Касапинът от Шумен признал: В чувалите е Галя!

Мъжът вероятно е разчленил жена си след като я е убил, смятат разследващите
Обновена: 22 авг 2016 19:48 | 22 авг 2016 19:30,
47
Касапинът от Шумен признал: В чувалите е Галя!
Снимка: "24 часа"

Касапинът от Шумен, 45-годишният Стефан Стефанов, е признал, че в чувалите, открити в къщата му, са останките на жена му Галя.

Както Dnes.bg писа шуменецът бе арестуван снощи заради това, че е убил и разчленил трупа на 49-годишната жена в семейната им къща.

В неделя вечерта по тъмно от къщата на ужасите полицаите първо изнесоха един голям черен чувал, събрал останките от разфасованото тяло на Галя. Мъжът й, след като я убил и разчленил, събрал всичко в пет торби. Дали всички части са били там все още не е ясно, защото днес останките бяха отнесени във Варна, където се прави аутопсията, пише "24 часа".

Веднага след чувала, прикрит зад чадър, разследващите изведоха и убиеца. По данни на Апелативна прокуратура-Варна най-вероятно убийството е било извършено между 12 и 21 август, когато полуразложеното тяло бе открито в пристройка в двора.

Още по темата

Според съседи от седмица, като духнел вятър из махалата, се носела непоносима воня на мърша, но хората мислели, че някакво животно е умряло. Пак според тях миналия четвъртък Стефан си купил и моторна резачка. Предполага се, че тогава е разфасовал вече мъртвото тяло.

Хората описват Стефан като кротък човек, който обаче имал много лошо пиянство. Под влияние на алкохола ставал изключително агресивен.

Аутопсията ще доказва как точно е била убита жертвата. Не е ясно и дали са запазени всички части от тялото й. Възможно е извършителят да е успял да изхвърли няколко торби. Днес огледът на къщата и двора продължаваше до късния след обяд. Работа по случая продължава с процесуално-следствени действия за идентификация на трупните останки, както и за установяване на причината за смъртта на жената. Предстои привличането на извършителя като обвиняем за убийството, съобщиха от Апелативната прокуратура.

Галя и Стефан имат 18-годишна дъщеря. Съседи разказват, че от раждането на детето все там живеели, там я отгледали. Преди 2-3 години обаче двойката почнала ту да се събира, ту да се разделя. Преди около 6-7 месеца Галя изчезнала, каза съседка. Отишла на гости при сестра си в Канада. Когато се прибрала тя отишла при близки във Варна. По данни на прокуратурата точно нейните близки от Варна преди три дни, в петък, подали сигнал в полицията, че Галя е изчезнала. Жената била обявена за издирване на 19 август.

За криминалистите не е било трудно да стигнат до бившия й съпруг, заради неговото буйно пиянство. Стефан вече е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.

Последно се заговори за семейната им драма в края на юли м.г., когато полицаите го завариха да измъчва Галя, като преди това я беше оковал с белезници за крака на леглото. Полицаите през прозореца видели тази сцена и влязоха, за да освободят жената.

Стефан прилагал същата наказателна мярка и към 17-годишната им дъщеря. И нея връзвал с белезници, по цяла нощ момичето се молело да отиде до тоалетната, а той я държал окована. Почти винаги правел това на пияна глава. Белезниците били истински, купил ги от пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
4
 
! Отговори
Ислямска държава. преди 7 години
Никой нищо не казва за щилката! Тя добре ли е (щилката)?
13
0
 
16
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Вчера гледах цял филм на тема кпажби на автомобили, притежания на средно-статистически граждани на РБ. Интервюираха истински авто-крадци. И днес темата е актуална. Занимават ни и с часове за някакъв алкохолик, издевателствал над близките си. Това е гавра, не държава. Защото ако имаше държава тези теми нямаше да са теми. Ние ги хрантутим всичките. А те се гаврят с нас...
12
6
 
23
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
До Анонимен28 години демокрация направиха хората зверове.СТИГА СИ СЕ ПРАВИЛ НА ФИЛОСОФ БЕ ! ДЕМОКРАЦИЯТА Е ВИНОВНА ,ЧЕ НЯКОЙ Е КРИВ В ДУШАТА И ЧЕРВАТА ! И ПРЕЗ КОМУНИЗМА И СЕГА ВИНАГИ Е ИМАЛО ТАКИВА ИЗ.РОДИ И НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ,А В ЦЯЛ СВЯТ ! МНОГО МЕ ДРАЗНЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ КАТО ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ФИЛОСОФИ ! МНОГО РАЗБИРАШ ТИ ОТ ВОЕННА МУЗИКА !
11
19
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 7 години
Тежко е наследсвото от 45 години комунизъм и руска окупация.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
izvinqvam se purvo za latinicata.shte mi govorqt za samoleti,za kazarmi a kato gledam v kakva lineika pribirat tqloto i se 4udq da pla4a li da se smeq li,mnogo sme zle mnogo.bih iskal da se pribera edin den no vse pove4e se zamislqm......
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разчленил я бил СЛЕД като я е убил.????!!!!!!????? Това е официалното изявление на разследващите.
8
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такова е ежедневието в Тикволандия. Дотам докарахте хората.
7
0
 
30
 
! Отговори
koko преди 7 години
Абе какви са тези ненормалщини? Как са очаквали от този да спазва предписания за домашно насилие? Връзвал жена си, дъщеря си и си пие с кеф? И за това предписание само....този ли е извратен или законите ни се питам....
6
5
 
4
 
! Отговори
той преди 7 години
ае кой ви плаща, за да плюете против полит партии под път и над път ??неадекватно е всичко тук
5
2
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Не е Мейзър, а Крейзър!
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма такова нещо като кротък човек с лошо пиянство! Ако някой става агресивен когато е пиян, или не трябва да пие, или трябва да е затворен. Мир на душата на жената. Опитала се е да се махне от него, но не е успяла.
3
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербаджия готов за Човек на годината!
2
0
 
47
 
! Отговори
ААА преди 7 години
всички осъждани по 1000 пъти и на свобода! не знам какво трябва да направи човек че да влезе в затвора в българия! пфф сигурно и публично посред бял ден да екзекутираш 10 човека и пак ще ти дадат условно 10 месеца. пародия на държава , дано не се налага да се върна за постоянно.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смятам, че касапинът трябва да го затворят при Анита Мейзър. Те са си лика прилика и ще си въздействат превъзпитаващо един на друг.