Маскирани вързаха 96-годишна баба, свиха й 350 лв.

Женицата била открита от сина си в село Бяла река
8 сеп 2016 18:58,
18
Маскирани вързаха 96-годишна баба, свиха й 350 лв.
Снимка: архив, Булфото

Криминалисти от Павликени разследват нагъл грабеж на 96-годишна жена. В сряда сутринта в полицейското управление в града е получен сигнал за извършеното престъпление в село Бяла река.

В хода на проведеното разследване е установено, че по-рано същата сутрин през незаключена врата в къщата на потърпевшата проникнали двама маскирани.

Те се нахвърлили върху бабата, затиснали и устата и здраво й завързали ръцете. След това претарашили дома на беззащитната стопанка и отмъкнали 350 лева.

Банкнотите били оставени в купичка. След като задигнали спестяванията на старицата, престъпниците напуснали къщата.

Малко по-късно бабата била намерена завързана от сина си. По случая е започнато досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
СЕСЕСЕРКО преди 7 години
До Анонимен 12Де ви е Полицията бе Гербери СмотаниМилицията не е на ГЕРБ бе другарю.Тя си е на БКП.Не случайно когато милиционерите стачкуваха (незаконно) го правеха под звуците на руска музика и с руски знамена.
12
0
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Споко! Като ги "пипнат" / нали това е точната думичка от българския язик/, ще научите и имената им, и възрастта им, и коя им е била учителката в детската градина и прочие. Като ги осъдят независимите с големите заплати - ще обжалват в Страстбург. И РБ като изплати сумата ще бъдем уведомени ! Те това е "демокрация" - санким народа да управлява!
11
2
 
4
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 7 години
Чест прави на БеСеПече никога не сме обещавали справяне с ромската престъпност. Само оня axмак Орехаря обеща нещо такова ама после забрави.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българинът се видя с ПариОт 350 леваКрадците си разделиха по 175 на човекПък бабата да МреВашта мама гадове96годишна старицаДе ви е Полицията бе Гербери Смотани
9
0
 
6
 
! Отговори
Бойкоооооо!!!!! преди 7 години
Бъчварова беше станала известна с репликата "стига вече". Бойкоооооо, а стига вече бе! Заеми се малко с тая престъпност!
8
1
 
6
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
*** как бе, *** не е възможно бе? *** що толко малко пари?Нали редовно четем как такива 80-90 годишни баби фърлят през балконите минимум от 5 до 10 хилядарки ( че и повече)???Не е възможно туй, българският пенсионер е богат, ама е циция, както твърди Бойко Борисов!?!?!?
7
0
 
15
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
ти денем на работа не ходиш ли ? баба ти пенсия не взема ли - там на село всичко се знае : колко...в кой ден.... дори понякога и местните бандити се знаят. ама кой да ги озапти?
6
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е тоя син да остави тази жена сама на тия години. Нещо... съвсем объркахме нещата. Или е ***, или е несретник - няма друго обяснение.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей глупави бандити бе, не са в крак с модата.!!! Да и бяха звъннали, че са ченгета на лов за телефонни измамници и да им хвърли 6000 евро през терасата.
4
0
 
19
 
! Отговори
Либертофонски мозък преди 7 години
Бъдете толерантни , ромите и те душа носят може да се каже ,че това е социално включване! Сега ще имат 350лв!
3
0
 
26
 
! Отговори
край преди 7 години
Как не разбраха депутати, министри, кметове, полиция, съд че всеки побой над възрастен човек по селата ги прави ИЗЛИШНИ. ЗАЩО българите не могат да си организират държава.
2
0
 
20
 
! Отговори
))))))))) преди 7 години
Тези или са роми или ченгета.
1
4
 
10
 
! Отговори
Кифла с малко мозък преди 7 години
На снимката са минимум 520 лева. Това не са парите на бабата!