Заловиха 15 нелегални мигранти край Кулата

Всички мъже се представили за афганистанци
Обновена: 31 юли 2016 16:07 | 31 юли 2016 16:00, Красимир Ангелов
21
Заловиха 15 нелегални мигранти край Кулата
Снимка: Булфото, архив

Група от 15 нелегални мигранти е била задържана между селата Левуново и Кулата, съобщиха от полицията, цитирана от “Фокус”.

Задържането на мъжете е станало около 7.00 часа тази сутрин, като при проверката от органите на реда е установено, че те са без документи за самоличност.

За момента все още не е установен техния произход, тъй като не са имали с какво да се легитимират. От МВР уточниха, че самите мигранти са се идентифицирали като афганистанци, но дали това е така предстои да бъде установено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧЕПАЕВОбществена тайна е, че САЩ са тези, които направляват световния ред. Съединени европейски щати е стара идея, която се осъществява пред очите ни. Европа ще бъде съсипана икономически и демографски. Бялата раса ще бъде претопена и така лесно ще бъде управлявана. Като гледам, това вече е факт.
12
0
 
1
 
! Отговори
Цецо Цв. преди 7 години
До Анонимен8Само не мога да разбера тази глупост - защо са им скрити очите?========================Защото не са дали разрешение да използват снимката им публично. Нарушават им се правата:)
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"ще гласувам за президент който ги разкара тия!!!!!!"Ще има много кандидати, които ЩЕ ТИ ОБЕЩАВАТ.Но НИКОЙ НЯМА да ги разкара, обещавам ти.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Група покемони-главорези. Натикайте ги във Врачанския покезатвор.
9
0
 
9
 
! Отговори
ЧЕПАЕВ преди 7 години
Помните ли, примерно щеше да се построи огромен соларна електроцентрала в Сахара, която да захранва половин Европа. Ако съм прав - всякакви бъдещи проекти които помагат за обединението на Европа и Азия в една супер-зона ще бъдат съботирани. Трансжелезници, особено енергийни проекти (вкл. петрол).
8
0
 
23
 
! Отговори
ЧЕПАЕВ преди 7 години
Имаше голяма опаснот Европа да се разрастне - икономически към Африка, към Русия и към близкия изток и да стане един супер-съюз и голяма икономическа зона. Направиха "огнен вал" около Европа. Цяла северна африка - метежи, и в Украйна, скараха я с Русия, с Турция и т.н. От всякъде е заобиколена от огън и разруха или развалени отношения. Някой много "тънко" направлява човешката история - къде да има империи, къде да няма. Явно анализаторите им не спят и проектират бъдещето. Няма нищо случайно.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще гласувам за президент който ги разкара тия!!!!!!
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господа управляващи до кога ще пълните държавата с такива? Минете през лъвов мост да видите какво ства!
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не мога да разбера тази глупост - защо са им скрити очите?
4
0
 
18
 
! Отговори
Бойчо преди 7 години
Засега да не ги растрелват тези навлеци /все са без документи тарикатите?/, но не е лошо да им се тегли по един хубав бой! Сериозен бой-например с камшик.Да се ударят на всеки по 50 камшика с изтегляне на гол ***,на жените по 30, да се освобождават от камшик-назидание само децата до 10 години! И "цюрюк нах хаузе" незабавно! Няма тинтири-минтири,тоз се обадил, онзи бил казал, *** К.Кънев щял бил..!Бой-на първо време!Даже е малко късно...
3
0
 
25
 
! Отговори
Dodo преди 7 години
Ако това не спре до няколко години в Европа ще се възроди ф а ш и з м ъ тИ ако може политицете да не бъдат рязко изненадани.... Предстоят избори в редица европейски държави и до максимум 4 години националисите ще са спечелили повсеместно
2
0
 
31
 
! Отговори
Dobre de преди 7 години
Как точно я пазат тази граница като всеки си влиза и излиза както му скимне? За какво ги хващат когато вече са влезли в България, да ги бяха хванали преди да влезнат. На времето стреляха на месо като тръгнеш да пресичаш границата а сега още малко и червен килим ще им сложат за добре дошли.
1
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиляди като тия на снимката нахлуха в България. Това няма да го чуете по БТВ новините, но е факт. Генофондът на Европа вече е изцяло подменен. Вече сме мъртви като нация.