Хоп. Хванахме Deep Dish на плажа

Отпивайки студени коктейли на Ибиза, нашия агент Йордан Михайлов се натъква на Sharam – половинката от Deep Dish
5 юли 2007 12:29, Екип на Dnes.bg
0
Хоп. Хванахме Deep Dish на плажа
Отпивайки студени коктейли на Ибиза, нашия агент Йордан Михайлов се натъква на Sharam – половинката от Deep Dish. Без да губи никакво време, той задава няколко въпроса на Sharam.

Какво означава Ибиза за теб? Можеш ли да ни разкажеш за първото си преживяване там и дали сега намираш нещата за по-различни?

Ибиза е малко като разтеглена версия на Winter Music Conference в Маями, където можеш да се срещнеш и да слушаш много от твоите познати и колеги. От там тръгват нещата, които ще се налагат през новата година. Използваме да ходим на Ибиза през пролетта, малко за почивка и разбира се да промотираме новите парчета.

Какво си планирал да пуснеш на твоя сет за Pure Pacha (традиционно петъчно парти на Ибиза – бел.ред)

Никога не мога да кажа предварително. Моя сет се променя всяка вечер в зависимост от хората. Нека да кажем, че имам няколко нови парчета, както и доста музика от Yoshitoshi.

Кажи ни какво най-много обичаш да правиш в Ибиза? Имаш ли някакви любими места?

Първата ми задача,  е да се наспя добре преди да дойда тук. Тук нещата много лесно излизат извън контрол. Иначе като заведения много обичам да ходя в  Blue Marlin за по едно питие, иначе в Sa Cappela храната е страхотна.

Има ли нещо специално за теб да пускаш на Pure Pacha?

През последните няколко години имах две свободни петък вечери и отидох да видя Пийт (Тонг – бел.ред.). И двамата си изкарахме чудесно. Пийт е доста впечатляващ и очаквам с нетърпение да пускаме заедно атзи година.

Кой ти е любимия спомен от Pure Pacha?

Nic Fanciulli,  и аз отидохме да гледаме Пийт Тонг преди няколко години. Обърнахме няколко шота, всъщност доста. По едно време и двамата с  Behrouz се озовахме на пулта зад Пийт и го тупахме доста силно приятелски по гърба, като и на всичкото отгоре подскачахме през цялото време така, че пулта се тресеше. Накрая се търкаляхме по пода от смях. Направо се разбихем онази вечер.

И последно, какво се случва около теб напоследък?

Тъкмо приключих записа на вокалите за новия ми сингъл The One с  Daniel Bedingfield, който ще излезе към средата иликрая на лятото заедно с друг сингъл Be The Change с Anousheh Khalili. Освен това довършвам и последните детайли около новия ми албум, който ще излезе в края на годината и в него ше има доста интересни колаборации с имена, които засега няма да споменавам.

Междувременно колегата на Sharam от Deep Dish – Dubfire е гост на столичния клуб Червило този петък (6 юли).

www.deepdish.com
www.myspace.com/sharamdish
http://www.myspace.com/djdubfire

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари