Планински спасител се удави, след като спаси сина си

Инцидентът е станал в Черно море
32
Планински спасител се удави, след като спаси сина си
Снимка: БГНЕС

Планинският спасител Александър Илиев от отряда на ПСС - София се е удавил, докато спасявал сина си във водите на Черно море. Това съобщиха от Планинската спасителна служба на профила си във Facebook.

"Сразени сме от новината за гибелта на обичания наш колега - Александър Илиев от отряда на ПСС - София. Сашо спаси живота на сина си, но водите на Черно море отнеха неговия. Тъгуваме, че губим скъп приятел, опитен колега, отличен познавач на планините, баща на две прекрасни деца. Ще ни липсва усмивката ти, компанията ти в работата и в безбройните екскурзии заедно, вечната готовност и хъс да спасяваш и спокойствието, което внасяше и в най-трудните ситуации, Саше!", написаха от ПСС.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: удавникЧерно море
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 8 месеца
Слаб плувец. Това все едно гларус спасител да тръгне в планината да спасява сина си в преспите и чукарите.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Скоро се върнахме от морето. Такова не бях го виждала досега- бурно, силен вятър, огромни вълни, които удрят, завъртат и въвличат навътре бързо, ако се отпуснеш. Входът към морето на места до колене или дълбока дупка до гърди. Пред очите ни спасителите на северния плаж в Приморско спасиха момче и момиче. Жалко за този човек спасил детето си.
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ужас!
26
0
 
3
 
! Отговори
: преди 8 месеца
Чермо море няма черен свят , името му е свързано с опасностите , които крие , винаги внимаеайте на нашето море. Жалко за човека и семейството му , но си струва дори да умреш за да предпазиш най-скъпите си з а по-скъпо от децата няма.
25
10
 
1
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 8 месеца
Е той като го извадил на брега ли се удавил? Нещо не се връзва. Като спасиш някого го вадиш на брега и как ще се удавиш на брега?
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жалко за човекът. Едно почернено семейство. :-( Морето е много лошо! Преди 2 дена убеждавах приятелка да не влиза във водата, че е опасно за нея. Сърди ми се доста и накрая на пук влезе. Завъртя я два пъти.. едвам я изкарах. Силни вълни, които дърпат навътре яко. Отгоре вълната те събаря, отдолу те влачи навътре. Много опасно море.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Звучи като фейк нюз , като кандидат президент Митьо Пищова. Знае , че нападателят е в чужбина. Как . Аз ако ходя със син на море ще се огледам за спасител, ще го попитам . Ако е неохраняем плаж ще погледна статистика за удавени там . Децата трябва да се пазят. Глоби има . Сигурно е била много трудна и сложна ситуация. Хората грешат. В чужбина закона е като тука. Нападателят ще го хванат . Ще го осъдят . ПСС да си имат комуникация и със спасители, и с богати собственици на хеликоптери .
22
2
 
9
 
! Отговори
Истински мъж! преди 8 месеца
Браво, на пръсти се броят! Светла му памет!
21
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съжалявам за трагедията, ама ако е нямал водна застраховка, близките му да платят 100 000лв. Нали така мутреят в планината?!
20
3
 
15
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 8 месеца
Водното спасяване няма нищо общо с планинското спасяване. Това простолюдието няма как да го разбере. Колкото общо има между гинеколога и очния лекар
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Горкото дете. Дано да успее да носи този товар...
18
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Руси 19 Това не е мъжество а последствие от неговата небрежност. Този за да позволи на сина си да попадне в такава ситуация че да застраши живота и на двамата явно не е имал нужните качества да научи сина си да внимава. Жалко е че има смъртен случай но природата не прощава такива небрежности. В природата си има закономерности и когато някой не се съобразява с тях си плаща.
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А дано всички българи да са като него :))))
16
3
 
37
 
! Отговори
Руси преди 8 месеца
Поклон пред един достоен мъж ! Мъжеството му е огромно и аз лично се прекланям !
15
2
 
44
 
! Отговори
Колко гадно преди 8 месеца
Баща даде живота си за детето.... Ужасно, съболезнования на близките!!!!
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Морето си има особености. Каквото могъл направил.
13
1
 
39
 
! Отговори
Някой преди 8 месеца
За съжаление, морето е опасно толкова, колкото и планината! Хора, пазете се и не разчитайте на някой друг да Ви пази!
12
2
 
19
 
! Отговори
Диньо Халембака преди 8 месеца
Някои държави с доста развит туризъм са оставили къпането в морето на собствената воля и преценка на всеки плажуващ. Опасността е различна за всеки, а децата имат родители- да решават вместо тях. В крайна сметка, никой няма да ходи след теб цял живот да ти селектира опасностите.
11
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нашето море не случайно се казва "черно"! Който е ходил другаде, знае че няма нищо общо. Изключително опасно е!
10
23
 
5
 
! Отговори
Tенгри кан преди 8 месеца
Стойте си у дома, поливайте си зарзаватя;))) Офф, забравих, чи вечи нис ейти зарзават, ами си го внасяти от Турция, Гърция, Македония, картофи от Египет, хахахахаха, а вий ша хойкати... Ми, да би мирно седело, не би, чудо видело!;)))