Галиче пак арена на екшън с преследване и стрелба

Този път мишената е семейството на Ценко Чоков, който е в ареста
Обновена: 5 сеп 2016 10:40 | 5 сеп 2016 09:52, Камелия Цветанова
70
Галиче пак арена на екшън с преследване и стрелба
Снимка: Булфото, архив

Среднощен екшън с преследване и стрелба имаше отново в село Галиче. Този път насилието беше срещу семейството на кмета Ценко Чоков, който е в ареста, съобщи bTV.

Още по темата

В нощта на събота срещу неделя кола на охранителната форма, която семейството на Чоков е наело да пази имотите му, била нападната от четирима маскирани мъже с бухалки.

Нападението – като от гангстерски филм, е заснето от охранителните камери на отсрещната сграда.

В същото време патрул от двама полицаи вижда какво се случва и започва преследване.  Полицаите произвеждат предупредителни изстрели във въздуха, а нападателите се разбягват. Към момента обаче за нападението няма задържани.

Същата вечер колата на охранителите, наети от сем. Чокови, е нападната с тръби и камъни и на друго място – при заведение на един от основните противници на Ценко Чоков – Веселин Попов – Лунгара.

"Охранителите, връщайки се от един от обектите, минават покрай заведението на Веселин Попов, а той и синът му стават и започват да нахъсват другите около тях, започват да замерят колата с камъни и да ги обиждат. Хората дойдоха у нас да кажат, че са притеснени да не се случи нещо през нощта”, обяснява съпругата на Ценко Чоков. 

"Полицията беше е уведомена, а полицаи от Бяла Слатина тръгнаха насам. Докато чакахме полицаите, пред нас спря Лунгара, който започна да ни обижда”, казва още тя. 

След поредни инцидент полицейското присъствие отново е засилено.

По случая са образувани две досъдебни производства – за заплахите срещу семейството на Чоков и за нападението над охранителната кола. Вчера заведението на Веселин Попов бе затворено.

Заради инцидента полицейският контрол в селото отново се засилва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авера на Борисов !! Продукт на Герб! Кметовете на Герб са много много много по-алчни и зли от които и да е кметовв на други партии, просто - мутри !!!
21
3
 
14
 
! Отговори
ЦЧпрезидент преди 7 години
Най-логично за България е Ценко Чоков да е президента ни. Това би било най-открито, честно и лика-прилика на цялата ни държава. Ценко Чоков Президент-Президент! Какво е това лицемерие. Та по-горните от Ценко управници на България да не падат по-долу от него? Не, те стоят по-горе в Ценкочоковщината. Този си е почтен престъпник, прозрачен и честен бияч-мафиот. Затова му приляга най-много да е прецедент.Поне с прецеденството да сме на чисто.
20
3
 
21
 
! Отговори
без преди 7 години
Този киртак още ли не е в панделата?
19
0
 
27
 
! Отговори
Митев преди 7 години
Народа е казал:" Каквото повикало..............". Въпросът е, че отдавна там трябваше да се намеси прокуратура и полиция. Когато няма правосъдие улицата го взима в свои ръце.
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И естествено Бойко не смее гък да им каже. Още по малко пък Бъчварова.
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей не могат да го поделят това Галиче бе ... хората държавата си разделиха те едно Галиче не могат
16
1
 
38
 
! Отговори
Краси преди 7 години
До кога ще му гледам противната физиономия на тоя престъпник? Ако имаше държава отдавна да е влезнал за 20-30 г. в затвора.
15
0
 
39
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
А така, видя ли бе Чоков какво е да те тормозят, да ти нападат семейството, да те бият и унижават пред всички по най дoлен начин, м? А сега, ти си на пангара. Аре яж * които сам забърка. Да ти е сладко.
14
1
 
36
 
! Отговори
Цирк преди 7 години
Партията от която е ДПС,дори още не му е пойскала оставката и мълчи за неговите безобразия!?
13
0
 
28
 
! Отговори
на самотек преди 7 години
Държавата е абдикирала и всичко е на самотек! България е най-голямото дружество на невменяемите! (Уважаеми истински невменяеми, нямам намерение да ви обиждам!)
12
3
 
16
 
! Отговори
Смях преди 7 години
Всичко е нагласено от Чоков за да изглеждат той и семейството му като жертва. Всичко е записано на камера? ПРи наличието на 3 камери в цялото село сигурно. Каква случайност... За какво му е на онзи да ги заплашва..?
11
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Други са престъпниците в Галиче. Те са с политическа протекция а набедените са в затвора.
10
1
 
2
 
! Отговори
Kucheto преди 7 години
Ei chokov da doida az da te pazia sas moite xora ot maalata
9
1
 
17
 
! Отговори
ОООУУУУ преди 7 години
Сека седмица нов епизод от Галиче. Най-новия бг сериал. Само по Днес.бг. Не пропускайте.
8
2
 
29
 
! Отговори
АТАНАСОВ преди 7 години
Евала, Манолски! Нема такава Държава... Чоко и Боко... хи хи
7
4
 
26
 
! Отговори
Dzivko преди 7 години
Едно малко отклонение от темата, но онзи въпрос от референдума за избора на шерифи от хората ще доведе точно до избора на Чоков и за шеф на полицията или поне негов човек, във всяко село има по един местен бабаит с властта, как беше - пътя към ада е послан с добри намерения
6
2
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
И кво ,туй да не е революцяя?
5
3
 
52
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Народа претръпна и се събужда! Само така! Днес в Галиче, а утре и навсякъде, народът с тръби в ръце да потърси сметка на тия, които му пиха кръвчицата 25 години, но така, ме нито охранители, нито мвр може да ги опази!
4
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не вярвам да е без причина. На хората им писна да ги газят. Маскирани са били защото е всеизвестно българската Темида как пази мутрите.
3
5
 
24
 
! Отговори
българин преди 7 години
постановка на чоков