Моторист загина при катастрофа на "Цариградско шосе"

Той е застигнал и е блъснал лек автомобил
Обновена: 4 сеп 2016 13:04 | 4 сеп 2016 11:12, Елка Василева
54
Моторист загина при катастрофа на "Цариградско шосе"
Снимка: архив, Булфото

Моторист на 43 години загина при катастрофа в София. Инцидентът стана на бул. "Цариградско шосе" тази сутрин, съобщиха от МВР.

Разследващите са установили, че мъжът няма свидетелство за правоуправление на този тип превозно средство.

Инцидентът е станал близо до болницата "Света Анна".

По първоначална информация мотористът е застигнал и блъснал лек автомобил. Колата спирала, защото пред нея била станала лека катастрофа.

Мотоциклетистът веднага бил транспортиран в болница, но лекарите не могли да спасят живота му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: моторкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
1
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Сега, мотоциклистите, ще правят ли митинг ?
28
0
 
6
 
! Отговори
камера преди 7 години
Почнах да карам с камера в колата си и 99% от нарушителите са с коли. Пак казвам с коли. Един бакшиш оня ден щеше да смачка жена на пеш. пътека, а вчера един блъсна полицай в личния му автомобил, защото масово не се използват мигачи. Живи и здрави бъдето, но по-малко хейт и повече мислете за това как карате ако ще и с колело да сте. Голфа не те прави безсмъртен, че да летиш с 150 на околовръстното пък всеки друг, който прави същото като теб е по-виновен.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Автомобилът задържан ли е?
26
2
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Жалко за човека - мъж в най-силните си години. Нищо не бива да се коментира като не си очевидец. Дори и тогава - от 10 -***, я има един, я не, който вярно да опише случилото се. Не напразно една от любимите сентенции на убиеца Джугашвили е била: "Лъже като очевидец!". Мотористите карат по осевата линия със прилична скорост от120- 140 км/ч. Нищо, че в двете посоки има автомобили - кола подир кола. Но някои шофьори се придържат по близо до средата на пътя --- и.... става мацано....
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега колата сигурно е виновна че карала бавно:-)
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам съсед, който ги лекува по подобен метод - с прашка и съчми от лагери. Първо изгоряха дрифтърите - докато се врътне няколко пъти по завоя и отнесе 2-3 огъвания по ламарините или счупено стъкло.----стисни ръката на съседа от мен. Никак не одобрявам уреждането на сметки лично, но явно в България, където на никой не му дреме за околните - друг начин няма. Понеже тия лай..енца спат, сер.ат и живеят заради колите си -счупиш ли му предно стъкло, все едно в затвора си го вкарал
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да ги пзаш такива? Днес минах сутринта по Цариградското - задръстване от Плиска. На връщане на Орлов мост един подобен моторист изкочи с бясна скорост от бус-лентата и едва не го отнесох. После искат да ги пазим. Е, когато сами се навират под колелата, как да ги пазим?
22
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Чувал съм закани от страдащи от шума на рокери-мотористи, че искат да си купуват снайпери и да им дупчат моторите."Имам съсед, който ги лекува по подобен метод - с прашка и съчми от лагери. Първо изгоряха дрифтърите - докато се врътне няколко пъти по завоя и отнесе 2-3 огъвания по ламарините или счупено стъкло. Сега вече са наред тия с ревящите мотори - силно им е препоръчително да си носят каските, че тия съчми не прощават...
21
2
 
5
 
! Отговори
До 34 и 36 преди 7 години
Има една наша поговорка "на брашното евтини, на триците скъпи". В щатите до известна степен е така: - ако на стоп не спреш дори за част от секундата /въпреки добрата видимост/, глоба; - Не може да се кара велосипед по тротоар или по паркова алея, освен ако е е велосипедна; -В парка не може да се пие дори бира. Не може дори да ядеш сандвич. Но шумните мотори не сте прави. Хубавото е,че в ресторантите не се пуши а само в частните клубове. Светофарите превключват от червено - зелено.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КирилБог да прости починалия!Който, обаче, трудно може да бъда определен като "момче" / на 43 е!/. Жалко, че не е управлявал машината си по правилата, ако го беше сторил - сега щеше да бъде жив...Тъжна поука за всички!Мир на праха му!
19
13
 
6
 
! Отговори
ДО 26 преди 7 години
Не лъжи! Или не си ходил в САЩ, или си измисляш. В САЩ не могат да се справят точно с шума на моторите, защото няма закон, който да го ограничава. Колкото е по-шумен мотора, толкова по-важен се чувства водачът му.
18
3
 
13
 
! Отговори
честит преди 7 години
Всъщност това, което се е случило с малки пи..льо е е слведствие на манталитета на българина, че закона е врата у поле. Себеуважаващия се български селижър /нямам в предвид населеното место а манталитета/ не може му увре ***.ата тик.ва, че като зяло законите и правилата са измислени да го защитават и да му урвеждат проблемите. Има глупави закони, но като цяло по този начин стои. И ако имахме читава съдебна система, всички щехме да сме една идея по добре.Тоя квото е търсил - намерил го е !
17
4
 
24
 
! Отговори
честит преди 7 години
Нещасни душици бедни момчето е починало ,а долните лешояди коментират с злоба и възхищение случилото се ,отвращавате ме ***.---КИРЕ, Момчето е загинало не от война, рак, инсулт, някой да го е сгазил и прочие. Нали така?Момчето е загинало ЗАЩОТО СЕ Е МЪЖКАРЕЕЛО, БЕЗ ДА ИМА ПОВОДИ ЗА ТОВА, и се е мислило че е ИЗВЪН ЗАКОНА. Следиш ли ме дотук или е извън възможностите ти?Ако момчето не беше загинало-рано или късно щеше да убие друг. И ти ни отвращаваш и себеподобните ти с моторите също!
16
1
 
15
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Всяка година гледаме един и същи филм-Бързи,яросни и умрели.....аман!
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия скапа.няци с моторите карат по цариградско при ограничение 80 редовно с над 100. К'ва новина е това?
14
2
 
20
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Вчера бях седнал с една позната за по бира и минаха 50-тина мотористи яхнали "Vespa" , всички ги гледаха със усмивка , караха с 30-40 ,няма шум , няма аларми,няма да разреват децата -правят събирането за да си починат,а не за да тормозят останалите.
13
8
 
15
 
! Отговори
Мяу преди 7 години
Рецепта срещу шум от мотори ,римляни и бездомни кучета: предимно отгоре ги меря с чаши,но чашите майка забеляза че намалят и почнах със саксии. Там болката и пораженията са ужасни. Имате право на избор. Стъклени бутилки също може. Като се пръсне на земята туй стъкло и може и гума да замине. Понамаляха рокерите около нас. Изборът е ваш.
12
3
 
21
 
! Отговори
честит преди 7 години
Вие,плюещите тук,Вие бяхте и сте част от обществото,което вьзпита и този загинал участник в движението!---глей си работата. аз никого не съм възпитавал да бъде закононарушител. Значи "ваште хора" мажат асфалта от МАНТАЛИТЕТА СИ, ЧЕ СА НАД ЗАКОНА, тормозят ни със шумните мотори, побъркват ни - А ПОСЛЕ НИЕ СМЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ТАКА СМИ ГИ БИЛИ ВЪЗПИТАЛИ ? ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ?
11
21
 
7
 
! Отговори
Моторист преди 7 години
Бпг да го прости кколегата!Коментаторите, ако колегата бе ваш син,внук,приятел ..друго щяхте да пишете!Колко от ВАС се замислят, че основно 20тина годишни младежи гинат по родните пьтища? Деца да Демокрацията и свободата от отговорност,образование..свободата от Закона!?Вие,плюещите тук,Вие бяхте и сте част от обществото,което вьзпита и този загинал участник в движението!Да даде Господ да не сте Вие следващият пьт,защото и други ще има..док
10
5
 
21
 
! Отговори
честит преди 7 години
един от най-емблематичните мотористи в България и е направил толкова много за рокерското движение, че ти изобщо не можеш да си представиш!----АРЕ УСПОКОЙ СЕЛСКАТА ЧЕСТ. Рокерското движение е лично хоби, като филатерията, кому освен на самите рокери им харесва и е полезно? Едва ли не национален спорт, съкровище и повод за гордост е мотоциклетизъма така ли ?Ми не, не е . Аре бегай да топлиш карбуратора.