СДВР разкри оранжерия за марихуана в Казичене

Задържан е 31-годишен мъж, иззети са над 1,7 кг наркотици
15 апр 2020 20:00, Анисия Иванова
6
СДВР разкри оранжерия за марихуана в Казичене
Снимка: БГНЕС

Столични полицаи разкриха нелегална домашна оранжерия за отглеждане на марихуана в Казичене, съобщиха от МВР. Задържан е 31-годишен мъж, иззети са над 1.7 кг различни наркотици.

Мъжът е задържан на 9 април при спецоперация срещу разпространението на наркотични вещества от служители на СДВР.

При последвалите процесуално-следствени действия в къщата в Казичене, обитавана от задържания, полицаите попаднали на помещение, приспособено за оранжерия.

Оттам са иззети 54 растения марихуана, оборудване и технически средства за отглеждане на растенията, електронна везна, полиетиленови пликове с вещества на буци и прах - различни по размер, пликове и кашони с тревиста маса и сума пари.

От изготвените експертни справки станало ясно, че иззетите вещества са над килограм марихуана, 722.5 грама амфетамин и 7.6 грама кокаин.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура задържаният е привлечен като обвиняем за престъпление по НК. Наложена му е мярка "задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е за нашия джоб
4
0
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Голямо геройство!...Кокошкарите се откриват бързо! Голяма новина!...Смея се като ***...Как може да вкарате такава смехория в сайта си,или запълвате ?!?!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера влизам в един супермаркет да си проверя тотото,и гледам отзад една заключена стъклена витрина с надпис ,,Hemp-products''.Но никой не купуваше.Изглежда че по това време всички са били под 18.Иначе си купуваш,свиваш си фишека и си сядаш на тротоара да си пафкаш на рахат.
2
0
 
4
 
! Отговори
Кой? преди 4 години
За лична употреба? Или как?
1
4
 
4
 
! Отговори
4epa преди 4 години
СПОНСОРИТЕ НА БСП НАМАЛЯВАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!