Атаката срещу момчето в мола – напълно непредизвикана

Свидетел: Охранителят сам се удари, сам падна
Обновена: 23 дек 2016 22:16 | 23 дек 2016 22:12,
76
Атаката срещу момчето в мола – напълно непредизвикана
Снимка: Архив, Булфото

Мъж, станал свидетел на инцидента в мол в София, при който беше наръган 19-годишен младеж, разказа, че реакцията на охранителя е била напълно непредизвикана и момчето дори е викало за помощ.

Още по темата

"Не знам дали са станали кражби, не съм присъствал там. Мога да кажа друго - че от единия обект го вкара и след секунда го изкара и го преведе в друг обект на друга марка магазин. И там вече с влизането му в самия вход на магазина извади една метална палка и започна да му нанася побой по главата", разказа свидетелят пред Bulgaria ON AIR.

Той също така се усъмни кой е причинил травмите на охранителя, нападнал 19-годишния младеж, и смята, че той сам се е наранил.

"Удари ли се, не знам. Мога да кажа, че може би инсценировъчно го направи - все едно някой го е ударил. Той сам се удари, сам падна", разкри още той.

Междувременно от фирмата, която отговаря за охраната на целия търговски център, обясниха, че инцидентът всъщност е станал с охранител, нает конкретно от магазина. Те обясниха, че самите охранители на мола нямат практика да са въоръжени и ще поискат информация защо охранителите именно на този търговски обект разполагат с оръжия.

Предстои да бъде изгледан записът от камерите за наблюдение.

Вижте подробности в репортажа на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
15
 
17
 
! Отговори
Ивайло преди 7 години
Брей колко лесно се манипулирало стадото... днесбг пуснаха мухата, че е с арабско име и матряла се надпреварва да покаже колко по *** е от тоя писал преди него.
21
2
 
14
 
! Отговори
роитерса преди 7 години
Това е писано от Бъчварова същия конкретно не ясен и мъгляво конкретен значи от посолството сиреч
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София ,мол-_- без значение кой точно , декември 2016, КАМЕРИ ???????????Всичко друго е разтягане на локуми,ще прощавате.......
19
24
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато трима из.рода охранители убиха човек преди две години в гранд мол - варна, пак ли така се кефехте на из.родите? А когато един друг из.род бг охранител в испания прати в кома момчето пак ли сте на негова страна? Какво се чудите, че поредният из.род охранител се е нахвърлил безпричинно върху някого? За вас обаче е по-лесно да потърсите причина в пребития - така сте по-спокойни, че онова което се случва на бития няма да ви сполети и вас.
18
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Утре Ердоган като пусне 1 млн като тоя, дали ще сте толкова отворени по форумите?"Не, ще сме толкова отворени на живо. Знаеш ли откога чакам да разглобя нещо арабско, последния път един саудитец изтегли късата клечка. В началото много се палят, после се свиват на земята като бито куче.
17
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Удари ли се, не знам. Мога да кажа, че може би инсценировъчно го направи - все едно някой го е ударил. Той сам се удари, сам падна", разкри още той."Накратко: не знам дали се е ударил сам, но може би сам се е ударил, ударил се е сам със сигурност... Това свидетел ли е или някаква врачка?
16
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предстояло тепърва да гледат записите (работа за 10 минути), а през това време се изговориха редица глупости... Вътре в мола има стотици камери, веднага ще се разбере какво точно е станало. Но в държавата на абсурдите е така.
15
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, охранителят едва ли не от скука сам се ударил за да може просто ей така да скочи на "невинния" камилар. Всичко това от показанията на анонимен "свидетел", който не е видял случката, но гадае с увереност какво може би е станало. Усещате ли колко зле скалъпена история е това?
14
0
 
31
 
! Отговори
Етиен преди 7 години
Работих във видеонаблюдението в един от тези молове и мога само да ви кажа, че от записите няма да видите нищо... Защото апаратурата е жалка.
13
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя свидетел да не е от БХК?
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Записи няма ли?
11
47
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изостанали субекти такива, закъснели сте със 16 години от новото време. Глупост след глупост, развален телефон. Докога? Живота си върви, различните са тука и повече няма да си тръгнат. Елате в новото време, оставете си в гардероба расизма и започнете да живеете живота, а не само да мрънкате! И стига с тези експертни коментари, как араби нападали българи и т.н. Демагогия!
10
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе още ли не сте разбрали че нито държава имате нито управници нито пък вас за народ ви броят!? Вие сте никои просто едни данъкоплатци пълнещи гушите на боко тиквата и аверите му. Знаети ли какви мангизи си делкат от тези лагери пълни с чужденци?. От първа ръка информация секретна само ще ви кажа че са по няколко милона на месец. Това са ваши пари и една част от европа които пък пак са ваши защото си плащате всяка година членският внос понеже сте член в скоби-Х.Й- на евргейският съюз.
9
13
 
30
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Утре Ердоган като пусне 1 млн като тоя, дали ще сте толкова отворени по форумите?
8
28
 
8
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
До Анонимен 4 Има наистина доста мигранти около Халите и "Мария Луиза", но да са агресивни и да се закачат и заяждат не бих казал. Ако има такива случаи, то те са по-скоро изключение... живея в този район, така че мога да го кажа като пряк наблюдател!
7
3
 
41
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Уж свидетел на инцидента , пък не бил присъствал там . Нещо здраво ни бъзикате ! Много измислен ми се вижда този свидетел . А между другото някой видял ли е да изнасят арабина с линейка , защото вече и в това се съмнявам !
6
4
 
59
 
! Отговори
Чудя се преди 7 години
Ако полицаят в Милано беше подходил толерантно,сега щеше да има двама мъртви полицаи и атентатор на свобода!
5
4
 
39
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Дайте да го видим тоя пострадал младеж,пък сами ще си преценим кое как е!Нещо за националността няма ли да кажете?
4
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това момче светец го изкарахте! Много зле е скалъпепа цялата история. Сега пък и сам се удрял охранителят. Оляхте се!
3
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя свидетел откъде го намерихте? Да не е някой виден член на БХК? Хем не видял какво станало, хем сам се ударил. А четох, че момчето било с регистрации за кражби и наркотици.