Жена и дете ранени при верижна катастрофа във Варна

Шофьор на бус не успял да спре и помел колите отпред
19 окт 2016 16:00, Анисия Иванова
3
Жена и дете ранени при верижна катастрофа във Варна
Архив: Булфото

Жена и дете пострадаха при верижна катастрофа на Аспарухов мост. Инцидентът е станал днес около обед, след като лек автомобил, управляван от 25-годишна варненка, аварирал на моста и спрял.

52-годишен шофьор зад нея, забелязвайки намаляващата кола, успява да намали скоростта, но движещият се след него 35-годишен водач на микробус не спира навреме и блъска автомобила пред себе си, който от своя страна удря   авариралия, обясниха за "Фокус" от варненската полиция.

При инцидента няма тежко пострадали. 42-годишна жена и малко дете, пътували във втората кола, са откарани за преглед в болнично заведение, като не са установени тежки травми.

Пострадалото дете ще бъде оставено за наблюдение в болницата. Движението в района на инцидента е затруднено, но се преминава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Поредният шофьор на бус, който не само че не познава закона, но и не спазва най-елементарните правила при шофиране. При това шофьора на буса има по-добра видимост и би трябвало да е видял много по-рано авариралата кола, а ен да чака колата пред него да намали. Цялата работа в крайна сметка опира до това, че понеже КАТ в България не работи, всеки шофира както му падне, като този шофьор на бус.
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аварирал автомобила... включила от 4-та на 1-ва и скоростната кутия се показала през предния капак, да я поздрави... такива "аварии" вероятно ще да са поради производствени дефекти! Произведени за хора с лява и дясна ръка, които мозъка да може да координира, а е трябвало да ги произведат за хора с две леви ръце и липсващ горен завършек на тялото.