8 арестувани заради изчезнало българско момиче в Англия

15-годишната Ана не говори английски език
Обновена: 5 апр 2014 08:34 | 5 апр 2014 08:32, Камелия Цветанова
47
8 арестувани заради изчезнало българско момиче в Англия
Снимка: Ройтерс, архив

Осем души са били арестувани във връзка с изчезването на българско момиче, съобщи Би Би Си.

15-годишната Ана Симеонова, която пристигнала във Великобритания от Полша преди 5 седмици, била видяна за последно на 25 март т.г. в Лестър.

От арестуваните един 29-годишен мъж остава в ареста, шестима са освободени под гаранция, а друг 35-годишен е освободен без да са му повдигани обвинения.

Момичето не разбира английски език. Говорител на полицията в града обясни, че засега няма доказателства Ана да е станала жертва на отвличане или да е пострадала по някакъв начин, но властите не изключват нито една от възможностите за изчезването й.

"Ана може да е напуснала дома си по собствена воля, но разглеждаме и възможността да е намесена и трета страна", обясни шефът на регионалната полиция на графство Лестършър инспектор Саймън Престън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
10
 
! Отговори
мешерето преди 10 години
Едните *** са я откраднали от другите ***.Дошла от Полша преди 5 седмици... Ами ОК, сега си я търсете в Чехия...Лошото е,че заради *** навсякъде не ни искат и ни отъждествяват с ***.
28
5
 
7
 
! Отговори
Питката преди 10 години
Британската полиция не прави разлика дали изчезналото момиче е ромка, българка или белгийка примерно. Щом е изчезнало те ще я търсят и ще накажат този или тези, които са виновни, а момичето ще получи адекватна помощ в приемно семейство. Ето това е разликата между нормални свят и България - просто има правила не само за белите, но за всички, които се намират на тази територия. Канал за износ на хора от Англия към Третия свят е невъзможно да има, все пак Лондон не е София.
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
18 се е поизхвърлил. Българката се доказа пред света с високи качества, няма от какво да се срамуваме. Това, че има и ***, важи за всяка нация.Не отговаря на истината и това, което се твърди относно родителските съвети за бъдещ зет. Ние сме си расисти и за това има исторически причини. Който не вярва, да потърси сборници с автентичен фолклор, да чете и да си прави изводите.
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Qvno tineidjarkata e golqma koponjdiika i se e otnesla nqkade po etajite na ingilizite !
25
1
 
19
 
! Отговори
На 22 съм преди 10 години
Аз също уча в Англия, работя в администрацията на университета към моя факултет (почасово), имам приятели от всякакви националности, уча, гледам да изкарвам прилични оценки. Тук е доста скъпо, но пък изкарвам някакви допълнителни пари за да не съм в тежест на родителите ми. Нямам разходи по 7000 лв. на месец обаче. Правителството отпуска заем за да може да си платиш таксата за университета. А път нашите помагат с каквото могат. Така че възможно е.
24
2
 
5
 
! Отговори
До 27 преди 10 години
Човека написал това е абсолютно прав. Ако Вашата дъщеря е свястно момиче много хубаво, но се съмнявам да знете какви ги върши там. От друга страна няма лошо да давате по 7000 на месец за нея ако парите сте ги изкарали по честен начин, а ако са по начина по който ги изкарват българските работодатели, а именно с ниски заплати и за сметка на нормалния живот на служителите си да знаете, че всичко се връща на този свят. Не говоря празни приказки, а от 10 години водя сериозна статистика на мои познати
23
11
 
4
 
! Отговори
о нещастнико под №18 преди 10 години
Детето има всеки месец 7000 лв. разходи които ги поемам на което и англичаните завиждат и сега е тука за великденските празници. Има си самочуствие та върви на м....... и българин не и трябва особено като тебе ***
22
6
 
12
 
! Отговори
Калоян преди 10 години
В този *** сайт и коментарите под статиите, показват че 80 процента от хората са пълни ***!
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
18,Много ти се ще да е така, ама не е. Децата ни са качествени. Разни *** гледат отстрани, завиждат и се успокояват, че гроздето е кисело.
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"за разлика от българската държава в Англия законът не прави разлика" - брех тези рижави англичани, навсякъде клакьори са пуснали.
19
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Драги журналисти от dnes.bg, не разбирам какво Ви пречи да наричате нещата с истинските им имена. Например, че липсващото момиче е от *** произход, което сте забелязали когато сте прочели статията в Leicester Mercury, от където е видно, че името на бащата е Асан Сали Мехмедов. Ако случката се беше разиграла в България, никой нямаше да и обърне внимание, или с половин уста щеше да се отнесе към особеностите на етноса. Но за разлика от българската държава в Англия законът не прави разлика.
18
2
 
20
 
! Отговори
българка преди 10 години
В Англия непрекъснато изчезват хора ,младежи.Стряскащо е да видиш в някои супермаркети снимките им с надпис- MISSING.Така ,че не мислете ,че момичето е *** ..и тн..но дори и да е-не заслужава подбно отношение,вероятно е подлъгана.Мисля ,че има канал за трафик на хора към арабските страни и Африка. Дано да я намерят
17
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всяка година 7000 американци умират, недочакайки донори на органи.
16
24
 
19
 
! Отговори
johnny was преди 10 години
какво знаете нищо не знаете. децата ви дето учат в англия уж в хубави университети се плякат с арабески, черни и индийци от сутрин до вечер. от българките дето мама и тати им говорят по цел ден, che черен да е ама чужденец да е, по големи разпоретени рядко ще намерите. освен това има банди от такива *** които изнасилват групово подлъгали се момичета и ги пимпват след това на ляво и на дясно. после ги е срам момичетата да си признаят.
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZA ciganiata niama darjava, niama granica
14
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес.БГ вече ще ви викаме Мангалес.БГ . А иначе всяко истинско българче отиващо в Англиязнае много добре английски,дори в някои случаи по-добре от родителите си.По това се различава от ***.
13
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига сте писали за тези *** или *** изчезнали. И ние имаме деца в Англия учат в качествени университети .......и знаем за какво става въпроса...
12
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Адолф защо не успя да си завършиш великите дела !? Още щяхме да ползваме *** от твоята марка !
11
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 10 години
До CIGO SEKSA,аз ако имах твоя мерак ,като тебе щях да коментирам тях,мераклията за резана карабина си ти,коментара ти на маймуница,не те прави умен ганьоооооо.
10
5
 
5
 
! Отговори
1 преди 10 години
тези коментирали под мене,бая зор са видели от *** карабини,все за тях коментират.

Спонсорирани публикации