Спипаха 12 нелегални мигранти в кола на входа на София

Колата спукала гума, шофьорът е избягал
25 апр 2024 15:16, Красимир Ангелов
16
Спипаха 12 нелегални мигранти в кола на входа на София
Снимка: БГНЕС, архив

Дванадесет нелегални мигранти са установени в лек автомобил при един от входовете на София, съобщиха за БТА от пресцентъра на МВР.

По първоначална информация колата е спукала гума и впоследствие шофьорът е избягал.

Полицията го издирва. По данни на мигрантите, те са сирийски граждани. Колата, с която са пътували, е с чужда регистрация.

Сигналът за случая е подаден в 10:30 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от Страната
Шофьор опита да блъсне полицай, после участва в гонка с него
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Че те останаха ли сирийци в Сирия? Те всичките са в Европа вече. Днес гледах документален филм за Швеция, положението там е трагично само след 20г емиграция.
7
1
 
2
 
! Отговори
Язе преди 1 седмица
А истината е, че биле само 4-***. Спукале гумата, слезнале, чудиле са кфо да праат, та се фанали та врътнале едно дунавско хоро да се подмажат на милицията. Ама като дошел милиционеро и почнал да ги брои, броил, броил, стигнал до 12, оти до толкова се бил научил като ученик и ей ви я новината,
6
1
 
5
 
! Отговори
Язе преди 1 седмица
Спипале 12, оти не намерили оние двамата в жабката.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сега си пуснах клипче на БНТ за ежегоден ретро парад на трабанти във Вашингтон пред музея на шпионите. Правят опит колко човека могат да влязат. Рекорда им за сега е 10 човека в 1 Траби. При това едри американци. Вероятно поне 12 виетнамеца + шофьора. Следващия път да си сложи яки гуми и да гледа къде кара нашия каналджия и да не им дава да ядат и оият два дни преди пътуването
4
0
 
14
 
! Отговори
Мхм нямаше и да чуем преди 1 седмица
За тези, ако не спукат гума или не катастрофират няма и да чуем. Минават транзит и заминават, чудно как прескочили границата и минали цяла Южна България необезпокоявани. После защо лошите австрийци не ни искат в Шенген. Ни цялата работа сме си свършили.
3
0
 
5
 
! Отговори
Язе преди 1 седмица
Сега предлагам да съдят общината за разбитите пътища, излагане на смъртна опасност на повече от 13 лица, както и за пропуснати финансови ползи. Ей не ги оправия тие пътища бе!
2
0
 
6
 
! Отговори
Шофьорът преди 1 седмица
случва се спуках гума но коли и бусове натъпкани с мигранти колкото искаш отивам и скачам на друга кола или бус където каже баш барото каналджия.,лека и доходоносна колеги хайде че важна работа ме чака да карам мигранти.
1
0
 
6
 
! Отговори
ъ преди 1 седмица
Тия пък от скръндзалък ще се издушат бе! Дванайсет души в една кола, как няма да спукат гума.