Местят концерта на GusGus в столицата

Шоуто на 11 декември ще бъде в студио "Орфей"
26 ное 2014 12:40, Александър Попов
1
Местят концерта на GusGus в столицата
Снимка: Facebook

Засиленият интерес към концерта на исландската банда GusGus и ограниченият капацитет на Клуб „Терминал 1” до 450 човека са причините, накарали организаторите от EventEase да преместят събитието в Студио „Орфей“. Студио „Орфей“ се намира на ул. Самаков 60, зад Интерпред, само на 100 м. от метростанция  ”Жолио Кюри”. Вече закупените билети не се нуждаят от презаверка.
 
Новото място е с капацитет 700 души и ще даде възможност на всички желалещи да видят за пръв път на живо спефицичния лайв на електронните ветерани GusGus.

На 11-и декември от 20.00ч. всички присъстващи фенове ще могат да изживеят въздействащия им микс от специално подготвеното светлинно шоу и музиката от последния им албум Меxico.

Екипът на GusGus ще е в състав от 8 души, които ще пристигнат ден по-рано, за да подготвят шоуто в детайл. Исландците ще имат и своя мърчандайз зона, от която българските им феновете ще могат да закупят дискове, тениски и други изненади.

Междувременно организаторите обявиха, че родните представители на алтернативната електронна сцена у нас – The Science, ще представят своя лайв проект, който ще подгрее публиката за шоуто на GusGus. Зад The Science стоят двама души – Мартин и Нино Гомез.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: GusGus
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари