Арестуваха тартор на просяци-менте в Бургас

Единият от тримата е жертвата на Динко
10 авг 2023 14:56, Александър Попов
27
Арестуваха тартор на просяци-менте в Бургас
Снимка: БГНЕС

58-годишен криминално проявен бургазлия, склонявал трима мъже към просия срещу обещание за добри доходи, е задържан в резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас.

Задържаният организирал стройна система, в която всеки от просещите заемал определено място. Единият от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч, обичайно се представял за инвалид с една ръка или без крака, пребивавайки най-често на територията на Бургаски регион, като освен в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол. Именно за него се предполага, че е нападнатия от Динко от Ямбол.

Другите двама – на 30 и 59 години, просели основно в Пловдив и Варна, като често били ротирани от 58-годишния бургазлия. Същият договорил с тримата просещи различно съотношение при разделянето на „печалбата“, като подсигурявал и транспорта до „работното им място“.

58-годишния криминално проявен бургазлия е задържан за срок до 24 часа. Тримата просещи са разпитани в качеството на пострадали „жертви на трафик“. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура по компетентност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: БургасМВРпросяци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
51
 
! Отговори
нормален преди 9 месеца
Добре че беше Динко, просяците обират хората всеки ден. Подиграват се с добротата.В България просията е престъпление, къде са институциите?
2
0
 
29
 
! Отговори
корупция преди 9 месеца
явно сега са се сетили, че е ОПГ за измами . Да ги съдят за проституция бе . Отвратни скимтящи псевдохора . Бургаските потайности .
1
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всичко това е благодарение лечителските способности и дарбата на Динко от Ямбол, който с две плюнки и три псувни,кара сакати хора да проходят,слепи да погледнат.