Задържаха мъж в Хасково, подозират го в купуване на гласове

Арестуваният при спецакцията е криминално проявен
17
Задържаха мъж в Хасково, подозират го в купуване на гласове
Снимка: БГНЕС

Мъж е задържан при акция на полицията в Хасково по подозрение за купуване на гласове на изборите на 11 юли.

При операцията полицаите са влезли в помещение и в къща на 30-годишен криминално проявен мъж от града. Той се е занимавал с търговия на фалшифицирани маркови спортни стоки.

В дома му са открити голям брой дрехи и обувки, носещи логото на известни търговски марки. Освен това при претърсването са намерени и не малък брой парични средства.

Източници на МВР са съобщили пред БНР, че вероятно паричните суми, открити в дома на мъжа, са били предназначени за търговия с гласове на предстоящите парламентарни избори на 11 юли. По случая е образувано досъдебно производство. 30-годишният мъж е задържан за 24 часа.

Във Варненска област при друга специализирана полицейска операция срещу купуването на гласове досега са проведени десетки разпити, има и задържани, но на този етап от полицията и прокуратурата отказват официална информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
До Чичо Митко преди 2 години
Защото всичко е измислица, това са на Рашков похварите. Пускат някаква новина и чакат балъците да повярват, а като поиска някой доказателства, набързо измислят друга още по абсурдна глупост.
13
0
 
1
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
И у нази додаха,ама ние не сме за сто лева , повече,пет хиляди на глас тогава.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Хаскьой е" дрийм тийма "на Д.Добрев Бобъра.
11
1
 
1
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До бай Миле. Е, и сам не си вярваш на тия проценти, ама нейсе, така като те е обладала огромна омраза. Само че с тия акции по-скоро ще го отнесе черепа и кюстендилската сливва.
10
0
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Има "подозрения", парите "вероятно" са за купуване на гласове. Ами браво на МВР, и аз мислех, че са "умни", ама май...
9
1
 
1
 
! Отговори
бай Миле преди 2 години
Ей.. отиде вота за гроп... с тия акции, на предстоящите избори може и 10% да не вземат...
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подозират го. А доказателства нямат. Иламо пари. Но човека е трафикант на дрехи и други стоки. Много ясно, че ще има пари- с тях купува стоките менте. Тръгнали еднин селянин да подозират в купуване на гласове, а големите корпоративни вотове няма кой да тръгне да ги търси. С по един селянни тук там хвърлят прав в очите за дейност на служебното на Божков.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който насъсква хората и ги противопоставя неминуемо всичко се обръща срещу него.Сега хората имат големи очаквания, само някой от новите да кривне и тежко му горко, няма да има втори и трети шанс както с Бокича.
6
6
 
10
 
! Отговори
Българин преди 2 години
И ние българите подозираме, че калинките на Радев са пълни некадърници и мошеници ама наглеците си управляват и изобщо не им пука!
5
0
 
6
 
! Отговори
Чичо Митко преди 2 години
Интересно ми е,защо никога не казват,като хвана някой да купува гласове за коя партия ги купува...?
4
3
 
11
 
! Отговори
Биг Г преди 2 години
Да кажат за коя партия поне.Ама най вероятно е за Божков изнсилвача
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало, Четвърти, ти не можеш да смяташ. С 1000 лева можеш да купиш само 20 ромски гласа. Или само 10 гласа вече. За 200 ромски гласа ти трябват 10 хиляди лева. Не е толкова лесно и евтино. Само големи и силни партии с голяма държавна субсидия могат да купуват гласове..
2
6
 
9
 
! Отговори
А, сега преди 2 години
От сегашната власт разни рашковци и комити докато ще боравят с думи като вероятно, говори се и известно е? А и какво купуване на гласове след като благодарение на Радев и промяната на избирателния кодекс от шоумените тази практика е безвъзвратно изкоренена. Нали така казаха. Сега ако намерят в мен хиляда лева винаги може да кажат, че купуват с тях 200 ромски гласа. То така половината народ може да задържат.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първите честни избори без Химикалката на Тотев.