19 пияни шофьори спряха катаджиите за последните 24 часа

След употреба на наркотици зад волана са седнали 12
29
19 пияни шофьори спряха катаджиите за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

19 пияни шофьори спряха полицаите за ден. 12 от тях са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, а седем с над 1,2 на 1000, един e отказал тестване, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Под въздействие на наркотици са засечени да шофират 12 водачи, а шестима са отказали да бъдат тествани.

В специализираната операция за спазване на Закона за движение по пътищата са проверени 10 252 моторни превозни средства. Извършен е контрол на 12 029 водачи и пътници. Съставени са 2889 фиша и 580 акта за установени административни нарушения.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: МВРшофьорипияни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всеки ден хващат по средно 15 пияни и 10 дрогирани. Значи за 100 дни са 1500+1000 то няма да остане шофьор в България след година бре.
20
1
 
0
 
! Отговори
Who Cares преди 5 месеца
Изглежда неграмотността на журналистите е повсеместно явление. От написаното става ясно, че в България 19 пияни шофьори са спрели катаджиите в България само за последните 24 часа?! Те това е демокрация!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това някаква шега ли е? От 10 000 проверени, 12 пияни? Само в нашия малък квартал за 24 часа ще хванат 240 пияни. И .д и.оти, сър.
18
0
 
1
 
! Отговори
bez преди 5 месеца
pribirane
17
0
 
0
 
! Отговори
twoito преди 5 месеца
mnenie ne mi e merodawno
16
1
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 5 месеца
Хайде стига бодри рапорти!Пияни сте хванали,да,дрогирани не,защото това се доказва САМО СЛЕД КРЪВЕН ТЕСТ,чийто резултат излиза след минимум шест месеца!Така,че,по-накратко,фалшивите ви "статистики" никого не интересуват и престанете да се хвалите с тях,защото сте жалки.Колко дрогирани ченгета хванахте днес,НУЛА,НАЛИ?Защото тестовете били точни за мен,ама за ушевия били под въпрос!АРЕ У ЛЕВО,некад.ърници с патлак на зад.ника!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!НИЩОПРАВНИЦИ ЦЯЛ ЖИВОТ,чиито пенсии и заплати плащаме всичк
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя словоред за нищо го нямате! Това, което сте написали, е че полицаите са спрени от 19 пияни шофьоря. А сте искали да напишете, е че 19 пияни шофьора са били спрени от полицаите. После се чудите, защо расте неграмотно поколение
14
0
 
5
 
! Отговори
Закон на Мърфи преди 5 месеца
Полицайте казаха че тестовете са не точни и невалидни като ги тестваха!Хайде да минат депутатите на един тест да видим кой ще светне?Имунитета им дава право да карат пияни и да нарушават законите защо ?
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Само яко лупане
12
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 месеца
Мани, катажиите оправия проблемите на пътя. Вече нема да се трепят, и младите шофьорчета ще внимават и ограниченията на скоростта ще спаэват.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Преди време гледах видео в Ютуб как спират жена на пътя в САЩ и я арестуват и вкарват зад решетките защото не си е платила глобите. А тук в България пускат убийци на свобода. Ами то не може да пускат убийците и да искаме да има ред.
10
1
 
5
 
! Отговори
VS преди 5 месеца
Не разбрахте ли!? Докато не влизат в затвора ( в зависимост от нарушението) от 3 до до живот няма да се оправят нещата!!!
9
2
 
2
 
! Отговори
Всеки ден ще е така! преди 5 месеца
и перебройх 40 автомобила на паркинга из разни храсталачета имаше още поне 20 най вероятно на персонала ,хотел няма отиваш и се връщаш ,сигурно са били само трезвеници ! На народа му е сладко и здраво рискува влезе ли първата ракия на всеки му идва смелостта и доколкото знам вече мизата да се отървеш е доста висока НО Я ИМА ! Е ако попаднеш на екип катаджии и БНТ няма да се отървеш то е ясно ! Та високите глоби и страха от затвор не спряха пиенето а вдигнаха мизата -- това е и търсения резу
8
1
 
5
 
! Отговори
Всеки ден ще е така! преди 5 месеца
Тука се пие друса и се кара ! Едно време се се пиеше и се караше още повече ,а във селата да идеш до центъра със колата и да удариш 3-мастики и да отскочиш до съсседното село си беше нещо нормално ,затова си имаше и лафове като ,,пиян тракторист,, и др . Само че вреената са други захванаха се за пиенето почнаха наркотиците ,То снощи във държавата е имало 500 000 надрусани и още толкова пияни те хванали 20 човека то това си е смешно Във Петък бях до едно скатано заведение над града и пребройх 40
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И какво,все тая.Съда ги пуска...
6
1
 
3
 
! Отговори
Дрис бг преди 5 месеца
Както в едно заглавие едно време тука бяха написали че Ердоган е тръгнал на кръстоносен поход хахахах
5
0
 
13
 
! Отговори
Граматик Граматиков преди 5 месеца
Заглавието е писано от пиян журналист хахаха. Егати словореда, който тотално променя смисъла.ТРАГЕДИЯ!!!
4
2
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 5 месеца
Момичета от Град Перник биха Момче Със СОП Нова НюзБГ Интернет МЕТА
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво на пияните шофьори, че са спряли катаджиите. Къде са тръгнали така.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Верно ли 19 пияни шофьори са спирали катаджии? Защо катаджиите спират на пияни?