията така и не се разбра1. дали със специално устройство заглушават сигнала на нашето дистанционно и така колата остава отключена , 2.дали я отключват с дистанционно за гаражна врата 3. или ние си оставяме колата отключена 4. може ми ни обират докато даваме на заден за да паркираме 5. или като излезем от колата, за да търсим на кого да си платим синята зона ?????
7
1
 
9
 
! Отговори
край преди 7 години
При нациии от Личности мигането по магистралите е невъзможно. Жеста означава "бегай бе муха" за този жест в САЩ ще те намерят с дупка между очите. За това обаче трябва да можете да скачате без парашут от поне 700 м.
6
3
 
7
 
! Отговори
край преди 7 години
Как сте електората?? Мигат ли ви лекетата по магистралите да им се не пречкате. Бегайте бързо у десно щото за тях вие сте мухи. Може и да са прави щом не сте изкормили некой такъв.
5
2
 
19
 
! Отговори
:D преди 7 години
Който като мене знае 2 и 200 кара по неволю старата Фиеста.За да спиш спокойно ти нощес,вземи си таралясник още днес!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В бойколандия грижата за поданиците е последна грижа на Партията!