Погребаха тайно Лубиц, разбил самолета със 150 души

Местните власти затворили гробището за три часа
10
Погребаха тайно Лубиц, разбил самолета със 150 души
Снимка: Булфото, архив

В Германия тайно е бил погребан Андреас Лубиц - пилотът, предизвикал умишлено катастрофата на самолета на германската авиокомпания "Джърмануингс" във Френските Алпи, съобщава в. "Билд", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Погребението е било в събота в град Монтабаур, провинция Северен Рейн-Вестафалия.

За целта местните власти затворили гробището за три часа.

На поставения кръст било изписано не пълното име на пилота, а само кратко Анди.

Пътническият самолет А320, изпълняващ полет от Барселона за Дюселдорф, се разби на 24 март в Югоизточна Франция със 150 души на борда - 144 пътници и шестима членове на екипажа, които загинаха.

Следствието установи, че катастрофата е станала по вина на Лубиц, който умишлено започнал снижаване и насочил самолета към планината. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
9
 
4
 
! Отговори
nedkotrucker преди 8 години
Лудите не убиват деца.Замислете се изобщо има ли някакъв логичен мотив това убийство,не няма на никой не му се вярваУправлението на самолета е било прихваната дистанционно подобно на WI Fi И са го разбили нарочно Американците,защото точно по това време Меркел и Оланд не бяха съгласни със Американската военна политика в ЕвропаАмериканска политика,която цели война на Европа,затова замислете се когато защитавате Америка във форумите,за да не ви кажа кой направи атентата в Бургас,мислете!!!
7
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко удобно, пилотът е виновен и точка. Нали не може да се защити. Хора, не бъдете наивни. Светът се управлява от безкрупулни кръгове, които биха убили собствената си принцеса, за да защитят честта на кралското семейство. И то без да им мигне окото. Нищо, че са на по 90+ години. Решенията се вземат от една шепа хора спрямо техните разбирания и интереси. Щом казват, че пилота е виновен - вярваме и това е.
6
3
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
И кои са тези "независими експерти" есксперти, бе темерут? Аман от вечно комплексирани многознайковци, за които всичко е конспирация. Дай го този анализ на "независимите експерти" да го видим, като знаеш толкова.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много бързо завърши разследването. А за боинга над Донецк, цяла година нестигна.
4
6
 
10
 
! Отговори
NoName преди 8 години
И аз си мисля, че е възможно и да е режисирана цялата работа. Ние едва ли някога ще разберем, но като цяло, не ни е и работа.
3
3
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Производствен дефект или лоша подръжка? Все едно тоя дето се вряза в центъра на Грац (Австрия) и уби 3ма и рани още 34 да кажем че е било производствен дефект на колата...
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е виновен човека. Гледайте анализи на независими експерти за авиокатастрофи....
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този си го изкараха виновен и всичко затихна. Може и да е бил той виновникът за катастрофата, но пък и това е най-удачния вариант за авиокомпанията и самолето производеителя, вместо да е например лоша поддръжка или производствен дефект.

Спонсорирани публикации