Любовна драма довела до разстрела в Коларово: Ще очистя него, после теб!

Приятелката на застреляния Георги пускала жалби срещу бившия си
1 ное 2016 12:52,
48
Любовна драма довела до разстрела в Коларово: Ще очистя него, после теб!
Снимка: Булфото, архив

Предупреждавах полицията, че това ще се случи, имам серия жалби срещу бившия, с когото живях малко над 2 години, той ми повтаряше: "Първо ще очистя него, после теб".

Така започна драматичната си изповед Ани, приятелката на хладнокръвно застреляния снощи 47-годишен Георги Рачков от село Коларово.

Ани е обляна в сълзи и е шокирана от случилото се. Тя разбрала за разстрела тази сутрин, съобщава struma.com.

Още по темата

"Снощи последно се чухме към 23 часа. Той е мой приятел, много ми помагаше и на мен и на майка ми. Бяхме сами жени, а бившият ми не ни оставяше на мира. Инсценира обир в дома ми, счупи прозорците на стаята на майка ми и едва не я уби. Преби ни на гробищата. Тогава бе пратил друг, беше си направил алиби, така че се отърва. Той е хитър и жесток. Винаги ми повтаряше, че първо ще очисти Георги, после ще убие мен и ето това се случи. Аз нямам съмнения, че той има пръст в тази работа", казва през сълзи Ани.

Ани и Георги не криели връзката си, защото той почти не живеел със съпругата си.

"Добре, че беше той да ни пази с майка ми, иначе той щеше непрекъснато да ни наранява. Снощи се прибра в къщата, където е съпругата му, имал някаква работа да свърши, чухме се около 23 часа и съм заспала. През нощта дойдоха полицаите, но не ми казаха нищо, разбрах тази сутрин", сподели още Ани.

Тя изказа предположение, че и този път бившият й приятел от Самуилово отново ще се спаси.

"Кажете, защо не обърнаха внимание на жалбите ми, защо не се взеха мерки срещу него. Боже, случи се най-лошото, онова, с което той ме плашеше", плачейки разказа Ани.

В село Коларово връзката им не е тайна за никого, дори и за жената на разстреляния Георги Рачков. Полицията издирва под дърво и камък заподозряният мъж, известен като Матоко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
15
 
24
 
! Отговори
една жена преди 7 години
Тази Ани не я ли срам. Нея трябва да затворят. "Развали къща" е ***. Как може да живее в едно село и да разваля семейството на друга жена! Той почти не живее с жена си но и не се развежда. А този Георги си е получил каквото си е търсил- Зарязал и срами жена си- ""почти не живеел с нея"- моля ви се!!!
13
5
 
30
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Изключително *** коментари !... Животите ви са толкова скапани, че се радвате на убийства?
12
2
 
40
 
! Отговори
До 12-тото боксьорче преди 7 години
Абе льохман,ти се правиш на мъж ама дори и да е истина това дето си писал , утре тая твоя приятелка ще бъде с друг, след това с трети,четвърти и т.н.....а ти в края на краищата ще си намериш майстора и ще си събираш зъбите по земята.
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пример за нетърпимост, искаш някого на сила. Това са хора психопати, жертва на българският манталитет, каквото кажа, аз, както го кажа...ти си моя и няма друг пъти или друго мнение. Тази жена е трябвало просто да отиде с новата си любов някъде, да мине време и да не е пред очите на насилника. Стояла е, виждала е какво става и очаквала полицията да я защити. Като не става, махи се.
10
2
 
37
 
! Отговори
Пампурджия и 1/2 преди 7 години
До 12,Ало, боксиорчето, що не дойдеш на кораба за 6 месеца, да те видим колко си мъж?! Само като минем Аден, да не захлечиш за МАМА!
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ужас, сега милицията вече ще трябва да поработите най-вече заради това търсят убиеца, за да му се скарат и бия два шамара, че им е намерил нежелана работа, сега ще пишат документи, съд, мъд ... гадна работа и времеемка, вместо да си брулят по 20 кинта в храстите за забравени фарове, сега ще пишат в районното, ще водят разследване, ужас. В местната полиция настанаха ужасни времена, стига само да не го хванем тоя Матоко.
8
66
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм боксьор на 15 години и подкрепям действията на бившия на Ани. Имах преди 2 месеца една приятелка на 14 години.Веднъж я видях в парка с едно момче, което познавам само по име и знам, че е на 17.Така го пребих,че рева като дете.Казах му също да не се занимава с приятелката ми.Нея обаче не я бих.
7
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
страхлива, комплексирана въшка може да извърши такова нещо или да симпатизира на такова нещо.Нямало е кой да го пребие на време ... че по тия села освен комплексари и комунисти друго не се въди.Сега се крие в някоя дупка като плъх.
6
21
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената е като ***. Вирне ли опашката, на цяло село кучетата подлудява.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе,за.би!
4
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази Ани е разтури къща. Той почти не живеел с жена си, но отивал да свърши работа там. Колко ли са страдали в дома му...?
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от любов право в сърцето се стреля.Той почти не живее с жена си но и не се развежда. Жалко за Георги. Хубав живот, булка и любовница. Страдание за децата и семейството.
2
28
 
35
 
! Отговори
Патил... преди 7 години
И нея трябвало да очисти. Кой знае колко се е жертвал за нея и майка й а тръгнала с друг а и женен- на това отгоре. "Развали къща" е ***, бе срам и благодарност след като му е изяла парите. А този Георги си е получил каквото си е търсил- Зарязал и срами жена си- ""почти не живеел с нея"- моля ви се!!!
1
5
 
25
 
! Отговори
А. Смукачев преди 7 години
Много български драми напоследък. Вчера един без око бере душа, днес друг убит любовник. А Лудоборец кой ще коментира?