Заловиха 18 пияни и 8 дрогирани шофьори за денонощие

Проверени са 9890 моторни превозни средства
9
Заловиха 18 пияни и 8 дрогирани шофьори за денонощие
Снимка: БГНЕС

В рамките на изминалия ден са установени общо 18 водачи, качили се зад волана след употреба на алкохол и 8 под въздействие на наркотици, съобщиха от МВР.

С алкохол в кръвта между 0,5 и 1,2 промила са шофирали 12 души, а шест - с над 1,2 промила. Четирима са отказали тестване.

Под въздействие на наркотични вещества са засечени да шофират осем водачи, други осем са отказали да бъдат тествани.

Проверени са 9890 моторни превозни средства в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция, за спазване на Закона за движението по пътищата. Извършен е контрол на 10 736 водачи и пътници. Съставени са 2645 фиша и 586 акта за установени административни нарушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Жълта книжка преди 3 месеца
А да не говорим колко много шофьори, когато са на път и се отбият в някое крайпътно заведение какво си мислите, че си поръчват за пиене? Не, не е вода или безалкохолно. И друго, от 10 - 11 часа по заведенията вместо кафе, мъжете поръчват твърд алкохол, после се качват зад волана. Манталитета е просташки в България барабар и жените, че търпят това.
5
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
До 4 и преди 15 дни да са взели пак си го заслужавате, наркоманче ;)
4
1
 
4
 
! Отговори
Ади Х преди 3 месеца
Колко от тези дрогирани шофьори са били под влиянието на наркотици и колко просто са употребили в последните 5 дни?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен..Ако си направиш труда , поне за малко огледай се дали и във твоята ФАМИЛИЯ не се намират , поне 3-*** с проблем с дрога !Не е за радостно , нали с/у теб шофират такива . Да не говори пък за такива които ПРОДАВАТ свидетелства за право управление , не само на всички роми , но и на Бг-кифли ... Защо няма затвор за тези които ПРОДАВАТ , ИЗПИТИ , ДИПЛОМИ , КНИЖКИ И ДИЛЪРИ ? Явно имаме СРАСТВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯТ АПАРАТ СЪС ПРЕСТЪПНИЯТ СВЯТ , ... ИЗПОЛЗВАНИ КАТО СВОИ ''РАБОТНИЦИ'',.. ЗА ПА-РИ
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо не се признае , че толкова много време се пускаше МЪГЛА , за това че НЯМАЛО наркомания в България ????Според родителска организация , цифрата на деца употребяващи ДРОГА в кв. Люлин , е ''само'' 30 000 /тридесет хиляди / .Най-големият проблем сега е УПОТРЕБАТА НА КИТАЙСКИТЕ КРИСТАЛИ , които отиват направо в мозъкът , и пациентът - ОЛИГОФРЕНЯСВА !
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пусни ги тези дрогираните да ходат да се оплачат на мама и татко работещ в системата да го покрият, че продава бело... Гаражите никой не застрахова!