H.M.S.U. празнуват 13 години заедно с юбилея на Hospital Records

Двата рождени дни ще бъдат в една вечер
Обновена: 9 яну 2012 12:53 | 9 яну 2012 12:53,
1
H.M.S.U. празнуват 13 години заедно с юбилея на Hospital Records
London Elektricity. Снимка: H.M.S.U.
На 21-и януари добре познатата на българските фенове дръм енд бейс организация H.M.S.U. ще отпразнува 13-ия си рожден ден.
 
Столичният партицентър 4КМ ще отвори вратите на трите зали, тъй като другият рожден ден, който ще се празнува е 15-е години Hospital Records. Hospitality е пътуващо по света клубно събитие, развито от английския дръм енд бейс лейбъл Hospital Records.
 
В българското издание на вечерта ще се включат основателят на Hospital – London Elektricity, две от най-прогресивните имена на световната дръм енд бейс сцена – S.P.Y и Sigma и уникалните вокали на Dynamite MC и MC LowQui.
 
Заедно с гостите, разбира се, умения ще преплетат и рожденниците от H.M.S.U. Crew – High Roll (Konspirator & Mocks), acidtrip, targy и Ogonek, доказвайки за пореден път добрия вкус и умението на българските дръм енд бейс фенове да се забавляват подобаващо.
 
Вратите ще отворят в 22:00ч., като клубът ще бъде подплътен с мощен звук, яки светлини, декори и ефекти, за да представи подобаващо най-доброто от световната дръм енд бейс култура в една вечер.
 
Промо билети са вече в продажба до изчерпване на наличните количества в  4:20 Shop,  BreakPoint, на цени – 20 лв. до 9-и януари и 25 лв. до 20-и януари. Билети за събитието могат да бъдат закупени през мрежата на Eventim.bg  на цени от 25 лв. до 9-и януари и 30 лв. до 20-и януари. На входа цените ще бъдат 25 лв. - от 21:00 до 22:30 часа и 30 лв. - след 22:30 часа.
 
Възрастовото ограничение е стриктно 18+.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: HMSU
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
freaky преди 12 години
ке се изкъртим ! ауу :D