Акция срещу купуването на гласове в старозагорското село Калитиново

Полицейски пунктове са разположени на всички входове
7
Акция срещу купуването на гласове в  старозагорското село Калитиново
Снимка: БГНЕС

Полиция влезе в старозагорското село Калитиново, униформените проверяват сигнали за купен вот, предаде Радио Стара Загора.

В момента се проверява една от къщите в старозагорското населено място, очаква се всеки момент в селото да влезе и жандармерия.

Полицейски пунктове са разположени на всички входове към селото, проверяват се автомобили, а акцията е насочена и срещу наркоразпространението.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: стара загора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 7 месеца
Когато западните политици обещават на малцинствата и емигрантите социални помощи, субсидии, квоти, привилегии, това не е ли купуване на гласове?
4
1
 
3
 
! Отговори
а бе,шушон преди 7 месеца
До Емигрант Българина просто няма за кого да гласува!Всички са червенушки!Що да не изкара някой лев от тях!?България още не е европейска държава!След 30-40 години може би,но не и сега!За разлика от теб нашенеца много добре вижда какво се случва!
3
1
 
3
 
! Отговори
баси идиотизма преди 7 месеца
Ако МВР бяха докарали и танкове,всички далавераджии щяха да втреперят баджаците!
2
2
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Какво се хвали МВР с акции като винаги на избори се купуват гласове?България е единствената държава в ЕС в която се купува вот-ЕДИНСТВЕНАТА!Това означава,че българинът е толкова проsт, че няма право да гласува със съвест и морал, неговият вот е контролиран!Тиквата си го каза,ако Хекимян не е на балотаж НИЕ ще подкрепим Терзиев!Значи няма герберугите да гласуват със съвестта си,а каквото им каже"главорезът"?От десетилетия ГЕРБ и ДПС купуват вот,всеки знае това,нещо промени ли се от акциите ?
1
1
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 7 месеца
Магазините провериха ли ги,списъци с имена и суми срещу тях имало ли е ?Е щом е имало значи има купен вот.Само да питам докога ще се правят някои хора на интересни че има ли магазин в по крайните квартали и малките населени места в който да няма списък с вересии.Далеч съм от мисълта че няма купуване на гласове, но това е прах в очите на хората.