Борисов за дебата с Нинова: Не сме гаджета!

Зове да сложат край на спора дебат с или без експерти
202

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От няколко дни най-обсъжданият въпрос между лидерите на първите две политически сили - на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, не е политическата програма, с която ще печелят избирателите, а дали да отидат двамата на дебат на четири очи или с екипите си.

"Ние не сме гаджета двамата да си говорим. Добре и двамата ще си говорим, но да кажат и експертите, че не са спрени еврофондове и тогава на чисто да говорим. Наслушах се на приказки женски, че ме е страх, обичам жените, харесвам ги, но по женски акъл не се водя", отсече Борисов, след като по-рано днес Нинова пък призова хората да бъдат питани какво искат да гледат: лидерски дебат или експертни разговори.

Най-добронамерено предлагаме да се прекъсне този спор за дебата между мен и Нинова, който не е от полза на никой, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него червената шефка иска да се говори, че него го е страх.

Борисов отсече, че единствената претенция, която има е да се покажат и министрите, които ще изпълняват управленските програми на двете партии.

Бившият премиер добави, че сутринта най-добронамерено се е обадил на Нинова с най-добър тон и ѝ е казал, че не е целта да се отвратят хората, а да представят кой какво ще прави. Според него проблемът не е 26 март, когато са изборите, а какво ще правят на 27 март.

"Как ще направим правителства. И в двата случая има нужда и от нормална опозиция, дай да направим нещо с добър тон, да покажем, че имаме възможности в различни алтернативи да се представим добре", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че неговите експерти са тези, които ще изпълняват програмата: "Помните преди години, когато мандата на БСП беше взет, и в техния мандат се създаде правителство, изведнъж дойде министър на финасите Петър Чобанов, премиер стана Пламен Орешарски. Преди няколко месеца когато гласуваме за Румен Радев и Илияна Йотова след него дойде кой - Огнян Герджиков, на здравеопазването министърът - от времето на Иван Костов и кой ли не. И уж не са БСП на власт".

Според него по този път, по който Нинова е тръгнала, той се е връщал няколко пъти.

"Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици", предупреди Борисов.

Той се надява, че ще се ревизират отношенията между него и лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
14
 
! Отговори
1234 преди 7 години
че защо не, станете гаджета горе долу сте набори и сте партийни кадри па сега и в една каца ще бъркате
132
6
 
5
 
! Отговори
Борисов не го е срам преди 7 години
NAd 23 000 000 000 ограбват от народа по НАГЛО ПРЕСТЪПНИЯ Бюджет от тях над 10 000 000 000 са предвидени са НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКти ..МАд 5 000 000 са тровени ежеминутно с тежко токсични канцерогенни разтвори вместо питейна вода..Над 1 000 000 деца са тероризирани и малтретирани от черни убиици и педофили през видео терор камери монтирани незаконно в училищата..
131
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче вижте пак пуска хуморески "не сме гаджета" и очаква шараните да се хванат .Нима Доналд Тръмп и Хилари Клинтън да са гаджета та се явиха на дебат двамата очи в очи . В САЩ е президентска република -какво каже президентът -това е .Тук в бг е парламентарна -какво каже премиерът това е . Така че трябва да застане срещу Корнелия Нинова това същество сам ...оти не иска , оти е подляр и *** и знае че ще се изложи ...ама драпа за кокала
130
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама чакайте малко !? Няма ли право др. Нинова да иска диспут с др. Борисов ? Те ако в партията си не се разбират , то къде ? Пари са все пак !?
129
5
 
11
 
! Отговори
:)) преди 7 години
ББорисов от днес може да го назоваваме "храбрият войник"! Този романтичен, чувсвен, лесно нараним и "смел" генерал-пожарникар, елементарен флиртаджия! :))пп. "Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици" - ББ издига бяло знаме ли, т.с обявява капитулация преди дебата дори да се е състоял ? :))
128
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още се питам КОЙ е този г-н *** ??? Още се питам как този господин г-н *** иска да досъсипе държавата ? Абе кой премиер играе мач или друго , когато държавата му загива ??? Абе айде стига бе !!!! Това че платени мухльовци пишат глупости за да си защитят заплатата ...... на онази работа са ми !!!
127
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жа Нинова има нужда от едно яко, ама много яко... онождане! Само така ще се кротне усмихната зад масата за гладене и ще остави на спокойствие мъжете, които разбират, да оправят държавата!
126
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко е страхливец . Няма по жалко нещо от мъж страхливец ...*** Като и прибавим нарцистичния му характер и как преди 2 дни караше хората да му целуват ръка картинката става пълна за изготвянето на профил при психиатър . Само не знам кои жалки хора с мазохистични наклоности досега ми натресваха това жалко създание за премиер.
125
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фактКакво построи Бойко? Летни магистрали и стадиони на бабите по селата? Санирането е държавна помощ за социално неслабите, а за избраните, изборът на изпълнители - за свои хора. Предаде и продаде България няколко пъти, заедно с населението. Мачо бил! Може нещо да е бил, но отдавна има вид на стар одърпан ***! Айде ОФФ!
124
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПитамОтговарям: Значи се съгласихме, че Бойко е крадец. Няма значение колко е откраднал, може би и той сам не знае. Затова пък знам, че няма да ми е премиер!
123
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това нахална жена да те напада е все едно болонка да ти се зъби - не знаеш какво да направиш! Можеш да я утрепеш с един ритник, ама някаси не върви да го правиш...
122
21
 
10
 
! Отговори
Не обръщайте внимани преди 7 години
, Борисов, Нинова става досадна с нейното желание за"привличане на внимание":"А дамата сопната, знаете -тропа, нервира се,даже проплаква.Залива ме с кални потоциот ропоти град от словеснаатака." Може би ако беше в южноамериканска, азиатска или африканска щеше да ги "впечатли"" с мечти по социализъм, но тук, на нас- нищо ново не може да ни кажеИ не се занимавайте с опърничави хора: РБългария е избрала пътя на цивилизацията, демокрацията, и не може Нинова да ни занимава с нейните неосъщест
121
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова е отвратителна ,реших вече, няма да гласувам за нея.
120
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая пък с претенции!Не стига, че ген. Борисов изобщо изразява съгласие да разговаря с нея, но тя пък и претендира как да разговаря!Ами като те покани ген. Борисов, отиваш, бе! Даже гледаш много-много да не приказваш, а вместо това си промиваш ушите предварително! Какво неясно има в това??
119
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалък страхливец! Нинова също е куха лейка,но в един дебат "очи в очи" ще попилее този ***! Той няма дори понятие как функционират институциите от ангабименти по мачлета,тенис,ловни стопанства и ПР-акции.
118
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До утре има много време!Баце може кръвно да вдигне,разстройство да хване,тежък запек да го измъчи или не дай си Боже корем да го заболи и айде дебат нема да има!Или пък ще вземе Путин да го потърси,ум и разум от Баце да иска или пък помощтта му сп ешно да иска.....
117
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП срещу ГЕРБ. БСП и ГЕРБ срещу България.
116
8
 
20
 
! Отговори
MoX преди 7 години
По женски акъл се водиш само ако е на Меркел или Хилари, *** и да ти напълнят кесията с народни пари, ама Нинова ще ти напълни друго и много ще те боли. Де да знам, може след Симитлийски и да ти харесва.
115
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик е Баце с неговия пророк, Цецо Цървула. Избиха рибата.
114
14
 
2
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До Анонимен 124 Борисов на теб ли ще дава обяснение колко пари е откраднал бе , ***.