Автобус е паднал в дере в Монтанско, има загинал, ранени

Движил се от София за Видин, сред пътниците има тежко пострадали
Обновена: 3 май 2017 22:08 | 3 май 2017 21:37, Анисия Иванова
16
Автобус е паднал в дере в Монтанско, има загинал, ранени

Автобус е паднал в дере на главен път Е-79 край с. Смоляновци, има загинал и сериозно пострадали сред пасажерите, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Тази вечер, в 19.31 часа, в полицията е постъпил сигнал за тежък пътен инцидент край монтанското село Смоляновци. Незабавно към мястото са насочени екипи на полицията и Спешна помощ.

Според първоначалните данни след удар с тежкотоварен автомобил автобус, пътуващ по маршрут София-Видин, е паднал в дере от височина около 2 метра.

Спасителни екипи на ГДПБЗН оказват съдействие за извеждане на хората. Ще бъде използван кран за изтегляне на автобуса. След приключване на спасителната операция ще бъде извършен оглед с цел изясняване на причините за инцидента.

Затворен за движение е път Е-79, в района на катастрофата. Пътуващите могат да ползват обходен маршрут по път III-112 Монтана - Брусарци и път III-114 Дреновец - Дражинци.

На около 10 км от този участък е имало удар и между два ТИР-а. При този инцидент няма пострадали, тежкотоварните автомобили са отбити от пътя и не пречат на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТова нещо с двигател и няколко колелета е твърде сложно за ганювеца. На *** по-сложно от каручка с магаре не трябва да се поверява.--------------------Какъв Ганьовец ? Тираджиите са ***
11
3
 
6
 
! Отговори
Влекачи преди 6 години
До 10 Тир е стрелбище, а са искали да напишат камион-влекач с прицеп.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам аз ли съм ***, но това не го разбирам.Да се намесват политици в пътно-транспортни ппроизшествия е малко множко.Да не кажа идиотия.Опорочавате сайта.
9
4
 
5
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Абе умните какво е това тир ?
8
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо с двигател и няколко колелета е твърде сложно за ганювеца. На *** по-сложно от каручка с магаре не трябва да се поверява.
7
10
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 1Уцелил го е, в тоя участък има огр. (60) обаче тира те изпреварва с (100-120)! И щом кабината му мине пред теб се прибира, ако не внимаваш те качи с ремаркето и си заминаваш. Ясно?!
6
2
 
15
 
! Отговори
Агнешко мълчание преди 6 години
Дали не е депутатска автобусната фирма ?
5
38
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли ти е промяната бе, президенте?!? Радев - оставка!
4
3
 
35
 
! Отговори
патилан преди 6 години
Тираджииите никога никакви ограничения не спазват.Опази боже да си обикновен човек и да се опитваш да спазваш ограниченията на скоростта.Тираджията ти се лепва на задният капак ,присветква ти с фарове,изпреварва те така,че да излезеш от пътя.В същото време КАТ си дремят на хранилките и имитират дейност.Тираджиите си знаят ,че никой за нищо няма да ги закача.Те са си бандити на колела!
3
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо последните 2-3 дни българите пак започнаха масово да *** и да се самоубиват.Да не би да са се върнали Тиквите-3.
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И мантинела имаше, нали?
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога на 2м се вика дере