Заловиха банда крадци, "вършала" цяло лято в Слънчев бряг

Четиримата свивали часовници, телефони, таблети, пари, дори очила
10 авг 2016 20:06,
3
Заловиха банда крадци, "вършала" цяло лято в Слънчев бряг
Снимка: МВР

Полицията е заловила четирима мъже на възраст между 28 и 32 години, които ежедневно са извършвали кражби на пари и вещи от летуващи в "Слънчев бряг". Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Бургас. Трима от мъжете са от Бяла черква, а един - от Павликени. От началото на юли са отседнали в квартира в Свети Влас.

От туристите, оставили багажа си без надзор, четиримата са отнемали часовници, телефони, таблети, слънчеви очила, пари, лаптопи и други. Впоследствие продавали вещите в Левски, Павликени и Варна. Придвижвали са се с автомобил "Мерцедес 124" с великотърновска регистрация. Колата е собственост на 56-годишен мъж от Павликени.

В квартирата на четиримата са открити много от крадените вещи. Извършено е претърсване в домовете на други трима мъже - на 31, 51 и 35 години от Левски, Павликени и Варна. Иззети са много вещи, които са предмет на кражби в "Слънчев бряг".

Групата е действала от началото на юли до 7 август.

Заловиха банда крадци, "вършала" цяло лято в Слънчев бряг

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гаро се казва арменеца
2
0
 
11
 
! Отговори
Сигнал преди 7 години
Групата действа от години не от началото на юли
1
0
 
15
 
! Отговори
Сигнал преди 7 години
Отидете във ресторант Джани на Слънчев Бряг и търсете арменеца,той е сервитьор там и продава откраднатата стока,грижи се за разблокирането на телефоните и компютрите