Бой посред бял ден на "Орлов мост", а записи от камери... няма

За МВР нападението над Иво Никодимов е хулиганска проява
Обновена: 25 юли 2017 18:20 | 25 юли 2017 18:17, Камелия Цветанова
64
Бой посред бял ден на "Орлов мост", а записи от камери... няма
Снимка: Булфото, архив

Няма камери, които да са записали побоя над Иво Никодимов, призна главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той е в Борисовата градина, където даде импровизиран брифинг след огледа на мястото на нападението над водещия на сутрешния блок на БНТ, съобщи "24 часа".

Още по темата

То е оградено с ленти и полицията продължава работа.

Целият ресурс на МВР е мобилизиран в търсене на нападателите, издирват се очевидци.

Трима мъже са били нападателите над журналиста и целта не е била грабеж, това е категорично, каза Маринов.

"Разследваме нападението над журналиста Иво Никодимов като хулиганска проява. Отцепили сме по-голям район, нямаме сведения за очевидци, камери по алеята също няма", обяви  Маринов.

Той потвърди информацията, че нападението е станало около 15 часа като не е било предизвикано и журналистът не го е очаквал.

В момента той е настанен във ВМА, като е с фрактура на носа, но прегледите продължават, затова все още органите на реда не са разговаряли с него и нямат повече подробности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
17
 
7
 
! Отговори
КОМУНИСТА ИМА НУЖДА: преди 6 години
ОТ "ОБРАЗА НА ВРАГА"...или КОГО ДА МРАЗИ......!!!!!!ЗАТОВА СА ПУСНАЛИ БИЯЧИТЕ И МУТРИТЕ -----ЗА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ РАЗЛИЧНИТЕ ОБЩНОСТИ В СТРАНАТА !!!!"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"--------ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА *** И ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЦИ!
32
4
 
14
 
! Отговори
ПОБОИЩАТА СА С ЦЕЛ преди 6 години
ИЗКУСТВЕНО СЕ СЪЗДАВАТ ПРОТИВОРЕЧИЯ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА----ЗАЩОТО ХОРАТА ВЕЧЕ РАЗБИРАТ , ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ХРАНЯТ ОТ ТЕЗИ ЛЪЖИ!ПЛАЩА СЕ НА ХОРА/политици и журналисти/ --ЗА ДА ПРАВЯТ РАЗМИРИЦИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА !"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"--------ОСНОВЕН ЗАКОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко му е на този.
30
6
 
18
 
! Отговори
янки преди 6 години
В Америка по улиците няма да видиш полицай! Всичко е под видеоконтрол!
29
10
 
32
 
! Отговори
Tuba преди 6 години
Чета коментарите но хората тук, вие сте тотално изтрещели. Тук става дума за побой над журналист, а вие говорите за комунизъм, консерви, евроатлантическите ценности...луда работа. А по темата- този човек често съм го виждал по репортажи, създава впечатлението на спокоен и добър човек. Няма злоба. Не се занимава с разследвания. Странно е, че са го били него. Но това, че няма камери въобще не го вярвам. Полицаите пак ги мързи да си размърдат ташаците. И тук говорим за шумна история.
28
7
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Тоя не вървеше по водата на ГЕРБ,явно...следите водят на там.Щом няма и...камери наоколо,ченгеджийски добре подготвена и...изпипана работа.
27
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БНТ е още като при правешкия *** ще произведем и продадем една консерва за 2 лв., като сме вложили 5 лв.
26
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво бе, сега ще вземат да сложат камери и по храстите в Борисовата та Ивчо и колегите му *** да не могат да "обслужват" дупедатите на спокойствие...
25
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо лично нямам срещу този човек, ама нищо чудно да е от компанията на Гай Ричи. Нещо такива нотки долавях от екрана, и дано да не е някакъв особен триъгълник между мъже с нежни сърца.
24
9
 
28
 
! Отговори
Закривай преди 6 години
БНТ е пирамида в която комунизма още не си е отишъл и има 4000 служители за сравнение бтв 500, нова 500 и снн 3500, на всичкото отгоре има държавна субсидия от 120 000 000 млн. е Нема такава държава.
23
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кой го е монтирал за журналист, но честно казано, не става това момче. Чета, че бил гей. Негова си работа. Няма излъчването, увереността и богатия речник, чувството за мярка в разговорите. Не става човека. Такъв е и Кикимян. Сел///чо и половина. Взима тлъста заплата, и само това. Това, че има неистово желание да е в кадър, не означава, че може. Избягал е от Прованса но Прованса нйе. Това охлювче, плешивкото, как да не го бият. Сигурно много е подразнил някого с глупостите си и не е издър
22
10
 
7
 
! Отговори
конспирация - БКП преди 6 години
До мнениеДело на бойната група на ВО на БКП.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20Отврат! Защо се врете навсякъде? Така хомофобията ще ви навре на мястото ви! Бях толерантен към вашата общност, сега - не!
20
4
 
17
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Журналистите са толкова купени и необективни, че този побой не ме изненадва. Всички журналисти са се продали и в името на евроатлантическите ценности са готови да затрият човек. Уж евроатлантически ценности, а това всъщност е деградация, сребролюбие и безродност.
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден реалността ни сваля на земята и е време политиците ни да се засрамят и да видят каква е реалността в България. От зле ,по-зле стават нещата , а агресията е резултат от българската действителност ,защото бедността ражда агресия !
18
5
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ама това не е никакьв журналист непрекьснато прекьсва госта си и не му дава вьзможност да се изкаже ами то е мьчение да слушаш бьлг телевизии
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаше ютия в джоба щяха ли да му счупят носа? Едва ли щяха и да си помислят да се правят на интересни. Времената не са като при Бай ви Тошо сигурни и спокойни! Най големата *** може да ви скочи и да ви натроши кокалите въпреки че при мен едвали ще могат но има хора които немогат да се защитават и ще бъдат натрошени! Няма държава помните ли го оня от драгалевци дето едни му скачаха на члена на ткзс-то? Та същият член казваше по малко държава. Ето го резултата от по малкото държава.
16
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Целият ресурс на МВР е мобилизиран в търсене на нападателите, издирват се очевидци." Това са много пари на данъкоплатците за разплитането на една гей драма...
15
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никого не бият без причина.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То много журналисти са бой, но защо точно този и защо точно от тази телевизия? Както са го подкарали, коя ли ще е следващана гилдия?