Мъж буйства, нанесе телесни повреди на четирима полицаи

Той е задържан и е привлечен към наказателна отговорност
11 яну 2022 20:55, Елка Василева
73
Мъж буйства, нанесе телесни повреди на четирима полицаи
Снимка: архив, БГНЕС

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 30-годишен мъж за нанасяне на телесни повреди на четирима полицаи.

На 08.01.2022 г. в района  на ж.к. „Дианабад“ обвиняемият бил спрян за полицейска проверка.

Униформените му поискали документи за самоличност, а той започнал да буйства.

Извадил нож и порязал ръцете на трима от полицаите, които опитали да го усмирят.

След това ударил с глава полицейски инспектор, вследствие на което ѝ счупил носа.  

В резултат от действията си обвиняемият нанесъл леки телесни повреди на четирима полицаи, съобщиха от прокуратурата.

По случая е образувано досъдебно производство. Предвиденото наказание е лишаване от свобода за срок от 1 до 5 години.

Предвид опасността обвиняемият да извърши друго престъпление той е задържан 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако тези полицай са се легитимирали със служебните си карти,и този млад човек не бе се отнесъл с внимание към тях,те са имали право да го задържат до изясняване на самоличността му.Но ако са постъпили неправилно,то значи,че са събудили съмнения за легитимност у него и той се е възпротивил.Ако те не са се легитимирали а той се е представил с документа си за замоличност,би могъл да направи жалба до Комисаря на съответното районно управление от което са полицаите за злоупотреба с права.
34
3
 
13
 
! Отговори
Леле Леле преди 2 години
Понеже очевидно не вдявате за какво става въпрос тука ,ще ви го кажа по нагледно.Пример: Спира ви полицай и ви иска документите. Вие му казвате, първо да се легитимира както спомена колегата по долу... Знаете ли какво се случва. Утрепват ви до неузнаваемост от бой, после единият полицай си къса пагона, другият си вади джобното ножче и се порязва по ръката / колко удобно / и не само че няма да получите възмездие , ами и ще ви осъдят жестоко. Ето това е БГ полицията.Примерите са безкрайни.
33
0
 
11
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
съвет към всички при всяко съприковновение с родното ни корумпирано МВР винаги вадете телефона и записвайте ,имате пълно право на товаповечето ченгета са гамени и нямат понятие от закони и граждански права и дори конситуционни права на българските граждани ,самозабравили се селяни и комплексари са повечето ,тук таме някой по-свястен и разбран но другото е страшна леш под всякаква критика от джунглата забрано !
32
3
 
11
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
На няколко пъти ей така са ме спирали вечер куките и са ме гаврили ,покажи си документите ,изпразни джобовете ,кой си какво си какво правиш ,с какво се занимаваш ,а аз просто се прибирам от работа и последното нещо ми е до някви *** куки да ме гаврят все едно съм престъпник!Последния пък ми извършиха абсолютно неоснователно претърсване ровиха ми по джобовите и порномето , и като за капак отказаха да си покажат значките и служебните карти ,ходих до прокурор за тая работа писах жалби ,файда
31
6
 
8
 
! Отговори
хохо преди 2 години
Ако това се беше случило в САЩ, ченгетата щяха да са го разстреляли извегра долен!!! Жалко, че нашите полицаи нямат такива правомощия като американските си колеги.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако безпричинно са го спрели и са му поискали личната карта без да се легитимират,значи са нарушили правилата и дефакто са се изгаврили с него.У униформата не означава Държавноста. Само легитимацията удостоверява правото на полицая да извърши проверка на документа ти за самоличност.Но и арестувания е постъпил неправилно,като не е показал документ за самоличност.Той е задължителен за носене всекидневно и всеки гражданин е длъжен да го представи при поискване от легитимен орган на властта.
29
2
 
11
 
! Отговори
Чудил се той преди 2 години
Докато такива наивници като тебе се чудят, полицаите ще се гаврят с нас както си искат. Как въобще можеш да допуснеш че това е вярно които го представят полицаите. Как въобще ти минава през кратуната че ще бие 4ма полицаи. Дори да не са полицаи ,просто няма как да се случи.Ама много *** народ сме ей.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво прави цялата тая *** да го проверява? Човекът явно не е имал в себе си сума, достатъчна за достоен подкуп на толкова михлюзи и се е изнервил малко...
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето това е човек, с напълно правилно отношение към родната милиция!
26
2
 
10
 
! Отговори
До милиционера преди 2 години
4.Всички комплексирани неудачници в живота стават полицаи за да си избиват комплексите като бият други хора.5. Ей бивш милиционер, дано да повиват твоето дете някой ден, нищожество мизерно
25
4
 
12
 
! Отговори
До милиционера преди 2 години
1. Това е поредната смешна постановка на мърльовците с титла , полицаи. Как пък не спряха да ги "бият" тези, полицаи бе . Дори в районното го бяха "били" един полицай ако си спомняте. Че и пагона му скъсаха.2. Толкова ниско интелигентни са ,че даже не осъзнават колко смешни изглеждат отстрани, като казват че някой ги е бил.3. Ако второто не е вярно, значи се мислят за толкова безнаказани ,че могат да си правят каквото си искат .
24
5
 
8
 
! Отговори
179 преди 2 години
Престанете със този Соц. Преди 89 са ставали престъпления и никой не е говорил за тях публично. Убийствата са били доста повече. Както и днес така и тогава хората със пари и връзки са се измъквали и не са ходили в Белене. След 20 години като стане още по-голямо чудо ще почнете да мрънкате как по времето на ББ е било хубаво. Айде стига вече. Ако не приемем грубата истина ни очаква още дълго тъпкане във калта.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По лоши винаги има.. хамерите направо стрелят на месо...
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гледах репортаж от Русия. Добре почерпен шофьор се репчеше на някакви ченгета като мечки. След малка пауза разказваше трогателна история със сълзи на очите и *** петна по лицето...
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдаа, ще се лъзне няколко пъти по стълбите на районното.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става като не пускате хората в кръчмите да се бият там! *** зелев сертификат:)
19
1
 
4
 
! Отговори
Кво преди 2 години
Хаха, това ако са полицаи.....
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицаите са виновни! Не са разбрали "вие знаете ли кой съм аз!!"
17
8
 
8
 
! Отговори
бившо ченге преди 2 години
До 15 Нямаше да го убием!Но щеше такъв бой да отнесе,че една година да го завиват в *** кожи!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тормозели детето и то загубило контрол.