Двама скочиха на бой на полицаи, поискали им документите

Във видео се вижда ожесточената битка с униформените
Обновена: 26 окт 2016 23:26 | 26 окт 2016 22:17,
121
Двама скочиха на бой на полицаи, поискали им документите
Снимка: YouTube

Двама младежи и полицаи се сбиха във Видин. Това се вижда на видеоклип, който се разпространява в социалните мрежи.

От полицията съобщиха, че момчетата са оказали съпротива при проверка.

Те се движили с велосипед, когато униформените ги спрели, пише Нова тв. Отказали да покажат личните си документи, а докато полицаите проверявали самоличността им, задържаните започнали да буйстват.

Викали, отправяли обиди към служителите на реда, нанасяли удари с ръце и крака върху патрулката.

Младежите са задържани за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: ВидинбойПолицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко че няма клип от районното, там е било дооооста по-интересно )))
54
2
 
40
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
Неграмотността е проблема.Ако бяха учили вместо да ,,берат,, желязо щяха да знаят че полицайте са закона и държавата на улицата ,а не са там на разходка.И поради същата неграмотност сега трябва да се говори не с думи а с палка за да разберат същността на въпроса.
53
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам чувството, че са се неволно подхлъзнали по стълбите в участъка, така наречените роми. Нападение над полицаи се случват навсякъде. Само че при нас стават все повече и повече. Реакцията от държавата е никаква, и няма как да е по друг начин, абдикирала е от всякаква отговорност.
52
2
 
28
 
! Отговори
циганин да си преди 7 години
Това електорат бе батеее, инак как герб ще спечели без *** да гласува.
51
9
 
53
 
! Отговори
един демократ преди 7 години
Е това по времето на бай Тошо даже не можеше и да се сънува! Затова сега по малките села 80-годишни женици пенсионерки биват изнасилвани, а дядовци инвалиди ги пребиват за 0,50 стотинки. Мерси, аз не искам демокрация, защото при нея престъпниците имат много повече права от честните граждани.
50
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трагедия...Ся се връщам от Лондон. Там повечето ченгетата нямат пищови, но такова нещо не можеш да видиш. Мамалигите са доста повече отколкото у тук, но се въздържат. Как ли става тая работа
49
3
 
29
 
! Отговори
Казанлък преди 7 години
Патроните ли свършиха на полицаите?!!
48
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо никаде не пише че са ц .....и.Питам и отговор неискам
47
1
 
46
 
! Отговори
Me преди 7 години
Алоооо, политиците до кога така бре ?Който посяга на униформен, посяга на държавата. Ама то сега нали избори идват, трябва да се пази електората.
46
0
 
56
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Тези кафевите ако бяха в Хамерика, да ги бяха гръмнали ! Там постоянно гледаме когато полицай се чувства застрашен от тъмно кафен просто го гръмва ! После кафените протестират !
45
3
 
44
 
! Отговори
ofof преди 7 години
Време е да се сменя това неработещо правитилство и тази измислена шефка на МВР!!!
44
0
 
60
 
! Отговори
People преди 7 години
Поздравления за полицаите, дори меко са се отнесли към тези индивиди. Във всяка страна, посегателството срещу полиция е посегателство срещу държавата. Да не говорим че Щатите биха ги застреляли дори.
43
7
 
38
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Ушевите пазеха властта от протестиращите, че чак и от провинцията ги командироваха. Сега ушевите ядат бой от гласоподавателите на властта. Всичко се връща на тоя свят. Всичкооо
42
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднага Кунева да им даде двойни стипендии за виско спортмайсторство в сферата на бойните спортове...
41
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето това е електората на ГЕРБ,БСП,ДПС,за това на следващите избори това трябва да се промени......нека не допускаме шведи да ни управляват и да се чувстваме като малцинство във държавата ни.........
40
0
 
58
 
! Отговори
Ганчо преди 7 години
Ако това се беше случило в САЩ, тези двама сега щяха да бъдат в ковчези. Нашите полицай ги е страх да бият. За това тези са се самозабравили. Само бой и без да им се обяснява защо го биеш. винаги има защо.
39
7
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
еми това е защото хората в провинцията не ги пипат полицайте - само в софия ти правят цялостен тараш на улицата и даже едно време събличаха! не може за едни едно а за други да си спират пред двора на тротоарите и да се съпротивляват! навсякъде трябва да е еднакво! а служителите да си вършат работата!!!
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С нетърпение чакам анализите от следващите избори.Сега, когато всички ще трябва да гласуват и тия хрантутници няма да са решаващ глас, ще са важни анализите
37
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много свобода имаха тия мързеливи хора при бай ТошоСвикнаха да лентяйстватСега пък разни НПО дестабилизират страната на етническа основаА Бай продължава традицията да разделя хората на българи и привилегировани тъмнокожиЗащо иначе ще лежат само 1 ден за съпротива на униформен
36
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е наследството на бай Тошо. Всички неграмотни хора бяха обявени за недосегаеми.Цял живот ги храним и обличаме и все имат права