Полицаи участват в организиран трафик на бежанци

Бежанците се возили в кола на служител на МВР, който сложил сини светлини
Обновена: 23 юли 2017 08:09 | 23 юли 2017 08:00,
60
Полицаи участват в организиран трафик на бежанци
Снимка: Reuters, архив

Петима бежанци и седем организатори бяха задържани при спецакция на МВР на автомагистрала "Тракия". Сред задържаните има и полицаи, които са играли основна роля в канала за трафик на нелегални имигранти, съобщи bTV. 

Бежанците са се возили в частна кола на служител на МВР, който е сложил сини светлини и е пуснал сирената, за да не бъде спрян случайно от свои колеги и схемата да се разбие.

Служителите на МВР обаче влезли в дирите на трафикантите и ги заковали на бензиностанция на магистралата край Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
36
 
! Отговори
Лудост преди 6 години
И децата знаят схемите на полицайте и техните престъпления само в МВР се правят на луди.....
27
1
 
32
 
! Отговори
КОРУПЦИЯ преди 6 години
ДОРИ ДА НАПРАВЯТ БЕТОННА ОГРАДА 5 МЕТРА ВИСОКА, МИГРАНТИТЕ ПАК ЩЕ ВЛИЗАТ СПОКОЙНО, ЗАЩОТО ТОВА Е ДОХОДЕН БИЗНЕС ЗА ПОЛИЦАИТЕ.
26
0
 
36
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Частна кола с сини ламби и сирена!?тея съвсем са се разпуснали и унаглели,но това е защото няма контрол и в полицията е пълен бардак.
25
0
 
33
 
! Отговори
Ей ушеви преди 6 години
Това е тероризъм,ами ако прекарваните хора са терористи и утре сложат бомба?
24
0
 
37
 
! Отговори
Позор преди 6 години
Няма банда без полицай,а те вместо да си изчистят къщата искат все пари.
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това което са е случило не е майтап работа, направо тия тарикати да лежат до живот инак и други ще ги последват! Много ама много лош пример.
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел е виновна, а ако Сорос им беше подарил нови униформи никога нямаше да участват в трафик на хора, пласиране на наркотици, прикриване на обирджии, склоняване към проституция
21
0
 
22
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Във всяко стадо има ***. Проблема е когато процента стане голям. Ако полицаите искат уважение (както твърдят) трябва сами да си изчистят.
20
0
 
21
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Смятам, че в такива случаи трябва да се прилага максималното наказание и без право на "смекчаващи вината обстоятелства".
19
2
 
39
 
! Отговори
Наглост преди 6 години
Айде сега пак да излезе някой от мърдите в тая държава и да каже - това е единичен случай, мили съграждани и няма място за притеснение... Ето, вършиме си работата, която ни се плаща от вашите данъци и всичко е под контрол.. Продължаваме напред...
18
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Родната полиция ни пази ..." като ни вкарва терористи .За какво стачкуваха тези, за пари ли
17
3
 
20
 
! Отговори
Драган преди 6 години
Хахаха, нямам думи! Тия които са я извьршили тази глупост кьде са превозвали бежанците, сигора са заедно с ония назимов, който прехвьрлил мерцедеса вьрху майна си, и ония динко минко който неможе да пише името си!
16
1
 
42
 
! Отговори
Законодател преди 6 години
Промяна в закона:Дадено престъпление извършено от гражданин (селянин) - х-години затвор, ако обаче е извършено от длъжностно лице, чиято цел е да предотвратява такива престъпления 2*х-години затвор, ако лицето е униформено и/или използва служебни атрибути да прикрие престъпление (както в случая - синя лампа) тогава 3*х-години затвор...Трудно ли е?
15
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето селски полицаи с които съм сядал на маса са добри хора и ако не си беладжия, не само че не пречат, но и помагат. В големите градове обаче съм се отвратил от арогантността и закостенялостта на полицаите
14
0
 
40
 
! Отговори
Мале,малееее преди 6 години
И тия торби ще пазят България.То всичко в тая държава прогнило,като започнеш от главата.Страната вече се е превърнала в клоака.
13
1
 
49
 
! Отговори
Карина преди 6 години
Състоянието на полицията в България е абсолютно същото, каквото е и на цялата държава! Корупция, разруха и схеми за кражби Нa Брюксел така му харесва!
12
1
 
41
 
! Отговори
Народна Милиция преди 6 години
Бравос! Бравос......Айде сега ония, потния, да запее още една песен за Родната Милиция!
11
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ще е докато се назначават с връзки и рушвети. Знаят, че работата е кефска, те са непосегаеми, привелигировани, опашки не чакат, заплата редовна, бензин служебен, винетка няма. Коелегиална закрила. Затава повечето приличат на чували. Защо не се оцвети примерно бензина на сл. коли. Пардон кой ще провери и контролира !!!!Ставам смешен, ха ха ха.....
10
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво кьсай боце, народа е с теб. Не 4 тона а 400 тона суджук заслужаваш като ги хващаш мошениците.А сега можеш да ядеш и пастьрма колкото тона искаш.
9
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали никой не се съмнява че ако им бяха вдигнали заплатите с по 100 лв , щяха бодро да отказват по 500$ на бежанец и да борят мафията.