Боньо Фаса лежал 28 г. в затвора, 19 – за изнасилвания

Нови разкрития за криминалното минало на убития Динев
66
Боньо Фаса лежал 28 г. в затвора, 19 – за изнасилвания
Снимка: "Труд"

Убитият от 18-годишната Мария Гиздова - Богдан Динев има богато криминално минало. 62-годишният, известен с прозвището Боньо фаса, е лежал над 28 години в Пазарджишкия и Старозагорския затвор. 19 години от тях са за изнасилвания, съобщава "Труд".

Първото му нападение над жена датира от 1976 г.

Богдан Динев бе убит миналата седмица, след като опита да се гаври с 18-годишната Мария Гиздева. Ученичката го наръга с нож в слабините.

Още по темата

Адвокатът на Мария - Валентин Димитров, разкри и други зловещи истории от миналото на Фаса, които му били разказани от потърпевши.

"С мен се свърза жената, която е скочила от четвъртия етаж, докато Боньо се е опитвал да я изнасили. Днес се свърза с мен човек от Англия, който разказа потресаваща история. Преди доста години Боньо е опитал да изнасили момиче пред Младежкия дом в Става Загора, тя го е ухапала, след което той е озверял, привел я в безсъзнание и извадил с клещи зъбите й. Пословични са зверствата на този човек", разказа в тв ефира Димитров.

Той е категоричен, че Мария не е извършила престъпление и е извършила убийството при неизбежна самоотбрана. Тя продължава да е в тежко психическо състояние и под наблюдение.

Гиздова бе пусната на свобода от съда срещу 500 лв. гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Всички такива под ножа!
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 32Я напиши дефиницията на думата рецидив! :))))
21
0
 
17
 
! Отговори
питам преди 7 години
питам къде са ония с 20 те заплати?щото,ако бехме една нормална правова страна,тоя щеше да е или в затвора,или под чести посещения на униформените,е така да си знае,че го гледат какви ги върши?та..всичко това е можело да не се случи,ако имаше държава и полиция,не ми е за тоя б.оклук,за момичето ми е жал,ама ще се оправи,надявам се.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До реплика 28 Естествено че се използва защото се повтаря рецидива!!!Затова му се вика рецидив! Боже какви умни хора има в нашата държава! :)))))
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе стига с тая криво разбрана история.В една нормална държава,ако отидеш на някой на гости,или ако някой те почерпи кафе ,Не означава,че ще му дадеш,или че пък си иска нещо..само тука в тая ко..чина са свикнали да си мислят какво ли не,и са свикнали да си взимат каквото искат по тоя долен начин,аман от комплексари!да се убиват всички такива,докато не се научат на ред.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 25Те вероятно роднините на Фаса така са казали и през 76-та година ама защо ли никой не им е повярвал!? Даже и след 76-та година пак не са им повярвали и пак го прибират на топло! Направо тотална ирония на съдбата. Много лош късмет!:)))))))
17
1
 
12
 
! Отговори
валентина преди 7 години
аз съм много жалостив човек,обичам и хората и животните,нещастието на някое животинче може да ме разплаче,но вярвате или не за хора като този,съм невероятно Доволна какво ги е сполетяло,стига вече,всеки си има достойнство и право на избор,писна ни от мъже мислещи с долната си глава,всеки човек трябва да пази себе си и да знае кое е редно и кое не,да знае да пази достойнството си и това на другите,извода?типове като тоя нямат място и право нито да са сред нас,нито да дишат въздух,браво на Мария.
16
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя, майка й, адвоката - лъжат!
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21Какво е търсило едно наивно 18 годишно момиче съвсем не е важно в случай! Задай въпроса на обратно според възрастовото предимство (нали предимство се дава на по-възрастните хора) каква работа и задявка има един 62 годишен мъж с едно 18 годишно момиче! Мислете бре ***!
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22Май си бил/а в килията на Фаса.:)))))) От кога на фактите им се вика манипулация? А защо излизат само факти за Фаса но не и за Мария! Защото Мария е само на 18 без криминално минало и рецидив за разлика от Фаса на който престъпленията са като руло от касов апарат. Само за изнасилване - 19 години ! Изнасилване - само 3 пъти! Нека роднините на Фаса да направят жалба към прокуратурата щом така мислиш! Няма закон който да попречи на пресата да публикува данни за минали криминални деяния!
13
26
 
13
 
! Отговори
® преди 7 години
Предлагам Днес.бг да бъде дадена на прокурор за манипулативни статии по този случай. Без да има ясни доказателства за изнасилване се натрапва такава версия от информациония сайт. Ами ако това е убийство от трето лице и урвето се ползва като невинен презерватив!?
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извод? Като нямаме въведена химическа кастрация на изнасилвачите, единственият вариант да престанат с "дейността" си остава реалната кастрация.
11
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 1Тебе ако могат да те манипулирт и накарат да правиш всичко, защо си мислиш, че това важи за всички останали?
10
1
 
34
 
! Отговори
До №1 преди 7 години
До 1 - има хора маниполатори които, могат да те накарат да направиш всичко да не говорим за едно момиче - така че как се е озовало там няма значениено и Фаса си е продукт на държавата - не е случайно явление такива системата си ги отглежда от малки, а сметката плащат обекновенните хора ако ....Ако беше в Щатите ха познайте дали щеше да излезе от затвора след второто изнасилване.
9
8
 
3
 
! Отговори
Надарен затворник преди 7 години
Убавец, ще го чакаме с нетърпение!
8
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавала дъщеря му познавала и него знаела че е бил в затвора за изнасилване и отишла посред нощ в къщата му да разглеждат снимки за какво момиче говорим
7
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая не е стока, не я оправдавайте, па и с оборота от работата бягала. Вопще изопщо заплетена история
6
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде тоя не е стока ама и тая не е стока какво прави посред нощ в къщата на тоя стар пандисчия разглеждана снимки някаква по добра лъжа не можа ли да измисли
5
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оф стига с тоя въпрос-ама тя как е отишла там?начини много да те принуди някой,и ти надявайки се,да не го ядосаш,се правиш на луд и се надяваш да е това причината да отидеш,или се надяваш да се отскубнеш преди да си влязъл,такива като тоя си имат начини и методи да те завлекът където искат,и без да те бият.имам позната,която посред бял ден един я беше завлякъл у тях,без проблем,през града и никой нищо не беше направил,та..тоя си е намерил,каквото си е търсил толкова години-наказанието.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Идиот!