Моторист загина при катастрофа в Русе

Мотоциклетът се е ударил в движеща се насреща кола
4 сеп 2016 15:12, Елка Василева
24
Моторист загина при катастрофа в Русе
Снимка: архив, Булфото

Моторист на 39-годишна възраст е загинал днес при катастрофа на бул. "Христо Ботев" недалеч от Паметника на русофилите в Русе. Това съобщи БТА, като се  позова на директора на областната дирекция на полицията в крайдунавския град комисар Теодор Атанасов.

По думите му мотоциклетът, който е пътувал към центъра, се е сблъскал с движещ се насреща лек автомобил "Фиат Дукато". Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 12.02 часа.

Водачът на фиата не е пострадал. Пробата му за алкохол е отрицателна.

Комисар Атанасов каза още, че на мястото на катастрофата се извършва оглед. Причините за инцидента се изясняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
коментар преди 7 години
Накрая е написано "Причините за инцидента се изясняват.", но това не пречи на *** кратунки тук вече да са "изяснили" случая...
12
4
 
15
 
! Отговори
Iwan преди 7 години
Тия хора не се съобразяват с никого и нищо.Карат както си искат правят каквото си искат и накрая естествено всеки си плаща сметката.Всичките са такива и да слагам ги под общ знаменател те са си го извоювали обществото да има такова мнение за тях.Отвратително се държат на пътя.Мир на праха им на всичките
11
0
 
11
 
! Отговори
... :( преди 7 години
Бог да го прости момчето, познавах го отдавна. Вечно усмихнат, съпруг, баща на две дечица... по миналата седмица им правиха кръщене на Арбанаси :(Хора, карайте внимателно, животът е невероятно крехък и няма връщане назад. И си носете новите дрехи, че днеска ни има, утре ни няма...:(
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пред кое посолство ще протестираме?
9
4
 
6
 
! Отговори
Русчуклия преди 7 години
Там е ЕДНОПОСОЧНО движението и насрещната лента е разделена с бордюри от двете страни и трева по средата.От написаното излиза, че този се е мацнал челно с другия автомобил.Възниква въпросът, чий го е търсил в насрещното......освен ако ние не сме разбрали.
8
9
 
4
 
! Отговори
Anon преди 7 години
На тези дето се възмущават за номера- нали знаете, че това е дежурната снимка за новини с катастрофирали мотори? :) за кой как се държи на пътя- тези с моторите често карат като ***- факт. Но като се блъснат- загиват само те. *** с колите като се блъснат често загиват невинни. Вие кое ще предпочетете? ... Нали? Затова следващия път като плюете- си помислете дали и вие с колите не сте антиобществени ;)
7
7
 
17
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Вижте го къде си монтирал номера. Много ги обичам такива тарикатчета: "Ще си карам как си искам, и ще ме фанете за ... ***!". Не ми е жал за такива безотговорни "съграждани".
6
29
 
14
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Защо слагате всичко мотористи под общ знаменател ? Донори ги наричате ? Вас като карате кола и возите децата си донори ли да ви наричам ? Всеки ден има загинали в ПТП с кола! Донори ли сте ? Всеки ден някой джигит развива 150+ в населено място ? Донори ли сте ? Редновно по магистралата има някой насрещно каращ ? Донори ли сте ? Всеки ден по магистралата "батки" развивавт близо 300 км по магистралта! Донори ли сте ?
5
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за ден е днес, имам чувството, че всички са излезли по улиците да се пребият, кой с каквото може - кола, мотор, велосипед...Карайте по-кротко, хора, пазете своя и чуждия живот, той е безценен!Желая приятен ден на всички оцелели...
4
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли моторист, който да не е виновен, когато стане ПТП? Няма., но те протестират без изобщо да осъзнават какви го вършат.
3
0
 
7
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Видях,и съм ужасен.
2
5
 
14
 
! Отговори
bg преди 7 години
хайде на стачка всички мотористи сега кой е виновен
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А номера защо го е скрил?